Canon Cameras

Canon fotoaparati

Otkrijte asortiman fotoaparata kompanije Canon i unapredite kreativnost.

Pronađite najbolji fotoaparat za svoje potrebe

Od modernih i prenosivih instant fotoaparata i kompaktnih fotoaparata koji pružaju malu težinu i fleksibilnost fiksnog objektiva do DSLR i fotoaparata bez ogledala sa vrhunskim funkcijama, asortiman fotoaparata kompanije Canon svima nudi put ka kreativnosti.

Naši najnoviji proizvodi

Novi proizvodi

Dizajnirani tako da odgovore na vašu strast za fotografijom, naši novi fotoaparati su opremljeni svim najnovijim inovacijama u oblasti obrade slika, zahvaljujući našem neprekidnom ulaganju u istraživačko-projektantski rad, vodećem u toj oblasti.

Potrebna vam je pomoć u pronalaženju fotoaparata?

Pomoću naše alatke za biranje fotoaparata pronađite najbolji model za sebe.

Pronađi moj fotoaparat

Pronađite inspiraciju

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Pogledajte sve članke

Istražite pripovedačko putovanje kompanije Canon

Mi u kompaniji Canon preko 80 godina pomažemo ljudima da pričaju priče. Malo je ljudi koji su se susreli sa više inovacija i evolutivnih pomaka od Majka Burnhila, našeg specijaliste za proizvode sa preko 11 godina iskustva. Sastali smo se sa Majkom da bismo razgovarali o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti kompanije Canon.

Pročitajte više

Explore Canon’s storytelling journey

Možda će vas takođe interesovati...

Prijavite se za naš bilten

Pronađite najnovije vesti i informacije o proizvodima.

Registruj me