eos-m50-kit-lifestyle-001

Softver Canon EOS Webcam Utility

Uz naše vrhunske video komplete i softver Canon EOS Webcam Utility, imate sve što vam je potrebno za sastanke, pozive i konferencije bez ograničenja. Saznajte više o našem Canon softveru za veb kameru.

Ostanite povezani

Video pozivi i strimovanje uživo upravo su postali bolji. Kada Canon fotoaparat pretvorite u veb kameru, dobijate profesionalni kvalitet slike za video konferencije. Prisustvujte sastancima sa kolegama, komunicirajte sa prijateljima i porodicom i uvek ostanite u vezi, čak i kada putujete. Preuzmite softver EOS Webcam Utility da biste započeli.

Hajde da počnemo

Popunite obrazac da biste preuzeli softver Canon EOS Webcam Utility za Windows i Mac.

Preuzmi za Windows

Preuzmi za Mac

Canon saveti: Korišćenje softvera EOS Webcam Utility

  • Ako je softver EOS Webcam Utility Beta već instaliran na računaru, deinstalirajte Beta verziju pre nego što pokušate da instalirate softver EOS Webcam Utility na računaru.
  • Kamera može da radi samo sa jednom aplikacijom na računaru istovremeno. Ako aplikacija za video konferencije ili strimovanje koju pokušavate da koristite ne može da prima video fid sa kamere, zatvorite sve druge aplikacije na računaru koje mogu da budu povezane sa kamerom.
  • Kada koristite softver EOS Webcam Utility sa aplikacijom Messenger u pregledaču Firefox, EOS Webcam Utility neće biti naveden kao funkcija na uređaju. Preporučujemo da koristite stonu verziju aplikacije Messenger ili da koristite drugi pregledač.
  • Ne možemo da garantujemo kompatibilnost softvera EOS Webcam Utility sa svim aplikacijama za video konferencije i/ili strimovanje na tržištu. Ako naiđete na bilo kakve probleme, preporučujemo da koristite alternativnu aplikaciju za video konferencije ili strimovanje, odnosno pregledač.

Kompatibilni proizvodi

Otkrijte naš asortiman vrhunskih EOS i PowerShot fotoaparata. Svi ti modeli su kompatibilni sa softverom Canon EOS Webcam Utility.


Strimovanje uz Canon

Saznajte više o tome kako da nadogradite veb kameru za strimovanje uživo i video konferencije uz naš postupni vodič.

Saznajte više

Potrebna vam je pomoć?

EOS Webcam Utility funkcioniše sa asortimanom odabranih EOS i PowerShot fotoaparata, a da bismo vam olakšali izbor, napravili smo vodič za kupovinu da biste mogli da pronađete Canon fotoaparat po svojoj meri.

Vodič za kupovinu

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
ISTAKNUTI PROIZVOD

Canon PowerShot G7 X Mark III

Idealan je za vlogere, one koji strimuju uživo, video konferencije i blogere. Fotoaparat sa dobrim mogućnostima povezivanja koji snima fenomenalne video zapise i fotografije koje će vaši pratioci obožavati.

Prikaži detalje

G7X MK III Vlogging

Očaravajući video zapisi koje će vaša publika obožavati

Snimajte pejzaže uz 4K jasnoću. Snimajte sport usporeno uz velike brzine smenjivanja kadrova do 120 kadrova u sekundi. Povežite spoljni mikrofon, za kristalno jasno snimanje zvuka za vlogove sa putovanja. Strimujte uživo u zadivljujućem kvalitetu dok igrate i nadogradite veb kameru za poslovne konferencijske video pozive. Mogućnosti su beskonačne uz PowerShot G7 X Mark III.

Pročitajte ceo članak ovde

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Možda će vas interesovati i…

Otkrijte asortiman fotoaparata i softvera kompanije Canon koji vam pomažu da ostanete povezani gde god da se nalazite na svetu.

Windows, Microsoft i Teams su registrovani zaštićeni trgovački znakovi korporacije Microsoft Corporation u Sjedinjenim Američkim Državama i/ili u drugim zemljama
Google Chrome™ je zaštićeni trgovački znak kompanije Google Inc.
Messenger je zaštićeni trgovački znak u vlasništvu kompanije Facebook
Firefox je zaštićeni trgovački znak u vlasništvu kompanije Mozilla Foundation