Canon EOS M50 hero
Blank-Rect Image

Canon EOS M50

Ovaj mali i neverovatno lagani fotoaparat, koji se svrstava u savremene klasike, sadrži najnovije tehnologije snimanja slika i video zapisa upakovane u elegantan dizajn koji dobro leži u ruci.

Galerija

Ne nanosite nepravdu pričama koje želite da ispričate

Ovaj izuzetno funkcionalni, kompaktni, dobro povezivi i svestrani fotoaparat bez ogledala podržava snimanje 4K video snimaka, ima ekran osetljiv na dodir sa promenljivim uglom, CMOS senzor od 24,1 megapiksela i DIGIC 8 da bi vam pružio nezaboravna sećanja uz fenomenalne boje i količinu detalja.

Prikaži punu specifikaciju

Canon EOS M50 front
Take exceptional photos and videos

Snimajte izuzetne fotografije i video snimke

Zahvaljujući senzoru veličine kao kod DSLR-a ugrađenom u model EOS M50 i neverovatnom snagom obrade, možete da snimate zapanjujuće fotografije i 4K video snimke bioskopskog kvaliteta direktno pomoću fotoaparata, čak i uz najizazovnije osvetljenje.

Savremen dizajn, intuitivno snimanje

EOS M50 je opremljena ekranom osetljivim na dodir sa promenljivim uglom, automatskim fokusom koji podržava dodir i velikim, centralnim elektronskim tražilom, a njen savremeni dizajn daje savršen balans u ruci da biste imali prefinjen, intuitivni doživljaj snimanja.

Modern design intuitive shooting

Povežite i delite

Možete brzo da se povezujete sa pametnim uređajima i računarima da biste lako delili slike na društvenim mrežama ili pravili njihove rezervne kopije u oblaku, a tu su i Wi-Fi*, Bluetooth®** i automatska sinhronizacija i prenos slika***.

Connect and share
Vlogging cameras from Canon

Fotoaparati za vlogovanje kompanije Canon

Ko vas gleda? Proširite publiku pomoću odličnog sadržaja snimljenog Canon fotoaparatom idealnim za vlogere bilo gde.