Objektivi za EOS R

Istražite asortiman objektiva nove generacije za EOS R sistem, dizajniranih za optičku izvanrednost.
Canon Camera

Objektivi za EOS R

Istražite sve mogućnosti

Fotografi i filmadžije mogu da istraže bogat izbor novih kreativnih mogućnosti za snimanje uz Canon EOS R. Inovativni RF objektivi garantuju veoma brzo fokusiranje i izuzetan optički kvalitet. EOS R adapteri pružaju veoma jednostavan pristup postojećim EF i EF-S objektivima, bez gubitka performansi.
 • BRZINA I KVALITET

  RF objektivi

  RF objektivi daju veći kvalitet i brzinu, uz performanse optimizovane za EOS R fotoaparat. Brzi su i svetli, sa jedinstvenim kvalitetima koje pružaju nov nivo intuitivne kontrole.

 • OSNOVNI KVALITET

  Trio objektiva

  Tri osnovna RF zum objektiva sa velikim otvorom blende i visokim performansama koji pokrivaju ultraširokougaoni, standardni i telefoto opseg. Optimizovani su za EOS R fotoaparat i pružaju optički kvalitet i stabilizaciju slike serije L.

 • UNAPREDITE OBJEKTIV

  EOS R adapteri

  Adapteri za EOS R sistem su jedinstveni i pružaju dodatnu kreativnu kontrolu, pa fotografi i filmadžije mogu da koriste postojeće EF i EF-S objektive, uz punu kompatibilnost i bez gubitka performansi.

 • FIKSNI I FLEKSIBILNI

  EF objektivi

  Ogroman asortiman objektiva sa fiksnom žižnom daljinom, zum i specijalizovanih objektiva, kao što su makro i „riblje oko“, koji daju vrhunske slike sa DSLR fotoaparatima.

 • KOMPAKTNI I LAGANI

  EF-S objektivi

  Lagani objektivi koji daju vrhunsku sliku sa DSLR fotoaparatima sa APS-C senzorom.

 • OPTIČKA IZVANREDNOST

  Objektivi iz serije L

  RF i EF objektivi iz serije L namenjeni profesionalcima i ozbiljnim entuzijastima pružaju neprikosnovene optičke performanse u nezgodnim uslovima osvetljenja i okruženjima.

Filter za EOS R objektive

Korišćenje EF i EF-S objektiva sa EOS R sistemom zahteva EOS R adapter, koji pruža punu kompatibilnost bez gubitka performansi.

34 Proizvodi

  34 Proizvodi

  Primenjeni filteri

  12 / 34 rezultati

  EOS R kompatibilnost sa RF sistemom za montažu

  EOS R sistem nasleđuje sve prednosti EOS sistema, a pored sopstvenog asortimana objektiva, pruža punu kompatibilnost sa postojećom EF i EF-S optikom pomoću adaptera, kao i kompatibilnost sa asortimanom Speedlite bliceva i dodatne opreme.

  Možda će vas takođe interesovati...