A surfer holds the IVY REC up and looks through the viewfinder.

PRENOSIVE KAMERE

Upoznajte Canon IVY REC, akcionu kameru koju možete da ponesete svuda

Canon IVY REC je stigao – prenosiva kamera otporna na udarce* i vodu** savršena za snimanje u pokretu. Uz senzor od 13 MP, Full HD 1080p video do 60 kadrova u sekundi, Wi-Fi i Bluetooth vezu, napravljena je tako da snima akciju u visokoj rezoluciji, u situacijama kada ne želite da rizikujete snimanje običnom kamerom ili smartfonom. Ovu izdržljivu malu kameru možete da zakačite direktno na kaiš ili torbu, tako da vam uvek bude pri ruci; najbolje od svega je što snimke odmah možete da delite pomoću aplikacije Canon Mini Cam.***

Uz širinu od samo 110,5 mm i težinu od približno 90 grama, Canon IVY REC vas neće usporavati niti vas ometati. Zaboravićete da je tu dok vam ne zatreba, što vam omogućava da se usredsredite na akciju.

A pink IVY REC being attached to the back of a surfboard resting on the sand.
Canon IVY REC kamera je otporna na udarce* i vodu**, idealna je za akcione sportove i veoma jednostavna za korišćenje bilo gde.

Zaronite

Kamera Canon IVY REC je vodootporna** do dubine od 2 metra na 30 minuta u običnoj vodi, što je čini savršenom za korišćenje pored bazena. Tražilo služi i kao štipaljka, pa možete da zakačite Canon IVY REC na kaiš ili ranac dok pešačite ili da je montirate sa prednje strane brdskog bicikla, za snimke iz prvog lica. Ne plašite se da je ponesete sa sobom kada pada kiša ili silazite sa asfaltiranih puteva. Napravljena je za avanturu i za život u pokretu.

Canon IVY REC takođe može da se koristi na stativu, kao i zakačenu na odeću, pa čak i na sportsku opremu.

Ne suzdržavajte se

A green Canon IVY REC tumbles into the sand in the wake of a mountain bike.
Jarke boje kamere Canon IVY REC omogućavaju vam da je lako uočite ako se izgubi u snegu, blatu i vodi – a zahvaljujući tome što nema ekrana koji može da se slomi, ova kamera je izdržljiva i robustna.

Za razliku od smartfona, Canon IVY REC nema ekran, pa nema potrebe da brinete o lomljenju – otporna je na udarce* i može da izdrži padove sa visine od dva metra, savršena je za vožnju brdskog bicikla ili za trčanje po šumskim stazama. Dostupna je u četiri upečatljive boje, što ne donosi samo primamljiv izgled, već i lako uočavanje ako je ispustite u blato, pesak ili sneg. Bez obzira na to da li vozite bicikl, skijate ili vozite skejtbord, rado će vam praviti društvo tokom vožnje.

Brža od vas

A blue Canon IVY REC being used with the Canon Mini Cam app on a smartphone, displaying a photo on its screen.
Povežite Canon IVY REC sa mobilnim uređajem pomoću besplatne aplikacije Canon Mini Cam.*** Zatim možete da koristite funkciju daljinskog snimanja, da prebacujete slike sa kamere na uređaj i da ih delite sa prijateljima i pratiocima.

Jednostavna i laka za korišćenje, Canon IVY REC nije samo intuitivna, već i brza. Može da snima fotografije, video ili oba istovremeno, uz još veće mogućnosti prilagođavanja povezivanjem sa smartfonom. Zahvaljujući Wi-Fi i Bluetooth sinhronizaciji, možete trenutno da delite slike i video na društvenim mrežama (ako mrežna pokrivenost to dozvoljava). Aplikacija Canon Mini Cam*** vam omogućava da na ekranu smartfona vidite ono što vidi kamera, što znači da možete čak i da je date prijatelju dok pregledate materijal ili da koristite funkciju daljinskog snimanja.

Živite za trenutak i ponesite Canon IVY REC sa sobom! Uz lako dostupni točkić sa opcijama koji vam omogućava da veoma jednostavno prelazite između režima snimanja, ne postoji ništa što ne možete da snimite pomoću ove zabavne, male akcione kamere.

Napisao Dejvid Osgar*Otporna je na udarce sa visine do 2 metra (6,6 stopa). Metode testiranja otpornosti na udarce jedinstvene su za ovaj proizvod i ne predstavljaju garanciju da neće doći do oštećenja ili kvara proizvoda.
**Vodootporna je do 30 min na dubinama do 2 metra (6,6 stopa). Testirano je samo u običnoj vodi. U slučaju izlaganja vodi koja nije obična, preporučuje se da odmah isperete običnom vodom.
***Korišćenje opcione aplikacije Canon Mini Cam zahteva da kompatibilni uređaj bude povezan na Canon IVY REC pomoću Bluetooth® i Wi-Fi® veze. Aplikacija Canon Mini Cam besplatno je dostupna za preuzimanje sa portala App Store i Google Play. Preuzimanje besplatne aplikacije Canon Mini Cam može da generiše troškove za prenos podataka. Kompatibilno je sa mobilnim uređajima koji koriste iOS 11 ili noviji, odnosno Android uređajima koji koriste Android 5.1 ili noviji.

Srodni članci
Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

RUKOTVORINE POMOĆU ŠTAMPAČA

Pokažite kreativnost uz Canon Zoemini asortiman

Oslobodite kreativnost u pokretu pomoću instant fotoaparata i džepnog štampača.

A trail runner captured jumping in the air on a rocky beach, creating a bold silhouette.

AKCIONA FOTOGRAFIJA

5 najboljih saveta za snimanje akcije

Otkrijte kako da pravite kreativnije akcione snimke svakodnevnih avantura uz savete profesionalnog fotografa Toma Binga.

Slični proizvodi

Srodni članciGet Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve savete i tehnike