Eos R System

Canon EOS R sistem

Zabeležite budućnost

Sistem dizajniran za budućnost, danas.

Na temelju preko tri decenije neprestanih EOS inovacija, sistem EOS R je zasnovan na revolucionarnom sistemu za montažu objektiva koji pruža veće kreativne mogućnosti i još dinamičnije načine za beleženje svakog trenutka. Redefiniše granice fotografije i snimanja videa.

EOS R the front

Integracija i proširivanje

Sistem EOS R je dizajniran tako da upotpunjuje i proširuje vaše kreativne mogućnosti. Pruža vam intuitivni način snimanja, može lako da se integriše u postojeći EOS sistem i da vam otvori nove mogućnosti kao fotografu ili filmadžiji zahvaljujući fenomenalnim RF objektivima i kompatibilnosti sa asortimanom EF i EF-S objektiva.

Specijalni asortiman objektiva

Unapredite i proširite svet

Canon asortiman fotoaparata sa izmenjivim objektivima osmišljen je tako da fotografima i filmadžijama na svim nivoima veštine pruža najbolje rezultate. Zahvaljujući sistemu EOS R, Canon asortiman je sveobuhvatan i otvoren za sve.

EOS R puni format bez ogledala

Sistem EOS R delimično je zasnovan na postojećem EOS DSLR sistemu, uz slično rukovanje i ergonomiju, ali je manji i lakši. Otvara vrata novih domena fotografije i snimanja videa uz revolucionarne tehnologije.

EOS R Full-Frame Mirrorless

EOS DSLR

DSLR fotoaparati imaju optičko tražilo sa prizmom i sistemom refleksivnih ogledala, pa golim okom možete da vidite subjekat kroz objektiv. U pitanju je jedan od puteva do ozbiljne fotografije i snimanja videa, uz tradicionalno rukovanje i najširi asortiman dostupnih objektiva.

Saznajte više

EOS DSLR

EOS M bez ogledala

Kada je prostor veoma dragocen i ne želite dodatnu veličinu i težinu DSLR sistema, Canon asortiman EOS M fotoaparata bez ogledala pruža fleksibilnost i praktičnost, uz visoki kvalitet slike za filmove i fotografije.

Saznajte više

EOS M Mirrorless

Pronađite sistem koji vam odgovara

Legendarni EOS sistem preko 30 godina fotografima i filmadžijama pruža konkurentnu prednost. Uz naš asortiman fotoaparata i objektiva, put ka većoj kreativnosti nikada nije bio lakši.

SAZNAJTE VIŠE

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Realizujte kreativnu viziju

Sistem EOS R nasleđuje sve prednosti EOS sistema, a pored sopstvenog asortimana objektiva, pruža punu kompatibilnost sa postojećom EF i EF-S optikom pomoću adaptera, kao i kompatibilnost sa asortimanom Speedlite bliceva i dodatne opreme.

Saznajte više

Realise your creative vision

Slični proizvodi

U rukama profesionalacaSaznajte kako su profesionalni fotografi i filmadžije postigli više nivoe kvaliteta i detalja u pričama pomoću sistema EOS R.

Pogledajte sve članke