Pixma G3400 lifestyle home enviroment

MegaTank štampači

Olakšajte štampanje uz PIXMA seriju G sa dopunjivim kartridžima. Visok kvalitet, niski troškovi štampe.

MegaTank prednosti

Visok učinak

Kompanija Canon garantuje kvalitet uz originalno pigmentno crno i mastila zasnovana na bojama, razvijena za upotrebu sa PIXMA serijom G radi postizanja izvanredno visokog učinka i male cene po stranici.

Ugrađeni kartridži sa mastilom

Integrisani kartridži sa mastilom okrenuti ka napred olakšavaju praćenje nivoa mastila. Glatko i brzo možete da dopunite mastilo pomoću optimizovanog sistema za dopunjavanje i lakog rukovanja bocama.

Štampanje bez margina

Naša kvalitetna mastila zasnovana na boji garantuju glatke i prirodne fotografije, a omogućavaju vam i da uživate u štampanju fotografija formata 4 x 6” bez margina za približno 37 sekundi.

g6050-cs-highvolume-ambient

Pametna praktičnost

Štampajte pomoću pametnog uređaja i aplikacije Canon PRINT za iOS i Android i uspostavite vezu sa informatičkim oblakom uz PIXMA Cloud Link – praktično rešenje za kućne preduzetnike ili male kancelarije.

Štampanje bez muke

Jednostavno štampajte uz AirPrint (iOS), Mopria (Android) ili Windows 10 Mobile i uživajte u bezbednoj Ethernet vezi velike brzine sa lokalnom mrežom.*
*osim određenih modela, detalje potražite u specifikaciji proizvoda

Profesionalni rezultati

Visok učinak, bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Zadržite profesionalni izgled uz oštri tekst dokumenata zahvaljujući pigmentnom crnom mastilu koje garantuje da će baš svaki dokument biti jasno odštampan.

g6050-sis-mobiledoc-lifestyle

Asortiman MegaTank štampača

Pametno, produktivno i isplativo štampanje

Otkrijte kako MegaTank štampači pružaju neverovatan broj stranica, visok kvalitet štampe i veoma jednostavno povezivanje.

Video - PIXMA G4510

Kod kuće

Štampanje velikog obima kod kuće bez muke. MegaTank štampači kompanije Canon idealni su kao porodični štampači, uz lako podešavanje i dopunjavanje, kao i mogućnost štampanja dokumenata i fotografija.

PIXMA G6050 at home situ

U kancelariji

Savršen uređaj za male ili kućne kancelarije. MegaTank štampači vam omogućavaju da budete produktivniji, uz izuzetno visok učinak po stranici i bez nezgodne česte zamene mastila.

PIXMA G6050 in the office situ

Obrazovanje

Pouzdano štampanje velikog obima koje studentima pomaže da poštuju rokove, uz niske troškove održavanja.

pixma_g4510-cs-ambient

Maloprodaja

Savršen poslovni partner u maloprodaji koji vam omogućava da štampate šta god poželite i da se vaše poslovanje odvija nesmetano.

PIXMA G5050

Canon proizvodi izvlače maksimum jedni iz drugih

Korišćenjem Canon mastila i papira sa Canon štampačem svaki put dobijate izvanredne rezultate kvaliteta kao iz laboratorije.

PIXMA TS9050 close up product shot

Tražite drugačiji štampač?

Istražite naš asortiman štampača i dodatne opreme za štampu.

Saznajte više