EOS M fotoaparati bez ogledala

Uvek budite spremni, uz kompaktni, lagani i mali fotoaparat sa izmenjivim objektivima koji pruža DSLR kvalitet

Izvanredan kvalitet,
male dimenzije

Sjajne priče se u svakom trenutku odvijaju svuda oko nas.
Potreban vam je samo fotoaparat koji će zabeležiti odvijanje života i odlične priče.
Canon Camera

EOS M50 Mark II

Kreirajte sadržaj odličnog kvaliteta za svoju publiku, uz lični kreativni pečat – bez obzira na to da li su u pitanju fotografije, video ili strimovanje uživo.

Canon Camera

Šta je fotoaparat bez ogledala?

Za razliku od DSLR fotoaparata koji koristi ogledalo za odbijanje svetlosti u tražilo, fotoaparati bez ogledala (poznati i pod nazivom kompaktni sistemski fotoaparati) nemaju ogledalo niti optičko tražilo, što ih obično čini manjim od DSLR modela.

Kada je količina prostora izuzetno ograničena, Canon EOS M asortiman bez ogledala pruža fleksibilnost i praktičnost, uz visok kvalitet filmova i fotografija. Koristi elektronsko tražilo koje je manjih dimenzija i težine, ali uz dodatne kreativne prednosti.

Od APS-C modela sa manjim objektivima do snažnih modela punog formata koji pružaju najviši nivo kreativnosti zahvaljujući kratkom zadnjem fokusu sa senzora punog formata, ceo EOS asortiman bez ogledala dizajniran je tako da vam omogući da fotografišete na najbolji mogući način.

Kvalitet od kojeg zastaje dah

Naši fotoaparati bez ogledala objedinjuju najbolje od kompaktnih i DSLR modela kompanije Canon radi pružanja fotografija i filmova izvanrednog kvaliteta, prepunih detalja, boja i atmosfere – čak i u uslovima slabog osvetljenja.

EF-M objektivi

Prenosivi i lagani objektivi namenski dizajnirani za EOS M fotoaparate. Asortiman ovih objektiva ide od ultraširokougaonih i telefoto zum modela do sićušnih „pljosnatih“ modela, koji vam omogućavaju da istražite kreativnost.

Canon Camera

Mogu li da koristim druge objektive?

Naši fotoaparati bez ogledala omogućavaju vam da lako menjate objektive i da promenite perspektivu. Pored ekskluzivnog asortimana svestranih i kompaktnih EF-M objektiva, možete da koristite Canon adapter za montiranje EF-EOS M da biste pristupili ogromnom izboru od preko 80 EF-S i EF objektiva za DSLR fotoaparate, što obuhvata i specijalizovane objektive, kao što su makro i „riblje oko“.

Koji EOS sistem je pravi za mene?

Nađite savršen fotoaparat za svoj stil fotografisanja ili snimanja filmova. Od stručnjaka za slabo svetlo do mašina za munjevite pokrete, Canon ima savršeno rešenje.

Canon Camera

Možda će vas takođe interesovati...

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.