Canon EOS R5

Canon EOS R5

Nova definicija profesionalnog fotoaparata bez ogledala

Vaš. Ako ga želite

Canon Inc. Najavljuje razvoj modela EOS R5. Profesionalni vrhunski fotoaparat punog formata bez ogledala koji fotografima i filmadžijama pruža pregršt novih revolucionarnih funkcija.

Nova era kvaliteta slike

Novi standardi za fotografije visoke rezolucije i fenomenalni 8K video kvalitet uz to. EOS R5 podiže kvalitet slike na potpuno novi nivo za fotografije i filmove, uz munjeviti elektronski zatvarač od 20 kadrova u sekundi ili mehanički od 12 kadrova u sekundi. EOS R5 je zaokružen, prefinjen i napravljen za izvanrednost.

A new era in image quality

Budite filmadžija

Pravite najbolje video radove u zadivljujućoj 8K rezoluciji i uživajte u mogućnostima uzbudljivih novih prilika za kreativno snimanje. Uz interno 8K snimanje sa punom širinom senzora i RAW snimanje do 29,97 kadrova u sekundi i 4K do 119,88 kadrova u sekundi* uz 4:2:2 10-bitni Canon Log ili 4:2:2 10-bitni HDR PQ, EOS R5 vam omogućava da potpuno proširite svet snimanja filmova i da istražite dinamične nove načine pripovedanja.

*Eksterno snimanje dostupno je samo do 4K, 59,94 kadra u sekundi

Be the filmmaker

Više nego na prvi pogled

Sada je sve u fokusu. Zahvaljujući naprednom AF praćenju životinjskih subjekata, EOS R5 može da prepozna pse, mačke i ptice na osnovu otkrivanja tela, lica ili oka objekta.

More than face value

Novi standardi stabilnosti

Po prvi put na fotoaparatu kompanije Canon, dostupna je stabilizacija slike u telu sa pomeranjem senzora u 5 osa koja radi u kombinaciji sa Canon RF objektivima, radi kombinovanja optičke i ugrađene stabilizacije, i pruža vrhunske, izuzetno oštre slike i filmove bez zamućenja.

New standards in stability

Povezan na informatički oblak. Itekako

Snimajte i prebacujte slike i video u pokretu zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi funkciji koja omogućava povezivanje na potpuno novu Canon uslugu image.canon. EOS R5 je kompatibilan sa automatskim prebacivanjem slika i omogućava vam da snimate i uređujete u pokretu, odnosno da automatski preuzimate na kućni računar.

Cloud connected. And then some

Svestran i prilagodljiv

Za zaista važne performanse, zagrebite ispod površine. Snažna kombinacija slotova za CFexpress i SD UHS-II kartice omogućava vam da snimate više i duže. Pošto je EOS R5 deo neverovatne EOS R porodice, sa zadivljujućim RF sistemom za montažu koji pruža vrhunski kvalitet i prilagodljivost, takođe je kompatibilan sa neverovatnim EF asortimanom objektiva kompanije Canon zahvaljujući izboru RF-EF adaptera, za besprekornu integraciju.

Versatile and adaptable

Možda će vas interesovati i…

Profesionalne usluge kompanije Canon

Članovi imaju pristup CPS podršci, lokalno i na velikim događajima, mogućnost prioritetne usluge popravke i, u zavisnosti od nivoa članstva, besplatnog pozajmljivanja zamenske opreme.

Pridružite se

Saznajte više

Canon Professional Services