Canon Product Hero
Blank-Rect Image

Canon EOS 6D Mark II

Bez obzira na to da li želite da snimate ambicioznije projekte ili prelazite u profesionalne fotografe, EOS 6D Mark II vam pruža ono što vam je potrebno da napravite te uzbudljive nove korake

Unapred naručite sada

Woman taking a photo

EOS 6D Mark II – dobro došli

Pogledajte karakteristike i funkcije koje vam pružaju kreativnu prednost

Pogledajte video

Mali fotoaparat punog formata sa velikim „srcem“

Ovaj DSLR dizajn koji postavlja standarde obuhvata zaštitu od prašine i vlage, a i trenutno pruža poznat doživljaj, pa možete da ga uklopite sa postojećom EOS opremom.

Prikaži punu specifikaciju

The small full-frame camera with a big heart
Your next creative steps in photography

Vaš sledeći kreativni korak na polju fotografije

Fotografi koji se bave portreturom obožavaće malu dubinu polja koju pruža senzor punog formata u modelu EOS 6D Mark II, kao i mogućnost beleženja najsitnijih promena izraza lica zahvaljujući brzini od 6,5 kadrova u sekundi. Kada snimate pejzaže, senzor od 26,2 MP u ovom fotoaparatu beleži slike napakovane detaljima i dinamičkim opsegom, za fotografije koje odišu živopisnom dubinom i jasnoćom.

Saznajte više

Precizno fokusiranje za kritičnu oštrinu

Napredni sistem automatskog fokusa koristi 45 tačaka krstastog tipa, za fokusiranje sa izuzetnom preciznošću, čak i u uslovima poput onih gde je jedino osvetljenje mesečina. Snimajte sa pouzdanjem kada radite sa malom dubinom polja i pratite dinamične subjekte dok se pomeraju u kadru.

Pročitajte više

Precision focusing for critical sharpness

Vaš prozor u svet

Veliko tražilo sa pentaprizmom na modelu EOS 6D Mark II daje neverovatno jasnu sliku sveta i omogućava vam da uspostavljate prirodne veze sa subjektima, kao i da instinktivnije snimate.

Your window on the world

Kadrirajte iz bilo kojeg ugla

Lako možete da snimate iz niskih uglova ili iznad glava ljudi na velikom skupu zahvaljujući ekranu sa promenljivim uglom na modelu EOS 6D Mark II koji se otvara i rotira u oba pravca. Probajte da ga koristite iz nivoa struka, za prirodnije portrete.

Compose from any angle
Built-in GPS* tracks your every move

Ugrađeni GPS* prati svaki vaš pokret

Geografski označite svaku sliku trenutnom lokacijom – gde god da se nalazite. Ovo je odlično za praćenje kretanja prilikom traženja lokacija ili za pisanje preciznih naziva slika kako biste opisali avanture.

Dizajniran je tako da besprekorno funkcioniše sa pametnim uređajima

EOS 6D Mark II koristi Bluetooth® za uspostavljanje Wi-Fi veze sa pametnim uređajem** koja se lako podešava. Pregledajte i birajte slike na ekranu uređaja, a zatim ih delite sa prijateljima. Uređaj možete da koristite i kao daljinski upravljač za fotoaparat – uključujući prikaz uživo.

Designed to work hand-in-hand with your smart devices

Aplikacija Canon Photo Companion

Vrhunski partner za pričanje vizuelnih priča, naša aplikacija Photo Companion pruža vam pristup prilagođenom, ekspertskom znanju i sadržaju kada vam je najpotrebniji – da biste zaista oživeli priče.

Saznajte više

Canon Photo Companion app
Cinematic Full Hd Movies

Full HD video zapisi bioskopskog izgleda

Snimajte Full HD filmove vrhunskog kvaliteta, uz izgled sa malom dubinom polja koji je karakterističan za profesionalni video. Dual Pixel CMOS AF glatko podešava kako bi objekti u pokretu ostali izoštreni, bez naglih promena fokusa koje odvlače pažnju, dok ugrađeni digitalni stabilizator u 5 osa poništava efekte neželjenog pomeranja fotoaparata.

4K filmove sa ubrzanim protokom vremena možete da kreirate u fotoaparatu i da beležite pomeranje u scenama koje se sporo menjaju, uz neverovatan nivo detalja.

Welcome to the world of EOS

Dobro došli u EOS svet

EOS 6D Mark II je deo sistema fotoaparata, objektiva i dodatne opreme koji sa pouzdanjem koriste fotografi širom sveta.

Saznajte više

Dinamično različit

Canon poređenje

EOS 6D Mark II

Canon poređenje

EOS 6D

Efektivni pikseli (približno MP)

26,2

20,2

Procesor slike

DIGIC 7

DIGIC 5+

Najviša standardna ISO osetljivost

40.000

32.000

AF tačke pomoću tražila

45

11

AF pomoću LCD ekrana

Dual Pixel CMOS AF

AF sa detekcijom kontrasta

Brzina uzastopnog snimanja (kadrova u sekundi)

6,5

4,5

Video zapisi

Full HD 60p

Full HD 30p

Stabilizacija filmova u 5 osa

Da

Ne

LCD ekran sa promenljivim uglom

Da

Ne

Ekran osetljiv na dodir

Da

Ne

Merač intervala

Da

Ne

Film sa ubrzanim protokom vremena

4K, Full HD

Ne

GPS

Da

Da

Povezivanje

Wi-Fi uz NFC i Bluetooth®

Wi-Fi

What's in the box

Šta se nalazi u pakovanju

EOS 6D Mark II

Štitnik za oči Eb

Poklopac za telo fotoaparata R-F-3

Traka za fotoaparat

Baterija LP-E6N

Punjač za bateriju LC-E6E

Komplet korisničkih priručnika

Awards

Dodatna oprema

Slični proizvodi

* Upotreba GPS funkcije može da bude ograničena u nekim zemljama ili regionima. Upotreba GPS funkcije trebalo bi da bude u skladu sa zakonima i propisima zemlje ili oblasti u kojoj se koristi, što obuhvata sva ograničenja u vezi sa upotrebom elektronske opreme.

** Uvek aktivna veza između pametnog uređaja i fotoaparata uz Bluetooth® zahteva početno podešavanje sa aplikacijom Canon Camera Connect. Stabilnost Bluetooth® veze zavisi od modela pametnog uređaja i drugih faktora okruženja. ** Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su registrovani zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth® SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Inc. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija. Potrebno je da kompatibilni pametni uređaj ima Bluetooth® verziju 4 (ili noviju), kao i da koristi iOS 8.4 (ili noviji) ili Android 5.0 (ili noviji), sa instaliranom najnovijom verzijom aplikacije Canon Camera Connect (dostupna je sa portala Apple App Store ili Google Play Store)