REŠENJA ZA SNIMANJE SLIKE

Komplet za razvoj softvera (SDK)

Pridružite se programu kompanije Canon za programere kako biste doterali i prilagodili radne procese za snimanje slike pomoću naše vrhunske tehnologije i unapredili poslovanje.

Komplet za razvoj softvera (SDK)

Otkrijte prednosti koje pruža Canon SDK

Kompanija Canon uložila je mnogo u to da klijentima ponudi najisplativiji i najfleksibilniji put do fotografisanja visokog kvaliteta. Prednosti EOS Digital Software Development Kit (EDSDK) omogućavaju korisnicima da daljinski upravljaju Canon fotoaparatima sa Windows ili Mac računara i da koriste isti kôd na svim kompatibilnim Canon fotoaparatima. Da biste iskoristili podršku za više platformi na odabranim modelima za brz razvoj, novi Camera Control API (CCAPI) obuhvata različite platforme i omogućava bežično korišćenje u svim okruženjima, kao što su Windows, Mac, Android, iOS ili Linux.

 • alt text

  PREDNOSTI

  Daljinsko okidanje

  Otkrijte, povežite i okidajte fotoaparat.

 • alt text

  PREDNOSTI

  Nadzor sa prikazom uživo

  Provera ekspozicije i kompozicije za subjekat

 • alt text

  PREDNOSTI

  Prenos slika

  Preuzimajte i brišite slike, kao i kartice formata

 • alt text

  PREDNOSTI

  Postavke fotoaparata

  Proveravajte i menjajte postavke fotoaparata, uključujući brzinu zatvarača, otvor blende i ISO osetljivost

Kako funkcioniše

EDSDK i CCAPI je najbolje opisati kao interfejse za programiranje aplikacija (API) koji otvaraju kontrolu nad funkcijama fotoaparata autorima softvera kako bi pružili rešenja kompanijama za koje rade ili ih poseduju. Mogućnost integrisanja kontrole fotoaparata u softverske aplikacije znači da je kontrolom fotoaparata moguće automatski upravljati radi generisanja slika i trenutnog prenosa podataka. Ovo unapređivanje sveobuhvatnih procesa smanjuje troškove i štedi vreme.

Pridružite se našem portalu za programere

Program kompanije Canon za programere omogućava preduzećima i programerima svih vrsta da preuzmu komplet za razvoj softvera i da se povezuju sa proizvodima i tehnologijom kompanije Canon, kao i da dobiju vrednu podršku i savete.

Sarađujte sa nama

Registrovani programeri mogu da pristupaju i preuzimaju detaljnu dokumentaciju, API informacije i da koriste specijalnu biblioteku softvera, kao i da komuniciraju sa drugim korisnicima. Ovi tehnički resursi namenjeni su softverskim inženjerima kako bi pravili funkcijama bogate, prilagođene aplikacije zasnovane na našim proizvodima.

alt text

O KOMPANIJI CANON

Zašto kompanija Canon?

Canon je vodeće ime na polju snimanja slike, a tako je već više od 80 godina. Mi smo vodeći dobavljač potrošačkih, poslovnih i industrijskih rešenja za digitalnu obradu slike. Snimanje slike je u srži našeg poslovanja i posvećeni smo tome da ljudima pomognemo da ponovo osmisle šta je moguće pomoću fotografija i video zapisa visokog kvaliteta.

In a studio, a man adjusts a studio light pointing at a handbag while a colleague seated at a desk views the image of the handbag in software on a monitor.

POTREBNA VAM JE POMOĆ?

Želite da saznate više o ovom proizvodu?

Related articles