O nama

Pružamo neprikosnoveno nasleđe i stručnost za pružanje inovacija u vezi sa snimanjem slike u svim oblastima našeg života, uz transformaciju načina na koji radimo, učimo i igramo se u povezanom svetu.
About us

Naše nasleđe i fondacija

Mi smo vodeća tehnološka kompanija, osnovana u Japanu 1937, a posvećeni smo tome da ljudima pomognemo da ponovo zamisle i pomere granice mogućeg kroz snimanje slike.

Zapošljavamo preko 182.000 ljudi u marketinškim i proizvodnim objektima širom Japana, Amerike, Evrope, Azije i Okeanije. Kyosei je naša korporativna filozofija koja predstavlja srce našeg brenda, poslovanja i sponzorskih aktivnosti. Kyosei je japanska reč koja znači „zajednički život i rad za opšte dobro“ – princip kojeg se pridržavaju svi zaposleni u kompaniji Canon. On oblikuje našu misiju i vrednosti, način na koji se ophodimo prema zaposlenima i na koji poslujemo.
Saznajte više o kompaniji Canon i našoj istoriji.

O kompaniji Canon

Saznajte o globalnoj kompaniji Canon, kompaniji Canon u Evropi i otkrijte više o kompanijama iz Canon grupe.

about canon
Sustainability

Održivost

Održivost je ključna za našu misiju transformisanja sveta pomoću snimanja slike. Saznajte više o tome kako to ostvarujemo kroz naše društvene i ekološke inicijative.

Različitost, pravednost i inkluzija

Saznajte više o tome kako radimo na stvaranju inkluzivnog radnog okruženja i razvijanju različitog društva u pravednijem svetu.

Diversity, Equity & Inclusion
Canon Camera

Vesti

Ovde ćete pronaći najnovije vesti i informacije iz kompanije Canon, uključujući naš blog i platformu VIEW.

Sponzorstva

Otkrijte više o našim sponzorstvima koja pokrivaju opseg društvenih, kulturnih i sportskih aktivnosti.

Canon Camera
INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Inspiracija za svet promena

Od poljoprivrednih dobara do gradskih ulica, od okeana do mikrosatelita, bićemo spremni bez obzira na to gde će nas budućnost odvesti. Otkrijte kako Canon inspiriše svet promena.

Možda će vas takođe interesovati:

Obratite nam se

Saznajte kako da nam se obratite.