L-series EF lenses

RF objektivi

Istražite asortiman objektiva nove generacije za EOS R sistem, dizajniranih za optičku izvanrednost.

Objektivi za novu eru

RF objektivi daju veći kvalitet i brzinu uz performanse optimizovane za EOS R fotoaparat. Brzi su i svetli, sa jedinstvenim kvalitetima koje pružaju nov nivo intuitivne kontrole.

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Uživajte u prilagodljivom i praktičnom fotografisanju i istražujte svet izbliza uz neverovatno svestran i lagan 35 mm f/1,8 makro objektiv sa Hybrid IS tehnologijom stabilizacije slike.

Saznajte više

EOS R Lens RF 35mm F1.8 MACRO IS STM lifestyle
RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM

Dignite portrete na novi nivo brzim i svetlim objektivom L serije od 50 mm, koji daje neverovatne rezultate i ističe se kvalitetom elemenata van fokusa.

Saznajte više

EOS R Lens RF 50mm F1.2L USM sample
RF 24-105mm F4L IS USM

RF 24-105mm F4L IS USM

Savršen za putovanja i snimanje filmova, ovaj lagani 24-105 mm f/4 L objektiv ima širok opseg uvećanja, izuzetnu svestranost i 5 koraka stabilizacije slike.

Saznajte više

EOS R Lens RF 24-105mm F4L IS USM sample
RF 28-70mm F2L USM

RF 28-70mm F2L USM

Zahvaljujući otvoru blende od f/2, ovaj neverovatni 28-70 mm f/2 L zum objektiv postavlja nove optičke standarde kvalitetom slike i brzinom pri slabom svetlu.

Saznajte više

EOS R Lens RF 28-70mm F2L USM lifestyle

Istražite šta je sledeće za RF objektive

Trenutno razvijamo šest RF objektiva punog formata koji će se pojaviti na tržištu 2019., a proširiće EOS R sistem da bi pružili nove mogućnosti snimanja.

Otkrijte više

Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM Lens

Otkrijte sistem EOS R

Na temelju preko tri decenije neprestanih EOS inovacija, sistem EOS R je zasnovan na revolucionarnom sistemu za montažu objektiva koji pruža veće kreativne mogućnosti i još intuitivnije načine za beleženje svakog trenutka.

OTKRIJTE VIŠE

Discover Canon EOS R

U rukama profesionalacaEOS R je odmah postao omiljen u širokom krugu profesionalnih fotografa i filmadžija. Otkrijte kako su ga gurnuli preko granica – i dobili fotografije i filmove za koje nisu verovali da su mogući.

Pogledajte sve članke

Možda će vas interesovati i…