Full Frame DSLR Camera

DSLR punog formata i bez ogledala

Kombinacija zapanjujućeg kvaliteta slike i izuzetnih performansi.

Uhvatite sve boje i detalje fotoaparatima punog formata

Fotoaparati punog formata kompanije Canon nude širok dinamički opseg da bi očuvali detalje u najsvetlijim tonovima i senkama, slike niskog nivoa šuma pravo iz fotoaparata i malu dubinu polja, za zadivljujuće portrete. Napravljeni su da pruže profesionalne rezultate pri svakom snimku koji napravite.

Capture every colour and detail with Full-Frame cameras

Dopustite nam da vam pomognemo da pronađete savršen Canon fotoaparat

Naša alatka za traženje fotoaparata povešće vas kroz naš asortiman fotoaparata i pomoći vam da pronađete savršen za svoje potrebe.

Pomoć u odabiru

Podstaknite kreativnost fotoaparatima punog formata bez ogledala

Fotoaparati punog formata bez ogledala kompanije Canon donose novu generaciju tehnologije optike i brzog fokusiranja. Imaju prednosti senzora punog formata sa visokim kvalitetom slike i po slabom svetlu.

Naši DSLR fotoaparati punog formata

Otkrijte naš asortiman DSLR-ova punog formata i istražite njihove jedinstvene funkcije i pogodnosti.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Beskompromisan kvalitet slike i potpuno profesionalne radne karakteristike.

Saznajte više

DSLR punog formata

Zašto izabrati Canon fotoaparat sa senzorom punog formata?

Zabeležite budućnost

Sistem EOS R je zasnovan na revolucionarnom sistemu za montažu objektiva koji pruža veće kreativne mogućnosti i još dinamičnije načine za beleženje svakog trenutka. Redefiniše granice fotografije i snimanja videa.

Saznajte više

EOS R system shot in front of an orange wall

Zabeležite sve detalje

Canon CMOS senzori punog formata omogućavaju da snimite fotografije bogatog izgleda, a njihov široki dinamički opseg maksimalno smanjuje gubitak detalja u senkama i najsvetlijim površinama. A u post-produkciji možete uraditi više sa datotekama zahvaljujući izdašnoj širini ekspozicije.

Capture all the details

Snimajte u mračnim uslovima uz minimalan nivo šuma

Slike malog šuma i visoke jasnoće se podrazumevaju kod korišćenja fotoaparata punog formata kompanije Canon, zahvaljujući velikim senzorima koji primaju najveću moguću količinu svetla i DIGIC procesorima koji smanjuju artefakte koje oslabljuju snimak.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Pravite zadivljujuće portrete

Asortiman fotoaparata punog formata kompanije Canon nudi značajno manju dubinu polja od fotoaparata sa manjim senzorima, što znači da prilikom korišćenja za snimanje portreta možete izolovati subjekat izuzetne oštrine naspram zamućene pozadine, za visoko stilizovane fotografije profesionalnog izgleda.

Produce stunning portraits

Svi objektivi

Canon objektivi su poznati u svetu po izuzetno oštrim, jasnim i lepim slikama bogate boje i kontrasta. Kombinuju majstorstvo izrade i najnoviju optičku tehnologiju da bi garantovali fotografije i filmove vrhunskog kvaliteta.

Saznajte više

Kolekcija Canon objektiva

Pronađite sistem koji vam odgovara

Legendarni EOS sistem preko 30 godina fotografima i filmadžijama pruža konkurentnu prednost. Uz naš asortiman fotoaparata i objektiva, put ka većoj kreativnosti nikada nije bio lakši.

Saznajte više

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R i EOS M50

U rukama profesionalaca

EOS R je odmah postao omiljen u širokom krugu profesionalnih fotografa i filmadžija. Otkrijte kako su ga gurnuli preko granica – i dobili fotografije i filmove za koje nisu verovali da su mogući.

Pogledajte sve članke

Možda će vas interesovati i…

Canon Professional Services

Members get access to CPS Priority Support, both locally and at major events; a priority Fast Track repair service; and — depending on your level of membership — free back-up equipment loans plus return shipping and discounts on maintenance. They can also enjoy exclusive members’ offers.

Join

Learn more

Canon Professional Services