hero

EOS R

Uživajte u EOS svetu uz asortiman specijalne dodatne opreme

Canon EOS R i Canon EOS RP su deo renomirane EOS porodice. Uz EOS R3, R5 i R6, ovi inovativni fotoaparati punog formata bez ogledala potpuno su kompatibilni sa sistemom razvijanim i poboljšavanim preko tri decenije.

Izuzetne optičke performanse

RF objektivi su namenski konstruisani za fotoaparate iz EOS R sistema i postavljaju nove standarde u moći razlučivanja. Tajna njihovog uspeha je nov dizajn sistema za montažu objektiva, koji stavlja objektiv na optimalnu udaljenost od senzora. Genijalni dizajn je stvorio novu priliku za konstruisanje asortimana EOS RF objektiva serije L koji daju vrhunske optičke performanse i obezbeđuju da se na fotografiji zabeleži maksimalan broj detalja.

Koristite postojeće EF ili EF-S objektive

Uz RF objektive, na fotoaparatima iz EOS R sistema takođe možete da koristite ceo asortiman Canon EF i EF-S objektiva bez gubitka kvaliteta slike ili radnih karakteristika, uz brojne adaptere1. Adapteri ne ometaju komunikaciju između tela i objektiva, ali daju veću kontrolu, omogućujući da koristite svoje objektive i istražujete druge iz ekosistema Canon objektiva.

1pogledajte specifikacije

Možda će vam se svideti i
Canon related article perfect blend

EOS R

Savršen spoj intuitivnosti i odičnog dizajna

Related tell your stories

EOS R

Pripovedajte u obliku 4K video zapisa i ispunite ekran detaljima

Use your EF or EF-S

Istražite širok spektar mogućnosti za osvetljenje

Dodatna pogodnost pripadanja porodici EOS je u tome da su fotoaparati iz EOS R sistema kompatibilni sa postojećom Canon dodatnom opremom, uključujući ceo aktuelni asortiman Speedlite bliceva i specijalizovane proizvode, kao što je Macro Ring Lite serija. Tehničke pogodnosti koje donosi EOS R sistem daju vam još opcija za kreativno i fotografisanje pri slabom osvetljenju.

Explore high range lighting

Možda će vas takođe interesovati