EOS 80D

Impresivne brzine, sa instinktivnim komandama i inovativnim tehnologijama, ovaj svestrani DSLR fotoaparat sa Wi-Fi funkcijom idealan je za istraživanje novih oblasti fotografije i postizanje zadivljujućih rezultata koje vaša kreativnost zaslužuje.

Prednosti

  • Fotoaparat sa brzim odzivom koji vam pomaže da ispratite akciju
  • Zadivljujući kvalitet fotografija i video zapisa u najrazličitijim uslovima
  • Sve što vam je potrebno da biste razvili veštinu fotografisanja
  • Savršeno za kreativno snimanje video zapisa
  • Jednostavno se povežite, snimajte i delite fotografije i video zapise

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled za Canon EOS 80D

Oslobodite svoj kreativni potencijal


Brze, instinktivne komande i inovativne tehnologije pomažu vam da jednostavno napredujete u svakoj oblasti fotografije i video zapisa. Beležite akciju u deliću sekunde uz uzastopno snimanje brzinom od 7 kadrova u sekundi i brzi sistem automatskog fokusiranja u 45 krstastih tačaka koji pruža veliku preciznost u različitim uslovima osvetljenja uz širok asortiman objektiva.

Kvalitet od kojeg zastaje dah


Snimajte ambijentalne, živopisne i detaljne slike u bilo kojoj situaciji zahvaljujući APS-C CMOS senzoru od 24,2 megapiksela i RGB+IR senzoru za merenje od 7.560 piksela koji daju precizne ekspozicije. Veliki opseg ISO osetljivosti od ISO100-16.000 i detekcija treperenja daju sjajne rezultate pri slabom osvetljenju i konzistentnu ekspoziciju pod treperećim veštačkim osvetljenjem.
Zadržite kontrolu i razvijte veštinu fotografisanja
Inteligentno tražilo sa pokrivanjem od 100% omogućava vam da vidite sve na snimku dok kadrirate i odmah prikazuje postavke za snimanje. Istražujte kreativne uglove za snimanje i uživajte u intuitivnim komandama uz veliki LCD ekran osetljiv na dodir veličine 7,7 cm sa promenljivim uglom, koji takođe možete da koristite da kadrirate i snimate akciju sa režimom prikaza uživo pri brzini od 5 kadrova u sekundi uz uzastopno automatsko fokusiranje.

Usavršite snimanje filmova


Snimajte Full HD 60p video zapise uz opciju kreiranja besprekornih akcionih sekvenci ili efekte usporenog snimanja u MP4 formatu uz izabranu brzinu u kadrovima. Dual Pixel CMOS AF obezbeđuje moćan sistem automatskog fokusiranja za praćenje pokretnih subjekata, a video zapis toka vremena, HDR režim i kreativni filteri omogućavaju vam da kreirate specijalne efekte u fotoaparatu.

Jednostavno deljenje, daljinsko snimanje


Tehnologije NFC* i Wi-Fi* olakšavaju povezivanje i upravljanje fotoaparatom, kao i daljinsko snimanje filmova i fotografija pomoću aplikacije Camera Connect na kompatibilnim pametnim telefonima i tabletima. Ili možete koristiti softver EOS Utility na Mac ili PC računaru da biste snimali iz daljine. Takođe možete koristiti Wi-FI i NFC za prenošenje na Canon Connect Station ili štampanje fotografija na kompatibilnim štampačima.

* Kada se koristi sa kompatibilnim uređajima

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EOS 80D, njegovim karakteristikama i mogućnostima.