A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Vaš svet štampe: prilagođavanje, kreiranje, inspiracija.

Postoji mnoštvo načina da pokažete kreativnost kod kuće pomoću papira, aplikacija i štampača kompanije Canon.

Kada želite da oživite ideje, ne tražite dalje od asortimana papira za kreativno štampanje kompanije Canon. Visokokvalitetni mat foto-papir ili dvostrani mat papir daje profesionalni izgled čestitkama, dodacima za kolaž ili Creative Park projektima za rukotvorine. Sjajni foto-papir savršen je za štampanje omiljenih fotki sa društvenih mreža radi kačenja na zidove.

Povezivanje štampača sa svim fotkama na smartfonu ne može biti lakše uz pomoć aplikacije Canon PRINT, dok je aplikacija Easy-PhotoPrint Editor idealna za uređivanje fotografija ili kreiranje kolaža, čestitki i drugih personalizovanih predmeta.

Stoga, nabavite malo papira, pogledajte ove zabavne ideje i oprobajte se u personalizovanju, prilagođavanju i oživljavanju omiljenih fotografija.

Bacite se na rukotvorine uz Creative Park

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
Creative Park predstavlja odličan način da okupite celu porodicu. Zašto ne biste preneli prirodu unutra i napravili kolekciju slatkih životinjskih prijatelja?

Ako tražite inspiraciju, pogledajte fantastični asortiman šablona dostupnih na Creative Park, besplatnom Canon izvoru materijala za rukotvorine od papira za Canon štampač. Zaista ima ponešto za svakoga. Možda ćete započeti pravljenjem ogromnog 3D pande, slatkog ručnog ježa ili kompleta lutaka vidovnjaka, koje dočaravaju Crvenkapu? Samo izaberite šta želite da pravite, preuzmite šablon i jednostavna uputstva, odštampajte na preporučenom papiru i spremni ste za sate zabave!

Želite veći izazov? Zašto ne biste probali da kreirate minajturnu verziju znamenitosti, kao što je Tauerbridž u Londonu, dinosaurusa poput Tiranosaurusa ili Triceratopsa, odnosno retro kabriolet Mercedes Benz 500K? Ako biste želeli da unesete malo boje u dom, postoje šabloni za leptira za mobilni, dekorativne girlande, pa čak i asortiman cvetova i vaza da biste odštampali i kreirali papirni buket.

Oživite dom

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Izaberite omiljene snimke i odštampajte ih na magnetnom foto-papiru da biste personalizovali kuhinju pomoću raznobojnog kolaža na frižideru.

Ubacite magnetni foto-papir u štampač i možete da kreirate personalizovani kolaž za frižider – lako možete da promenite mesta kada poželite osveženje. Zašto ne biste ulepšali kućnu kancelariju magnetnom tablom sa slikama, koja će vam pomoći da se usredsredite na ideje? Možete da uređujete magnete pomoću aplikacije Easy-PhotoPrint Editor kompanije Canon i da trenutno kreirate primamljiv prikaz.

Delite ljubav

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Ukrasite kuću štampanim banerima ili pravite dodatke za zabavu.

Bez obzira na to da li proslavljate sa cimerima i porodicom ili delite priliku onlajn, svako može da se pridruži sa prigodnom odećom i dodacima za zabavu sa Creative Park – prepun je ideja za rukotvorine za zabavu, Canon mat foto-papir visokog kvaliteta savršen je za kreiranje tematskih dekoracija.

a rope with pegged images with writing on them

Održite zabavu aktivnom tako što ćete odštampati slike prijatelja i zakačiti ih na zid. Stavite Plus Glossy II kvadratni foto-papir dimenzija 5 x 5 inča u štampač (ili 3,5 x 3,5 ako je kompatibilan sa vašim štampačem) da biste mogli da štampate omiljene snimke u Instagram formatu. Ti retro otisci izgledaju odlično svuda, ali omiljena primena im je nizanje na kanap ili traku radi dodavanja boje zidu ili polici i kreiranja atmosfere za zabavu.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Čak i ako ne možete da se okupite da biste proslavili rođendan ili drugu specijalnu priliku, možete da podelite ljubav slanjem personalizovane čestitke. Canon dvostrani mat papir formata 7 x 10 inča dolazi sa unapred napravljenim centralnim preklopom kako biste mogli da šaljete personalizovane čestitke u priloženim kovertama – kakav odličan način da pokažete voljenim osobama koliko vam je stalo do njih.

Napisala Angela Nikolson

Srodni članci
Printer fun for everyone

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Zabava sa štampačem za sve

Šest načina na koje PIXMA štampač može da osveži vaš dom, vaše porodične aktivnosti i uređaje.

A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

ŠTAMPANJE I RUKOTVORINE

Otkrijte stotine besplatnih, zabavnih projekata za pravljenje rukotvorina od papira

Od lutkarskih predstava do društvenih igara, od pomagala za učenje do praktičnih lavirinata, koristite asortiman rukotvorina od papira iz usluge Creative Park da biste angažovali i zabavili decu.

Printing bespoke cards

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Štampanje prilagođenih čestitki

Šest koraka za kreiranje prelepih prilagođenih čestitki.

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Preporučene aplikacije

Srodni članci

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve savete i tehnike