POMOĆ I PODRŠKA

Gde kupiti poslovna rešenja

Bez obzira na to da li tražite proizvode kompanije Canon za kuću ili za posao, došli ste na pravo mesto.

Pronađite akreditovanog Canon poslovnog partnera.

Poslovno rešenje

Zemlja

Mesto/grad

Poslovna rešenja

 • Partneri za štampanje velikih formata

  Isporučuju uređaje za velike formate i mogu vas posavetovati o Canonovim uslugama i podršci u skladu sa stručnim znanjem partnera, što određuje portfolio koji pružaju, kao i podrška.

 • Partneri specijalizovani za velike formate

  Specijalizovani ponuđači sveobuhvatnih rešenja na području grafičkog dizajna i fotografije. Pružaju celovita rešenja uključujući servis, potrošni materijal i medije, a takođe imaju pristup celokupnom portfoliju uređaja za štampanje velikih formata kompanije Canon.

 • Stručni partneri za štampanje

  Partneri koji isporučuju uređaje za štampanje malih tiraža, i pružaju savetodavne usluge za sve vaše potrebe za profesionalnim štampanjem u okviru firme.

 • Stručni specijalizovani partneri za štampanje

  Partneri specijalizovani za stručna rešenja za štampanje. Njihovo znanje i stručnost kupcima ulivaju poverenje da će uvek moći da savetuju i pružaju prava rešenja za štampanje za sve njihove potrebe. Brzina i fleksibilnost usluga ključna su obeležja ovih stručnjaka. Zahvaljujući svojim ulaganjima u prodaju, usluge i podršku, oni su u idealno pozicionirani da doprinesu maksimiziranju poslovanja i produktivnosti svojih klijenata.

 • Partneri za skeniranje

  Pružaju efikasnu isporuku i korisničku podršku za Canonove skenere dokumenata imageFORMULA, kako bi odgovorili na potrebe kupaca kojima je potrebno jednostavno rešenje za skeniranje kod kuće, u pokretu ili u kancelariji.

 • Partneri za rešenja skeniranja

  Stručnjaci za savetovanje kupaca kojima je potrebno rešenje za skeniranje radi rešavanja poslovnih izazova. Odlikuju se dragocenim stručnim znanjem i veštinama kako bi mogli da pruže najprikladnije rešenje iz asortimana Canonovih skenera dokumenata imageFORMULA.

 • Partneri za sveobuhvatno upravljanje dokumentima

  Stručnjaci za sveobuhvatno upravljanje dokumentima i rešenjima za upravljanje podacima i informacijama pomažu u poboljšanju poslovnih procesa organizacija. Od jednostavnih do složenih i prilagođenih rešenja, koja uključuju digitalne repozitorije i automatizovane poslovne procese, do optimizacije i poboljšanja korisničkog iskustva i podrške korisnicima u njihovoj digitalnoj transformaciji.

 • Partneri za usluge upravljanja radnim okruženjem

  Stručnjaci za upravljanje flotama štampača u organizacijama sa sveobuhvatnim rešenjima, uslugama i podrškom iz Canonovog portfolija, što uključuje skeniranje, arhiviranje, bezbedno skladištenje, pristup i traženje dokumenata s raznih uređaja za štampanje. Od stonih štampača i štampača za kućnu upotrebu do višefunkcijskih štampača za kancelarije i uređaja za štampanje malih tiraža.

 • Partneri za radna okruženja

  Pružaju usluge u vidu uređaja kao što su stoni štampači, skeneri i višefunkcijski uređaji, kao i rešenja za sve potrebe kupaca u kancelarijskim okruženjima.