LEGRIA KAMKORDERI

4K kamkorderi

Bez obzira na to da li želite da zabeležite dragocene uspomene ili da unapredite kreativnost, postoji Canon kamkorder koji će vam savršeno odgovarati.
Canon Camera

Canon LEGRIA 4K kamkorderi

Asortiman LEGRIA HF G sadrži naprednu tehnologiju i veliki izbor kreativnih kontrola u kamkorderu za snimanje iz ruke koji je jednostavan za korišćenje i idealan za vlogere, jutjubere, kreatore dokumentarnih i nezavisnih filmova.

Ceo asortiman kamkordera Canon LEGRIA

Kreirajte izvanredne filmove koji izražavaju vašu strast za pričanjem priča pomoću naprednog LEGRIA HF G asortimana.

  • Kamkorderi

    LEGRIA HF G70

    4K kamkorder sa CMOS senzorom od 1/2,3", optičkim zumom od 20x, naprednim hibridnim AF i stabilizacijom u 5 osa, kao i USB-C izlazom za strimovanje uživo1.

    1Nije podržan izlaz za zvuk preko USB veze

Napredna tehnologija

Zabeležite neverovatno glatke i živopisne video zapise, čak i pri nezgodnom osvetljenju, zahvaljujući funkcijama kao što su 4K CMOS senzor od 1" ili HD CMOS PRO senzor, ugrađeni ND filter, stabilizacija slike u 5 osa sa optičkom stabilizacijom slike i široki dinamički opseg.

Canon Camera
Canon Camera

Ugodno kreativno snimanje

Uživajte u laganom snimanju iz ruke uz prekidač za zum profesionalnog stila, tražilo sa mogućnošću naginjanja i intuitivni ekran. Upotrebite prilagodljivu funkcijsku dugmad i točkić da biste preuzeli kontrolu i ubrzali rad i povežite mikrofon i slušalice za zvuk visokog kvaliteta.

Direktno deljenje na Internetu

Filmove možete da otpremate direktno na Internet (bez potrebe za računarom) nakon što obavite jednostavnu proceduru podešavanja. Samo povežite kamkorder na kućnu Wi-Fi mrežu* i delite filmove putem usluga YouTube, Facebook, Twitter i e-pošte.

Canon Camera
Canon Camera

Wi-Fi daljinsko upravljanje

Uživajte u daljinskom upravljanju postavkama LEGRIA Wi-Fi kamkordera uz prikaz uživo pomoću smartfona ili tableta. Idealan je za snimanje na mestima gde ne možete lako da pristupite kameri.

SPREMNI ZA POMOĆ

Pomoć i podrška

Tu smo da vam pomognemo da odgovorite na pitanja, rešite probleme i usmerimo vas u pravom smeru ako vam je potrebna popravka.
  1. Audio izlaz preko USB veze nije podržan

    * Funkcije direktnog deljenja na Internetu i slanja preko servera zahtevaju image.canon nalog. Usluga image.canon možda nije dostupna u nekim zemljama ili regionima. Više informacija potražite na www.canon-europe.com/cig.