RF objektivi – trojka

Tri osnovna RF objektiva iz serije L sa velikim otvorom blende, visokim performansama i stabilizacijom slike

Rešenje za sve profesionalne zadatke

Tri RF objektiva koji pokrivaju ultraširokougaoni, standardni i telefoto zum opseg, za snimanje u bilo kojoj situaciji, od pejzaža, portreta i sporta do enterijera, mode i gradskih scena.

RF trio na zadatku

Pogledajte kako profesionalni fotograf Metju Džozef primenjuje svoj bogati, kinematografski stil na snimanje lokalnog veslačkog tima pomoću tria RF objektiva. Pogledajte video da biste saznali više o jednom danu u životu fotografa, objektiva i veslača.

OVLADAJTE SVETLOM IZ SVAKOG UGLA

Trio Canon F2,8 RF objektiva. Ovladajte svakom pričom uz stabilizaciju slike u 5 koraka koja održava stabilnost, kao i glatko Nano USM fokusiranje u još širem opsegu žižnih daljina.


Otkrijte svaki detalj sveta uz RF15-35mm F2.8L IS USM i otkrijte nove uglove i perspektive za pripovedanje. Zahvaljujući dodatku stabilizacije slike u 5 koraka, ovaj profesionalni ultraširokougaoni zum daje izuzetno oštre detalje, čak i iz ruke, za fotografije i video.


Novi profesionalni standardni objektiv je RF 24-70mm F2.8L IS USM. Pruža još veću svestranost na polju profesionalnih zum objektiva zahvaljujući stabilizaciji slike, tehnologiji Nano USM za glatko fokusiranje u videu i izvanrednoj optici sa vrhunskim premazima za izuzetno oštre rezultate.


Poslednji član tria profesionalnih objektiva je RF70-200mm F2.8L IS USM. Mali je, ali bez kompromisa, pa kao najmanji na svetu profesionalni 70–200 mm f/2,8 zum objektiv možete da ga ponesete na svaki zadatak, bilo gde.


RF sistem za montažu ima veću brzinu komunikacije u odnosu na konvencionalni DSLR, pa više informacija može da se prenese direktno na fotoaparat, što za rezultat ima optimizovanje objektiva u realnom vremenu, za najoštrije portrete, izuzetno brzo fokusiranje i tih rad Nano USM motora – to je prava prednost za video.

Veliki maksimalni otvor blende od F2,8

Beležite neverovatne detalje pri slabom osvetljenju zahvaljujući velikom maksimalnom otvoru blende od F2,8, koji takođe omogućava kreativno korišćenje dubine polja. Izvanredni optički inženjering i napredni premazi objektiva pružaju vrhunski kvalitet slike i oštrinu, bez obzira na blendu.

Canon Camera

Stabilizator slike sa 5 koraka

Napredni stabilizator slike i brza RF komunikacija omogućavaju da performanse tih objektiva prevazilaze najbolju tehnologiju iz EF asortimana. Tu je 5 koraka stabilizacije, za snimanje pri slabom osvetljenju ili u situacijama kada je teško mirno držati fotoaparat.

Canon Camera

Nano USM motor za fokusiranje

RF 15-35MM F2.8L IS USM i RF 24-70MM F2.8L IS USM su prvi zum objektivi sa velikim otvorom blende koji koriste tehnologiju Nano USM kompanije Canon. Ova tehnologija koristi minijaturni ultrazvučni motor za pokretanje sistema za fokusiranje, za linearno pružanje izuzetno brzog i tihog fokusiranja, što je idealno za snimanje videa i fotografija.

Canon Camera

Snimljeno pomoću RF 15-35mm F2.8L IS USM

  • f/2.8
  • 1/200
  • 400

Napravljeni za performanse i izdržljivost

Inženjersko znanje kompanije Canon doteruje se kroz više od 30 godina stalnog razvoja i inovacija, sa ciljem pravljenja objektiva koji prevazilaze očekivanja. Asortiman serije L namenjen EOS R fotoaparatima punog formata bez ogledala prenosi ovu filozofiju korak dalje pomoću pionirske tehnologije i još bržeg rada koji garantuju da nikada nećete propustiti trenutak.
ISTRAŽITE SADA
Canon Camera

Objektivi za novu eru

RF objektivi daju veći kvalitet i brzinu, uz performanse optimizovane za EOS R fotoaparat. Brzi su i svetli, sa jedinstvenim kvalitetima koje pružaju nov nivo intuitivne kontrole.

Srodni članci

Slični proizvodi

Ruke koje drže fotoaparat Canon EOS R i objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.