PTZ kamere

Canon CR-N300

Veoma kvalitetna 4K PTZ kamera sa naprednim automatskim fokusom, 20x optičkim zumom i više IP protokola, kao i ugrađenim inteligentnim automatskim praćenjem.

Specifikacije

 • 4K UHD

  CMOS senzor od 1/2,3“ za zadivljujući kvalitet

 • Optički zum od 20x

  Od širokougaonog do telefoto

 • DIGIC DV6 procesor

  Garantuje odlične rezultate u svim situacijama

 • Podrška za širok opseg protokola za kontrolu i strimovanje

  RTMP/RTMPS, NDI|HX*, RTP/RTSP, SRT, FreeD i protokol XC kompanije Canon

  * NDI je zaštićeni trgovački znak ili registrovani zaštićeni trgovački znak kompanije NewTek, Inc. U Sjedinjenim Američkim Državama i u drugim zemljama

 • Hibridni AF

  Za brzo i precizno fokusiranje, čak i pri slabom osvetljenju

 • Optički stabilizator slike

  Izvanredna stabilnost za nesmetan PTZ rad

 • Automatsko praćenje

  Besplatno sa poslednjim firmverom, iskoristite prednost aplikacije Auto Tracking RA-AT001 (Lite) da biste automatski pratili subjekat. Verzija koja se plaća (RA-AT001) oslobađa dodatnu svestranost.

NADOGRADITE SADRŽAJ NOVIM AŽURIRANJEM FIRMVERA

Preuzmite naš najnoviji firmver da biste dobili besplatnu aplikaciju Auto Tracking RA-AT001 (Lite)*. Iskoristite i prednost poboljšanog strimovanja video zapisa na modelu CR-N300 sa većim brzinama smenjivanja kadrova do 30 fps u FHD rezoluciji putem USB veze, kao i poboljšanim praćenjem kretanja i preciznošću.

*Besplatna aplikacija Auto Tracking RA-AT001 (Lite) dostupna je preko nove verzije firmvera 1.5.0 ili novije. Plaćena licenca je neophodna za sve funkcije automatskog praćenja

 • Automatsko praćenje

  Aplikacija za automatsko praćenje RA-AT001. Otključajte mogućnost da automatski pratite glavnog govornika uz detekciju lica dok se kreće po bini. Optimizujte efikasnost produkcije za predavanja, korporativne događaje, hramove, nastupe uživo i emitovanje.

VIDEO O PROIZVODU

Pogledajte PTZ kamere u akciji

Pogledajte video da biste razumeli kako CR-N300 i CR-N500 rade u produkciji.
CR-N300

Glavne funkcije kamere CR-N300

Ima 4K UHD rezoluciju, 20x optički zum, hibridni automatski fokus, mnoštvo protokola za IP strimovanje i kontrolu, pa možete da angažujete publiku na nove načine.

 • REZOLUCIJA

  Izuzetno oštra 4K slika

 • OBJEKTIV SA OPTIČKIM ZUMOM

  Optički zum od 20x

 • PROTOKOLI ZA STRIMOVANJE I KONTROLU

  IP strimovanje i kontrola

 • AUTOMATSKI FOKUS

  Hibridni AF

 • POVEZIVANJE

  Fleksibilno povezivanje i radni proces

 • POMERANJE I NAGINJANJE

  Glatko, precizno pomeranje i naginjanje

Veličina senzora

CMOS senzor od 1"
CMOS senzor od 1/2,3"
CMOS senzor od 1/2,3“
CMOS senzor od 1/2,3"

Optički zum

Optički zum od 15x
Optički zum od 20x
20x optički
Optički zum od 20x

Sistem fokusiranja

Dual Pixel CMOS automatski fokus
Hibridno automatsko fokusiranje
Hibridni AF / detekcija lica
Hibridno automatsko fokusiranje

Maksimalna izlazna rezolucija

4K UHD 30p
4K UHD 30p
4K UHD 30p 4:2:2 10-bitno2
4K UHD 30p

YUV

-
59,94 Hz: 30 fps, 15 fps, 5 fps
50 Hz : 25 fps, 12,50, 5 fps
59,94 Hz: 30 fps, 15 fps, 5 fps
50 Hz : 25 fps, 12,50, 5 fps
-

Unutrašnja/spoljašnja

U zatvorenom
U zatvorenom
Na otvorenom
Za upotrebu na otvorenom (otpornost na vodu i prašinu prema IP65)

Svi podaci zasnovani su na standardnim metodama za testiranje kompanije Canon, osim ako nije drugačije naglašeno. Moguće su izmene bez prethodne najave.

Precizno automatsko praćenje u 4K rezoluciji*

Otključajte mogućnost da automatski pratite glavnog govornika uz detekciju lica / glave dok se kreće po bini. Uz mogućnost višestrukih podešavanja, postavke poput kompozicije, osetljivosti praćenja, zone isključivanja, prioritetne oblasti prikaza i druge omogućavaju vam da lako kreirate idealnu konfiguraciju za praćenje.

*Besplatna aplikacija Auto Tracking RA-AT001 (Lite) dostupna je preko nove verzije firmvera 1.5.0 ili novije. Plaćena licenca je neophodna za sve funkcije automatskog praćenja

Softver za automatsko praćenje

Izuzetno oštra 4K slika

Kombinacija CMOS senzora od 1/2,3" i DIGIC DV6 procesora daje izvanrednu 4K UHD sliku (do 30p), odnosno sjajan Full HD materijal zahvaljujući HD obradi sa oversemplovanjem. Te tehnologije pružaju kvalitet slike sa superiornim nivoima detalja za sve vrste produkcije.

Izuzetno oštri 4K

20x optički zum za neverovatnu fleksibilnost

Zabeležite sve potrebne detalje zahvaljujući naprednoj 4K optici kompanije Canon sa fleksibilnim optičkim zumom od 20x koji pokriva širok opseg žižne daljine od 29,3–601 mm (35 mm ekvivalent), čime se garantuje odlične fleksibilnost. Opremljena je stabilizacijom slike, za minimalno podrhtavanje slike pri pomeranju.

Optički zum

IP strimovanje i kontrola za transformisanje vaših produkcija

CR-N300 podržava sveobuhvatan opseg protokola za IP kontrolu i strimovanje, do 4K UHD 30p, što pruža veću kontrolu nad potrebama produkcije. Uz glavne protokole, kao što su NDI|HX*, RTMP, RTP/RTSP, RTMPS, SRT, FreeD i XC protokol kompanije Canon, može da se uklopi u većinu novih ili postojećih sistema, što je čini izuzetno fleksibilnom opcijom.

*NDI je zaštićeni trgovački znak ili registrovani zaštićeni trgovački znak kompanije NewTek, Inc. U Sjedinjenim Američkim Državama i u drugim zemljama

IP strimovanje i kontrola za transformisanje vaših produkcija

Hibridni AF za precizno fokusiranje

CR-N300 kombinuje veoma precizni AF sa kontrastom brzi AF sa faznom detekcijom, čime se garantuje brzo i precizno fokusiranje subjekta, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Opremljena je namenskim spoljnim senzorom koji meri razdaljinu do subjekta i meri tačku fokusa sa onom koju određuje sistem AF sa kontrastom. Ovaj hibridni AF sistem naročito je efektivan u situacijama sa slabim osvetljenjem i pruža brzo, precizno i pouzdano automatsko fokusiranje koje je tačnije nego kada se koristi samo AF sa kontrastom.

Hibridni AF

Fleksibilno povezivanje za vaš radni proces

CR-N300 ima mnoštvo načina povezivanja, što garantuje vrhunsku fleksibilnost u radnim procesima. Ima HDMI port koji ima podršku za 4K UHD, 4:2:2 10-bitno. Ova kamera takođe ima 3G-SDI port, USB port, audio ulaz od 3,5 mm i PoE+ LAN port.

Fleksibilne mogućnosti povezivanja

Glatka, precizna kontrola

CR-N300 ima izuzetno precizni pogonski mehanizam koji omogućava finu kontrolu pomeranja i naginjanja uz promenljivu brzinu pomoću upravljača kao što je RC-IP100, aplikacije Canon Remote Camera Control ili tableta preko Wi-Fi veze, sa ciljem dobijanja savršenog snimka.

Unapred podešene postavke slike za brzu i jednostavnu upotrebu

CR-N300 ima više unapred podešenih postavki slike koje omogućavaju brzo i lako podešavanje video postavki za specifična okruženja. Korisnik takođe može da registruje do 100 unapred podešenih pozicija na CR-N300, što produkciju čini jednostavnom.

Upravljač Glatka i precizna kontrola

Mala i kompaktna, za laku instalaciju

CR-N300 je mala i diskretna pri 154 x 178 x 164 mm (Š x V x D) i sa težinom od samo 2,2 kg, što je čini idealnom za instaliranje u okruženjima sa ograničenom količinom prostora.

Mala i kompaktna, za laku instalaciju

Veoma lako strimovanje 4K videa visokog kvaliteta

Uz besplatni* upravljački program za veb kameru, možete da uživate u besprekornom strimovanju videa do 4K 30p uz najviše 5 izabranih Canon PTZ kamera** putem jednostavne Ethernet veze. Kompatibilan sa većinom platformi za konferencije i aplikacija za koje je potreban UVC, ovaj softver za Windows je virtuelni USB upravljački program koji omogućava laku integraciju strimovanja videa, što je idealno za video konferencije i onlajn predavanja.

* Može da bude neophodna licenca treće strane
** Odnosi se samo na CR-N500, CR-N300 i CR-X300

WITB

Šta se nalazi u pakovanju

 • Kamera CR-N300

 • Ploča za plafon (sa dodacima za montiranje)

 • Sigurnosna žica

 • Sigurnosna žica od kamere do nosača

 • AC adapter

 • Daljinski upravljač (WL-N01)

 • Baterije

Srodna dodatna oprema

 • PTZ softverski upravljač

  Canon aplikacija Remote Camera Control

  Canon softver koji je besplatan za preuzimanje i omogućava kontrolu i podešavanje postavki za do 20 PTZ kamera sa računara ili tableta.
 • PTZ upravljač

  RC-IP100

  Kvalitetni upravljač sa višefunkcionalnim džojstikom i intuitivnim ekranom osetljivim na dodir, za lako kontrolisanje do 100 povezanih kamera.
  Prikaži detalje RC-IP100
 • Wall Mount Bracket A-SWD5WB2(Black)

  Dodatna oprema

  Nosač za montažu na zid A-SWD5WB2-CR (crni)

  Nosač za montažu na zid dizajniran tako da podržava PTZ kameru kompanije Canon montiranu na zid ili drugu površinu.
 • Wall Mount Bracket A-SWD5WB2(White)

  Dodatna oprema

  Nosač za montažu na zid A-SWD5WB2-CR (beli)

  Nosač za montažu na zid dizajniran tako da podržava PTZ kameru kompanije Canon montiranu na zid ili drugu površinu.

Srodni proizvodi