Directional Stereo Microphone DM-E1

Snimajte filmove sa izvanrednom, jasnom zvučnom podlogom pomoću kvalitetnog direkcionog stereo mikrofona kompanije Canon sa kompaktnim i laganim štapnim dizajnom i svestranim direkcionim snimanjem.

Prednosti

  • Spoljni direkcioni stereo mikrofon za EOS fotoaparate*
  • Široki frekventni opseg i visoka osetljivost za bogat, detaljan zvuk
  • Tri direkciona režima za snimanje mnoštva subjekata
  • Modul za montiranje koji poništava vibracije i štitnik od vetra umanjuju neželjenu buku
  • Kompaktni i lagani dizajn koji je lak za nošenje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Spoljni štapni mikrofon


Direkcioni stereo mikrofon DM-E1 ima štapni dizajn i pruža zvuk visokog kvaliteta za filmove. Lako se montira na priključak za dodatnu opremu i povezuje na priključak za mikrofon od 3,5 mm na širokom asortimanu kompatibilnih EOS fotoaparata*.

Bogat, realističan zvuk


Snimajte bogat i realističan zvuk, kao što je kompletan tonski opseg muzičkog nastupa - od visokih frekvencija violina i flauta do niskih frekvencija kontrabasova i bas gitara - uz frekventni opseg od 50 Hz do 16 kHz. Osetljivost od -42 dB omogućava vam da snimate čak i najtiše zvukove.

Svestrane direkcione mogućnosti


Dodajte impresivnu zvučnu podlogu filmu zahvaljujući prisustvu tri režima direkcione detekcije. Veoma jednostavno prelazite između šablona od 90° i 120° za stereo zvuk visokog kvaliteta u prostorima različitih veličina ili koristite štapni (mono) režim da biste jasno snimali zvuk subjekata koji govore direktno u fotoaparat bez ometajućih okolnih zvukova.

Zvučne podloge visokog kvaliteta


Snimajte jasan zvuk visokog kvaliteta bez neželjene buke zahvaljujući modulu za montiranje koji poništava vibracije nastale usled rada fotoaparata i objektiva; priloženi štitnik od vetra značajno utišava zvuk vetra na otvorenom; dok odnos signal/šum od 66 dB umanjuje pozadinske smetnje.

Lak je za nošenje


Kompaktni i lagani dizajn olakšava nošenje mikrofona gde god da krenete. U kombinaciji sa fotoaparatom i objektivom čini kompaktnu jedinicu za snimanje koja vam omogućava da dugo i udobno snimate iz ruke. Lagana okrugla litijumska baterija svodi težinu na minimum.

*Ne preporučuje se za upotrebu sa fotoaparatima EOS-1D Mark IV i EOS 550D pošto nemaju ručnu kontrolu jačine zvuka za ulaz za mikrofon

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Directional Stereo Microphone DM-E1, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

  • Direkcioni stereo mikrofon DM-E1
  • Štitnik od vetra za DM-E1
  • Uputstvo za rukovanje
  • Garantna knjižica