Blank-Rect Image

Canon EOS M200

Nikada nije bilo lakše da snimate i delite kreativne fotografije profesionalnog izgleda. EOS M200 je pametni, povezani, lagani fotoaparat koji će osloboditi vašu kreativnost i preneti vašu fotografiju na novi nivo.

Galerija

Jednostavno povezana kreativnost

Nemojte da budete deo grupe koja snima smartfonom. Otkrijte svoju kreativnu stranu uz jednostavni za korišćenje, povezani EOS fotoaparat koji vam omogućava da snimate fotografije profesionalnog izgleda, menjate objektive i zabeležite atmosferu svakog događaja – čak i pri slabom osvetljenju.

Prikaži punu specifikaciju

Prijavite se za naš bilten. Pronađite najnovije vesti i informacije o proizvodima.
sample lowlight

Unapredite fotografisanje

Snimajte više od običnih fotki sa smartfona. Fotografije visokog kvaliteta snimljene pomoću modela EOS M200 odolevaju vremenu – beleže atmosferu važnih događaja i prikazuju subjekte u najboljem svetlu.

sample

Besprekorno povezan sa vašim digitalnim životom

Pokažite svoje kreativne veštine prijateljima i pratiocima. Povežite model EOS M200 sa pametnim uređajem pomoću Wi-Fi i Bluetooth veze, za automatsko prebacivanje slika, deljenje fotografija onlajn i daljinsko upravljanje fotoaparatom.

sample lowlight

Otključajte kreativnost

Nikada nije bilo lakše – niti zabavnije – snimati slike koje odražavaju vaš stil. Korisnički interfejs sa vodičem i režim Creative Assist na modelu EOS M200 omogućavaju vam da lako snimate fotografije profesionalnog izgleda.

simple compact

Dizajn za svaki dan

EOS M200 je dovoljno mali i lagan da možete svakodnevno da ga nosite u torbi. Ekran osetljiv na dodir koji se rotira nagore za 180˚ pomaže vam da kadrirate iz kreativnih uglova i snimate odlične selfije.

Ispričajte svaku priču

Ispričajte priču pomoću ogromnog asortimana izmenjivih objektiva. Probudite kreativnost pomoću prenosivog EF-M objektiva ili vrhunske fleksibilnosti bilo kojeg EF/EF-S objektiva pomoću adaptera.

Istražite sada

Vlogging cameras from Canon

Fotoaparati za vlogovanje kompanije Canon

Ko vas gleda? Proširite publiku pomoću odličnog sadržaja snimljenog Canon fotoaparatom idealnim za vlogere bilo gde.