Fotoaparati bez ogledala

Kompaktni, lagani i mali, naši fotoaparati bez ogledala sa izmenjivim objektivima izdvajaju najbolje od Canon kompaktnih i DSLR modela da bi pružali fotografije i filmove vrhunskog kvaliteta. Idu od APS-C modela sa manjim objektivima do snažnih modela punog formata koji otvaraju vrata kreativnosti.

Dopustite nam da vam pomognemo da pronađete savršen Canon fotoaparat

Naša alatka za traženje fotoaparata povešće vas kroz naš asortiman fotoaparata i pomoći vam da pronađete savršen za svoje potrebe.

EOS R fotoaparati bez ogledala

Uz našu inteligentnu AF tehnologiju i neverovatni asortiman RF objektiva, nagrađivani EOS R sistem pruža izuzetno intuitivan pristup fotografiji i videografiji i savršeno se uklapa sa vama kako biste se usredsredili na subjekat i zanat.

13 Proizvodi

  13 Proizvodi

  Primenjeni filteri

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS R10

   Napravite sledeće korake na polju fotografije i video zapisa pomoću EOS R fotoaparata bez ogledala napravljenog oko senzora APS-C formata.

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS R7

   Istražite divljinu pomoću fotoaparata koji pruža senzacionalnu brzinu i kvalitet slike u prenosivom APS-C telu dizajniranom za budućnost.

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS R8

   Pređite na fotografiju i video u punom formatu i realizujte svoje kreativne ambicije.

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS R100

   Kreirajte savršeno upečatljive uspomene u izvanrednom kvalitetu pomoću ovog intuitivnog EOS R fotoaparata koji je uvek spreman.

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS R50

   Snimite sadržaj koji će privući najviše pažnje pomoću ovog EOS R fotoaparata bez ogledala, od oštrih fotografija do 4K filmova i strimova uživo. Sve u jednom namenskom uređaju.

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS R

   Fotoaparat punog formata bez ogledala koji otvara nove kreativne mogućnosti za fotografe i filmadžije.

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS R1

   U razvoju: EOS R1 sa novom tehnologijom procesora slike DIGIC Accelerator i naprednom detekcijom subjekta i praćenjem

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS R3

   Uz brzinu kao osnovnu karakteristiku, ovo je fotoaparat bez ogledala koji su profesionalni fotografi sporta, vesti i divljih životinja čekali.

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS R5

   Preispitajte ono što znate o fotoaparatima bez ogledala. Beskompromisne performanse modela EOS R5 uneće revoluciju u vaše fotografisanje i snimanje filmova.

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS R6

   Šta god da snimate i kako god da snimate, EOS R6 vam omogućava da pokažete kreativnost na načine za koje niste verovali da su mogući.

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS R6 Mark II

   Fotografije ili video zapisi, akcija ili portret – spoj performansi i kvaliteta slike na fotoaparatu EOS R6 Mark II omogućava vam da pokažete svu kreativnost

  • Fotoaparati bez ogledala

   EOS RP

   Mali, lagani i intuitivni fotoaparat punog formata bez ogledala, dizajniran za putovanja i svakodnevno fotografisanje.

  12 / 13 rezultati

  RF i RF-S objektivi

  RF i RF-S objektivi pružaju viši kvalitet, brzinu i rad zahvaljujući izvanrednoj optičkoj tehnologiji i dizajnu. Napravljeni su za budućnost, uz poboljšane mogućnosti snimanja video zapisa, kao i praktične karakteristike poput kontrolnog prstena i kompaktnijih dimenzija.

  RF_objektiv
  Oslobodite snagu EOS R sistema za svoje poslovanje

  Oslobodite snagu EOS R sistema za svoje poslovanje

  Saznajte kako naš sistem fotoaparata bez ogledala može da vam pomogne da povećate poslovni potencijal putem neprimetne integracije u različitim industrijama.

  Pridružite se Canon klubu

  Nastavite da pratite svoju strast i ne propustite priliku da dobijete dodatnu podršku, inspiraciju, pogodnosti itd.

  Canon klub