EOS 850D

DSLR fotoaparati

Canon EOS 850D

Otkrijte svoju kreativnost i preuzmite kontrolu pomoću ovog svestranog DSLR modela za snimanje filmova i fotografisanje.

Specifikacije

 • 24,1 MP

  APS-C senzor

 • DIGIC 8

  Procesor slike

 • 4K video zapisi

  25 kadrova u sekundi

 • 5 osa

  Digital Movie IS

 • 45

  Sve su krstaste AF tačke

 • Wi-Fi

  i Bluetooth® *

Snimajte život uz veću kreativnu kontrolu

Otkrijte svoju kreativnost uz fotoaparat koji vas inspiriše. Od bogatih, detaljnih fotografija od 24,1 MP do zadivljujućih 4K filmova, EOS 850D vam omogućava da preuzmete kontrolu.

Budite kreativni i preuzmite kontrolu

Gledajte kroz objektiv pomoću optičkog tražila i podešavajte postavke pomoću zadnjeg i gornjeg točkića. Uparite ga sa pametnim uređajem radi daljinskog upravljanja i uređujte snimke na fotoaparatu.

Canon Camera

Gornji točkić

Intuitivno podešavajte postavke kreativnog režima, poput brzine zatvarača i blende.

Canon Camera

Zadnji točkić

Još veća kreativna kontrola, uz kompenzaciju ekspozicije ili potpuno ručno podešavanje.

Canon Camera
Canon Camera

Profesionalni kvalitet slika i filmova

Snimajte fotografije i 4K filmove uz senzor od 24,1 MP, Dual Pixel CMOS AF i prefinjeni AF sistem sa 45 krstastih tačaka, kao i iTR AF za precizno fokusiranje i praćenje.

Canon Camera

4K video zapisi

25 kadrova u sekundi

Canon Camera

24,1 MP

APS-C senzor

Uvek zabeležite trenutak

Pratite subjekte uz brzinu od 7 kadrova u sekundi, Eye AF uz prikaz uživo, napredni iTR AF sa prepoznavanjem lica, kao i ekran sa promenljivim uglom osetljiv na dodir koji vam pomaže da snimate iz raznih uglova i da nikada ne propustite akciju.

Canon Camera

Povežite se i lako delite bilo gde

Povežite EOS 850D sa pametnim uređajem uz Bluetooth®* i Wi-Fi, uređujte pomoću DPP Express** za kompletan RAW radni proces u pokretu ili pravite rezervne kopije slika na računaru uz Auto Image Sync.

Mali i lagan

Ovaj lagani i kompaktni fotoaparat napravljen je tako da možete da ga ponesete svuda, dok vam ekran sa promenljivim uglom omogućava da sa pouzdanjem i fleksibilnošću snimate iz visokih i niskih uglova.

Cilj kompanije Canon je da do 2050. ostvari neto nultu emisiju CO2 iz svojih poslovnih aktivnosti

To ćemo postići tako što ćemo ostvarivati prosečno poboljšanje od 3% godišnje u indeksu emisije CO2 tokom životnog ciklusa po proizvodu. Uz održavanje, to će do 2030. doneti smanjenje za oko 50% u odnosu na nivoe iz 2008. Smatramo da je to u skladu sa nivoom smanjenja koji traži Pariski sporazum.

Nastavićemo da sprovodimo procene ciljeva iz dugoročne perspektive, kao način provere našeg doprinosa realizaciji niskougljeničnog društva.

Photographer looking down view finder

Aplikacija Canon Photo Companion

Vrhunski partner za pričanje vizuelnih priča, naša aplikacija Photo Companion pruža vam pristup prilagođenom, ekspertskom znanju i sadržaju kada vam je najpotrebniji – da biste zaista oživeli priče.

Canon Camera

Doživite EOS sistem

Uživajte u pristupu neverovatnom EOS sistemu i montirajte bilo koji EF ili EF-S objektiv, odnosno dodajte Speedlite blic za kreativno osvetljenje ili povežite spoljni mikrofon pomoću priključka od 3,5 mm.

Šta je u pakovanju

Sve što vam je potrebno za snimanje i kreiranje upečatljivih 4K filmova i fotografija bilo gde i bilo kada.

 • Fotoaparat EOS 850D – telo

 • Štitnik za oko EF-2

 • Poklopac za telo fotoaparata R-F-3

 • Široka traka EW – 400D – N

 • Punjač za bateriju LC – E17E

 • Baterija LP – E17

 • Kabl za napajanje

 • Komplet korisničkih priručnika

Kompatibilna dodatna oprema

Srodni članci

Slični proizvodi

 • DSLR fotoaparati

  EOS 250D

  Najlakši DSLR fotoaparat na svetu sa pokretnim ekranom1, Canon DIGIC 8 procesorom, 4K snimanjem i funkcijom Creative Assist.
 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS M50

  Zakoračite u budućnost uz inovativnu tehnologiju zahvaljujuću ovom kul i kompaktnom fotoaparatu bez ogledala, sa dobrom podrškom za komunikaciju.
 • DSLR fotoaparati

  EOS 90D

  Potpuno funkcionalni DSLR koji vas približava, omogućava vam da brže snimate i daje izvanredne slike od 32,5 MP.

Možda će vas takođe interesovati

 1. Svi podaci zasnovani su na standardnim metodama za testiranje kompanije Canon, osim ako nije drugačije naglašeno. Moguće su izmene bez prethodne najave.
 2. *Opremljen je Bluetooth® tehnologijom male potrošnje energije. Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Europe Ltd. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija.
 3. ** DPP Express je dostupan samo za iPad (DPP Express za iPad je usluga zasnovana na pretplati)