mirrorless range
alt text goes here

FOTOAPARATI
BEZ OGLEDALA

Priče su svuda oko vas i zato budite spremni da ih zabeležite, uz naše kompaktne fotoaparate bez ogledala koji uvek mogu biti uz vas.

Izvanredan kvalitet,
male dimenzije

Sjajne priče se u svakom trenutku odvijaju svuda oko nas.
Potreban vam je samo fotoaparat koji će zabeležiti odvijanje života i odlične priče.

Canon EOS M50

EOS M50

Elegantni dizajn koji će vas inspirisati da stvarate nezaboravne priče zahvaljujući senzoru veličine kao kod DSLR-a, 4K videu i jednostavnom povezivanju.

Istražite sada

London river panorama at night.
Snimljeno pomoću EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Šta je fotoaparat bez ogledala?

Za razliku od DSLR fotoaparata koji koristi ogledalo za odbijanje svetlosti u tražilo, fotoaparati bez ogledala (poznati i pod nazivom kompaktni sistemski fotoaparati) nemaju ogledalo niti optičko tražilo, što ih obično čini manjim od DSLR modela.

Umesto da gledate kroz objektiv kako biste kadrirali sliku pomoću tražila, fotoaparati bez ogledala vam omogućavaju da pregledate snimak pomoću ekrana na poleđini fotoaparata. Uprkos razlikama u dizajnu, fotoaparati bez ogledala (poput DSLR fotoaparata) svakako vam omogućavaju da pokažete kreativnost pomoću objektiva.

eos m10 lifestyle alina

Kvalitet od kojeg zastaje dah

Naši fotoaparati bez ogledala objedinjuju najbolje od kompaktnih i DSLR modela kompanije Canon radi pružanja fotografija i filmova izvanrednog kvaliteta, prepunih detalja, boja i atmosfere – čak i u uslovima slabog osvetljenja.

stunning quality

Bez ogledala nasuprot DSLR-u

Pored toga što fotoaparati bez ogledala imaju mnoge prednosti kao i DSLR fotoaparati, kao što je mogućnost menjanja objektiva, fotoaparati bez ogledala imaju dodatnu prednost mnogo manjih fizičkih dimenzija.

Međutim, DSLR fotoaparati imaju prednost dugog niza godina razvoja, doterivanja doživljaja i udobnosti korišćenja standardnog tražila. Zahvaljujući naprednom sistemu automatskog fokusa, ti fotoaparati mogu da snimaju čak i najnezgodnije subjekte.

Odaberite pravi fotoaparat

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Mogu li da koristim različite objektive?

Naši fotoaparati bez ogledala omogućavaju vam da lako menjate objektive i da promenite perspektivu. Pored ekskluzivnog asortimana svestranih i kompaktnih EF-M objektiva, možete da koristite Canon adapter za montiranje EF-EOS M da biste pristupili ogromnom izboru od preko 80 EF-S i EF objektiva za DSLR fotoaparate, što obuhvata i specijalizovane objektive, kao što su makro i „riblje oko“.

Pročitajte više

Šta je EF-M objektiv?

EF-M su prenosivi i lagani objektivi namenski dizajnirani za EOS M fotoaparate. Asortiman objektiva ide od ultraširokougaonih i telefoto zum modela do sićušnih „pljosnatih“ modela, koji vam omogućavaju da istražite kreativnost.

Pročitajte više

eos m3 ambient system

Otkrijte DSLR

Prelep kvalitet slike i napredne performanse. DSLR fotoaparati vam omogućavaju da istražite svoj kreativni potencijal.

Prikaži ceo asortiman

Otkrijte DSLR