CANON XF605

Daljinsko upravljanje i mrežna funkcija

XF605 koristi 12G-SDI, Wi-Fi i Ethernet vezu, uz podršku za IP strimovanje u H.264, što je idealno za strimovanje uživo.

USB video izlaz

Kao prvi profesionalni kamkorder iz serije XF serije koji podržava video izlaz (UVC) sa USB-C priključka, XF605 može da se koristi kao veb-kamera. Takođe je podržan USB PTP, što omogućava uvoz datoteka sa kamere na računar.

Funkcije za daljinsko upravljanje

XF605 je kompatibilan sa širokim opsegom žičnih i bežičnih rešenja za daljinsko upravljanje. Podržava višefunkcionalni daljinski upravljač Canon RC-V100 i novi Browser Remote, koji je optimizovan za snimanje sa jednim operaterom pomoću smartfona ili tableta. Kompatibilni daljinski upravljači, kao što je RC-IP100, mogu da se koriste i za upravljanje modelom XF605 kao delom konfiguracije sa više kamera uz Canon PTZ kamere i odabrane Cinema EOS kamere.

XF605

Iskoristite prednost aplikacije Content Transfer Mobile da biste unapredili prenos preko mreže ili koristite ugrađeni Wi-Fi ili Ethernet priključak za povezivanje na FTP.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon XF605

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon XF605, ponude kompanije Canon, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Srodni članci

  1. *Vizuelni izgled modela Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u video sadržaju može da se razlikuje od izgleda komercijalnog proizvoda.