CINE LENSES

Kinematografski objektivi

Napravljeni su tako da ispunjavaju visoke standarde kinematografa.

Kinematografski objektivi

UČINITE CEO SVET BIOSKOPSKIM

Canon Cinema objektivi pružaju izvanredne optičke performanse, robustan kvalitet izrade i svestranost za ispunjavanje preciznih zahteva filmskih produkcija. Napravljen za kamere velikog formata od 35 mm i Super 35 mm, asortiman pokriva zum objektive i objektive sa fiksnom žižnom daljinom uz širok izbor sistema za montiranje objektiva, uključujući PL, EF i RF. Bez obzira na to da li ste ambiciozni filmadžija, prekaljeni profesionalac ili bilo šta između, kompanija Canon ima pravo rešenje za vas.
Cine Primes

Filmski objektivi sa fiksnom žižnom daljinom

Asortiman objektiva punog formata sa fiksnom žižnom daljinom napravljenih tako da ispunjavaju zahteve vrhunskih filmskih produkcija. Dostupni sa PL, EF i RF sistemima za montažu, uz široke opsege T-koraka i žižnih daljina u čitavom asortimanu, ovi objektivi pružaju konkretne optičke karakteristike za proširivanje umetničkog opsega.

Flex Zoom objektivi

Vrhunski zum objektivi sa konstantnim velikim otvorom blende T2,4 (FF) i T1,7 (S35) u čitavom opsegu zuma. Moguće ih je prilagoditi kamerama punog formata i Super 35 kamerama, dizajnirani su za filmske i virtuelne produkcije.

Flex Zooms
Cine Servo

Filmski servo

Zahvaljujući tome što kombinuju zadivljujući 4K optički kvalitet sa funkcijama koje su pogodne za emitovanje, Canon Cine Servo objektivi pružaju svestran izbor za emitovanje i primene iz ruke u kojima je potrebna servo kontrola.

Kompaktni Cine Servo

Dizajnirani za 4K Super 35 mm kamere, sa ugrađenom servo kontrolom, automatskim fokusom i stabilizacijom slike. Ovi robustni EF objektivi savršeni su za korišćenje prilikom iz ruke ili sa ramena.

Compact Cine Servo
Top End Zoom

Vrhunski zum

Napravljeni su za EF i PL Super 35 mm kamere i pružaju izvanredan 4K kvalitet slike za vrhunske filmske produkcije.

Kompaktni zum

Napravljeni su za EF i PL Super 35 mm kamere i pružaju izvanredan 4K kvalitet slike za vrhunske filmske produkcije, uz kompaktni i lagani dizajn.

Compact Zoom
Discover Canon Pro Video

Otkrijte Canon profesionalni video asortiman i ponovo razmislite o tome šta možete da postignete pomoću video zapisa

Bez obzira na to da li snimate upečatljive nezavisne dokumentarce, uzbudljivu seriju ili nagrađivane filmove, postoji Canon profesionalni video proizvod koji može da podigne vašu kreativnost u nove visine.