CANON XF605

Fleksibilnost snimanja

Formati za snimanje koji se mogu emitovati

XF605 podržava 4K UHD 59,94p/50p 4:2:2 10-bitno snimanje uz pouzdani XF-AVC format kompanije Canon zasnovan na MXF, kao i svestrane MP4 formate.

Poboljšani režimi snimanja

Ostvarite pun kreativni potencijal modela XF605 zahvaljujući čitavom opsegu režima snimanja. Režim usporenog i ubrzanog kretanja omogućava snimanje video zapisa pri brzini smenjivanja kadrova do 120p u FHD, za akcione sekvence i zadivljujuće usporene snimke. Nikada ne propustite trenutak zahvaljujući režimu predsnimanja, istražujte animaciju kadar-po-kadar uz snimanje po kadrovima i lako kreirajte video zapise sa ubrzanim protokom vremena u kameri pomoću funkcije intervalnog snimanja.

XF605

XF605 predstavlja proširene prilagođene opcije datoteke slike, uz tri varijacije BT.709 (normalna, široka, standardna), kao i uvođenje opcija EOS Standard i EOS Neutral za veću fleksibilnost vaših produkcija.

Korisnici takođe mogu da otpremaju sopstvene 3D referentne tabele na kameru tako što će kreirati datoteke izgleda za interno snimanje, radeći zajedno sa postojećim prilagođenim postavkama slike.

Svestrano snimanje na dve SD kartice

Dva otvora za UHS-II SD kartice pružaju fleksibilan opseg opcija za snimanje, uključujući istovremeno snimanje sa različitim formatima datoteka, rezolucijama i uzorkovanjem boja. XF605 takođe uvodi novu opciju istovremenog snimanja zvuka, što omogućava da se audio datoteke za transkripciju čuvaju na jednu karticu, dok se glavni video zapis snima na drugu.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon XF605

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon XF605, ponude kompanije Canon, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Srodni članci

  1. *Vizuelni izgled modela Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u video sadržaju može da se razlikuje od izgleda komercijalnog proizvoda.