Trinity RF Lenses Range

RF objektivi – trojka

Tri osnovna RF objektiva iz serije L sa velikim otvorom blende, visokim performansama i stabilizacijom slike

Rešenje za sve profesionalne zadatke

Tri RF objektiva koji pokrivaju ultraširokougaoni, standardni i telefoto zum opseg, za snimanje u bilo kojoj situaciji, od pejzaža, portreta i sporta do enterijera, mode i gradskih scena.

WIN a Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses

Enter the prize draw for a chance to WIN a Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses. You can also sign up to recieve your own personalised tips, tutorials and inspiration to help grow own storytelling skills.

Prize draw terms & conditions

Enter prize draw

Profesionalne performanse uz deljene tehnologije

Ova trojka objektiva deli mnoštvo novih tehnologija i garantuje postojane performanse fotoaparata iz EOS R sistema.

Veliki maksimalni otvor blende od F2,8

Beležite neverovatne detalje pri slabom osvetljenju zahvaljujući velikom maksimalnom otvoru blende od F2,8, koji takođe omogućava kreativno korišćenje dubine polja. Izvanredni optički inženjering i napredni premazi objektiva pružaju vrhunski kvalitet slike i oštrinu, bez obzira na blendu.

Stabilizator slike sa 5 koraka

Napredni stabilizator slike i brza RF komunikacija omogućavaju da performanse tih objektiva prevazilaze najbolju tehnologiju iz EF asortimana. Tu je 5 koraka stabilizacije, za snimanje pri slabom osvetljenju ili u situacijama kada je teško mirno držati fotoaparat.

5-stop Image Stabilizer

Nano USM motor za fokusiranje

RF 15-35MM F2.8L IS USM i RF 24-70MM F2.8L IS USM su prvi zum objektivi sa velikim otvorom blende koji koriste tehnologiju Nano USM kompanije Canon. Ova tehnologija koristi minijaturni ultrazvučni motor za pokretanje sistema za fokusiranje, za linearno pružanje izuzetno brzog i tihog fokusiranja, što je idealno za snimanje videa i fotografija.

Nano USM focussing motor

Kontrolni prsten oko objektiva

Kao kod RF objektiva, prilagodljivi kontrolni prsten omogućava vam da trenutno menjate postavke ekspozicije, bez sklanjanja oka sa tražila. ISO, kompenzacija ekspozicije, brzina zatvarača ili blenda može da se dodeli ovom kontrolnom prstenu pomoću menija fotoaparata.

Lens Control Ring

Možda će vas takođe interesovati...