CANON XF605

Profesionalna mogućnost povezivanja

Svestrani načini povezivanja

Uprkos kompaktnim dimenzijama, XF605 pruža sveobuhvatan opseg profesionalnih priključaka, kao što su 12G-SDI za slanje nekomprimovanog 4K signala putem jednog interfejsa, HDMI izlaz, USB tipa C, dva XLR ulaza i još drugih priključaka.

XF605

Višenamenski priključak za dodatnu opremu

XF605 ima višenamenski priključak za dodatnu opremu sa elektronskim kontaktima. Možete da koristite kompatibilnu dodatnu opremu da biste proširili postojeće mogućnosti kamere, čime se pruža maksimalna svestranost na terenu.

XF605

Sveobuhvatna audio fleksibilnost

Dva XLR ulaza na rukohvatu modela XF605 omogućavaju direktno povezivanje profesionalnih mikrofona. Nezavisne kontrole za zvuk pružaju precizno praćenje nivoa zvuka, što vam omogućava da snimate najbolji zvuk za svoje produkcije. Snimanje zvuka u četiri kanala takođe je dostupno kada se kombinuju XLR ulazi, ulaz od 3,5 mm ili interni ulaz za stereo-mikrofon.

XF605

Svestranost simultanog izlaza

Uz opcije simultanog izlaza za elektronsko tražilo, LCD, SDI i HDMI, XF605 se lako prilagođava za prikazivanje na više izvora i spoljno snimanje pomoću raznih uređaja. Elektronsko tražilo i LCD podržavaju alatke View Assist, koje operaterima omogućavaju da precizno podešavaju ekspoziciju za HDR sadržaj.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon XF605

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon XF605, ponude kompanije Canon, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Srodni članci

  1. *Vizuelni izgled modela Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u video sadržaju može da se razlikuje od izgleda komercijalnog proizvoda.