EOS-1D X Mark III

Najbolji je upravo postao bolji – predstavljamo EOS‑1D X Mark III

Canon Inc. otkriva novi nivo profesionalnog DSLR kvaliteta i performansi

Lepota savršenstva. Predstavljamo EOS-1D X Mark III

Kompanija Canon Inc. najavila je razvoj modela EOS-1D X Mark III, naslednika vrhunskog profesionalnog DSLR fotoaparata EOS-1D X Mark II koji cene fotografi sporta i divljih životinja širom sveta.

Registrujte interesovanje za EOS-1D X Mark III

Prvi dobijajte najnovije informacije za EOS-1D X Mark III, ponude kompanije Canon, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Nova era brzine i preciznosti automatskog fokusa

EOS-1D X Mark III ima potpuno novi AF senzor, sa 28 puta većom rezolucijom u odnosu na prethodnika, i koristi napredne AF algoritme sa tehnologijom detaljnog učenja, za neprikosnoven fokus sa praćenjem u bilo kojoj situaciji. Za prikaz uživo i video tu je dodatna prednost koju pruža Dual Pixel CMOS AF na približno 90x100 procenata senzora sa 525 AF oblasti. Uz AF u širem EV opsegu, fokusiranje zaista nikada nije bilo preciznije i svestranije.

A new era in autofocus speed and accuracy

Izvanredne fotografije i video

Uz novi Canon CMOS senzor i snažni novi DIGIC procesor, kvalitet slike podignut je na novi nivo, čak i pri visokim ISO osetljivostima; tu je i 4K video pri 60p, kao i opcija snimanja RAW videa ili 10-bitnog videa uz Canon Log, uz interno snimanje na CFexpress kartice. Novo, svetlije tražilo garantuje vezu sa subjektom u realnom vremenu, bez ikakvog kašnjenja.

Outstanding stills and video

Brza komunikacija fotoaparata

Brzo isporučivanje snimljenog sadržaja predstavlja ključni sledeći korak za profesionalca. Zbog toga EOS-1D X Mark III koristi Wi-Fi, Bluetooth (mala potrošnja energije) i GPS, za besprekornu komunikaciju. Uz dva puta veću brzinu prenosa u odnosu na EOS-1D X Mark II, pomoću ugrađenog Ethernet porta ili opcionog dodatka WFT-E9, kao i revidirani korisnički interfejs za jednostavniji i intuitivniji rad, novi EOS-1D X Mark III je napravljen tako da posao obavi brže nego ikada pre.

High speed camera communications

Uvek spreman za performanse, bez obzira na situaciju

EOS-1D X Mark III je značajno unapređen, za vrhunske performanse – pored toga što pruža munjevitih 16 kadrova u sekundi sa optičkim tražilom, već i 20 kadrova u sekundi sa mehaničkim ili elektronskim zatvaračem u režimu prikaza uživo, uz pun AE i AF. Ovaj fotoaparat napravljen je tako da briljira u svim oblastima, uz značajno produženo trajanje baterije LP-E19, novu osvetljenu dugmad i potpuno novi način izbora AF tačaka pomoću dugmeta AF-ON, uz višenamenski točkić. Sve to u kućištu od legure magnezijuma sa zaštitom od vremenskih uslova.

Always ready to perform, whatever the situation

Registrujte interesovanje za EOS-1D X Mark III

Prvi dobijajte najnovije informacije za EOS-1D X Mark III, ponude kompanije Canon, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Možda će vas interesovati i…

Profesionalne usluge kompanije Canon

Članovi imaju pristup CPS podršci, lokalno i na velikim događajima, mogućnost prioritetne usluge popravke i, u zavisnosti od nivoa članstva, besplatnog pozajmljivanja zamenske opreme.

Pridružite se

Saznajte više

Canon Professional Services