KREATIVNO ŠTAMPANJE

Snimite, stilizujte, odštampajte – pokažite kreativnost uz Canon Zoemini asortiman

Oslobodite kreativnost u pokretu pomoću instant fotoaparata i džepnog štampača.
Canon Zoemini 2 i pakovanje nalepnica za štampanje na stolu sa asortimanom materijala za pravljenje dnevnika.

Fotke vredne deljenja nisu samo za sviđanja. Uz instant fotoaparat i štampač Canon Zoemini S2, možete da snimate savršene slike ili da veoma jednostavno snimate selfije pomoću ugrađenog ogledala i prstenastog svetla. Doterajte i štampajte gde god da ste pomoću aplikacije Canon Mini Print1, a zatim razmenjujte, delite i pokazujte svoj kreativni sjaj.

Mini foto-štampač Canon Zoemini 2 omogućava vam da uređujete fotografije snimljene smartfonom pomoću tehnologije Bluetooth i aplikacije Canon Mini Print, a zatim da oživite uspomene bežičnim štampanjem i deljenjem sa prijateljima.

Oba instant štampača koriste Canon ZINK papire koji uopšte ne zahtevaju mastilo, za jednostavno, izuzetno izdržljivo štampanje bez fleka.

Tri štampača Canon Zoemini 2 u ružičasto-zlatnoj, bisernobeloj i tamnoplavoj boji, postavljena na raznobojne komade zgužvanog papira, pri čemu svaki štampa drugu sliku.

Štampač Canon Zoemini 2 dolazi u tri prefinjene boje i ima USB-C priključak za brzo punjenje – možete čak i da štampate dok se puni, što znači da nikada nećete propustiti priliku za pravljenje uspomena u pokretu.

Vaš novi najbolji prijatelj

Koji god štampač da izaberete, držite džepnog suputnika blizu. Tanki dizajn oba uređaja omogućava vam da ih ubacite u torbu ili džep kako biste bili spremni za svaku situaciju.

Izaberite neku od tri boje kako biste džepni štampač prilagodili ličnom stilu – budite elegantni sa ružičasto-zlatnom / bisernobelom ili budite u trendu sa tamnoplavom.

Kada izaberete savršen dodatak, vreme je da na najbolji mogući način iskoristite novi Canon Zoemini 2 ili Canon Zoemini S2 – pogledajte sledeće ideje da biste probudili inspiraciju.

Dva prijatelja snimljena otpozadi dok drže Canon Zoemini S2 i koriste ogledalo za snimanje selfija.

Ugrađeno prstenasto svetlo na modelu Canon Zoemini S2 tu je da biste snimali savršeno eksponirane selfije i daje kružni odraz u očima, za prefinjen, influenserski izgled.

1. Snimite

Svaki put napravite savršen snimak uz ogledalo za selfije na modelu Canon Zoemini S2. Zauzmite pozu, napravite grimasu ili se slikajte sa prijateljem, za savršeno kadriranu, spontanu fotku. Želite da doterate osvetljenje? Ugrađeno prstenasto svetlo na modelu Canon Zoemini S2 stvoriće influenserski sjaj u vašim očima, za selfi vredan deljenja.

Za grupnu fotografiju cele ekipe, pogledajte funkcije daljinskog okidača i tajmera u aplikaciji Canon Mini Print uz Canon Zoemini S2. Zauzmite položaj pomoću režima prikaza uživo, zabeležite atmosferu i odštampajte rezultate da biste ih pokazali svim prijateljima.

Nemate više papira? Bez brige. Sve snimke možete da sačuvate na SD kartici uređaja Canon Zoemini S2 radi naknadnog prikazivanja, štampanja i deljenja.

Par ruku drži telefon na kojem se prikazuje aplikacija Canon Mini Print i dodavanje efekata selfiju.

Uz asortiman kreativnih alatki, od kolaža i opcija za kadriranje do klizača za osvetljenost, kontrast i zasićenost, aplikacija Canon Mini Print vam omogućava da prilagodite snimke i da trenutno štampate pomoću smartfona.

2. Stilizujte

Koristite aplikaciju Canon Mini Print na Canon Zoemini 2 i Canon Zoemini S2 da biste dodatno personalizovali fotke. Bez obzira na to da li su u pitanju fotografije snimljene pomoću Canon Zoemini S2, selfiji sa društvenih mreža ili fotografije psa sa kamere smartfona, doterajte slike podešavanjem osvetljenosti, kontrasta i zasićenosti u aplikaciji.

Možete da isprobate različite okvire i filtere, za stilizovane otiske, odnosno da dodate zabavne efekte proširene stvarnosti, ilustracije ili škrabanje, za personalizovanu fotografiju koja će vam izmamiti osmeh na licu. Kao zabavan i kreativan projekat, napravite kolaž ili tablu sa slikama vas i vaših najboljih prijatelja, odnosno dodajte omiljene trenutke na niz vilinskih svetala, za glamurozan prikaz.

Par ruku drži kružnu nalepnicu sa fotografijom iznad dnevnika sa putovanja popunjenog beleškama i fotografijama.

Nalepnice ZINK dimenzija 2 x 3 inča i kružne nalepnice idealne su za pravljenje spomenara.

3. Sačuvajte

Doživite i ponovo proživite najbolje trenutke uz trenutne otiske, pomoću samolepljivih ZINK papira dimenzija 2 x 3 inča i kružnog oblika. Otporne na vodu i cepanje, bez mrlja i visokog kvaliteta, ove nalepnice koje ne zahtevaju mastilo idealne su za bežično štampanje omiljenih slika sa smartfona i društvenih mreža pomoću aplikacije Canon Mini Print i uređaja Canon Zoemini 2. Takođe su odlični za trenutno štampanje snimaka pomoću uređaja Canon Zoemini S2.

Dekorišite futrolu za telefon, kancelarijski materijal ili druge stvari u pokretu, pa nikada nećete zanemariti uspomene. Snimajte šašave fotografije kućnih ljubimaca i odlepite ih kako biste ukrasili nosiljku za mačku/psa najboljeg prijatelja, štampajte selfije sa smartfona i grupne snimke kako biste ukrasili zidove spavaće sobe, dali malo glamura ogledalu ili personalizovali stvari

Učinite instant štampač Canon Zoemini 2 svojim omiljenim saputnikom. Snimajte omiljena mesta i znamenitosti, pa ih zalepite zajedno sa drugim uspomenama, za šareni dnevnik sa putovanja. Možete i da zapišete uspomene i beleške kako biste imali mini vremensku kapsulu kojoj možete da se vratite i da je podelite sa prijateljima.

Organizujete rođendansku zabavu? Napravite tablu za uspomene, pa neka svi počnu da snimaju i štampaju. Postavite foto-kabinu i stanicu za štampanje pomoću smartfona i Canon Zoemini 2 ili višenamenskog Canon Zoemini S2. Svaka odštampana uspomena može da se izloži kako bi joj se svi divili, nakon čega će ih slavljenik na kraju zabave poneti kući.

4. Podelite

Imate nešto da kažete? Probajte da snimite i da odmah odštampate slatku fotografiju za personalizovanu poruku, kako biste se zahvalili ili izjavili ljubav. Samo snimite portret pomoću Canon Zoemini S2 ili telefona, a zatim otvorite sliku u aplikaciji Canon Mini Print. Napravite poruku pomoću promišljene beleške, crteža ili ilustracije na dnu, odštampajte sliku i delite sa onima kojima želite da ulepšate dan.

Svi ostali takođe mogu da se uključe. Samo tražite od prijatelja da vam šalju slike sa telefona, otvorite aplikaciju Canon Mini Print i štampajte personalizovane nalepnice za sve pomoću Canon Zoemini 2

Asortiman odeće i modnih dodataka položen je na krevetu, uz Canon instant fotoaparate i štampače, kao i izbor malih fotografija.

Koristite Canon Zoemini S2 kada pakujete odeću kojoj nije sezona, da biste kreirali zabavne nalepnice koje pokazuju šta se nalazi u svakoj kutiji.

5. Označite

Papir ZINK za štampanje, otporan na vodu i fleke, kojeg koriste Canon Zoemini 2 i Canon Zoemini S2, odličan je za kategorizovanje u domu pomoću nalepnica. Organizujte police i kolekcije ploča po abecednom redosledu ili uredite kuhinjske ormare tako što ćete sve staviti u obeležene tegle. Takođe možete da razvrstate cipele i da rasporedite nakit ili odeću kojoj nije sezona. Da biste lakše zapamtili šta je u svakoj kutiji, samo snimite sadržaj i zalepite fotografiju sa spoljne strane. Rešeno.

Pretvorite obične nalepnice u jedinstvene oznake sa imenima, za božićne ili rođendanske poklone. Sakupite najbolje fotke prijatelja i stavljajte ih na poklone kao elegantne i upečatljive čestitke. Za specijalne prilike, koristite neobične snimke i selfije za deljenje kao biste ukrašavali i sami pravili čestitke, odnosno zalepite prilagođene snimke da biste dobili personalizovane pozivnice.

Možete čak i da unapredite akademsku organizaciju pomoću Canon Zoemini 2. Koristite nalepnice za označavanje udžbenika za školu ili fakultet, odnosno za organizovanje napomena o revizijama, kako biste mogli da ih pročitate pre važnog ispita.

Canon Zoemini 2 stoji na spomenaru prekrivenom malim fotografijama i štampa dve kružne nalepnice sa selfijima.

Snimite omiljeni izgled i stilove pomoću brzog selfija, pa ćete uvek imati na umu koliko dobro se ta frizura uklapala sa tom odevnom kombinacijom.

6. Postignite izgled

Unapredite stil pomoću ličnog kataloga. Snimite selfi kada ste zadovoljni izgledom i zalepite ga na garderober da biste uvek znali šta da obučete. Na ovaj način možete čak i da planirate odevne kombinacije za odmor i festivale, pa ćete unapred znati šta da spakujete.

Eksperimentišite sa kosom tako što ćete isprobati šik podignutu frizuru, retro izgled sa punim kovrdžama ili detaljnu pletenicu, pa napravite instant fotku rezultata, koja će savršeno poslužiti kao savet za buduće pravljenje frizure. Takođe možete da razmenjujete i delite fotke sa prijateljima da biste dobili veoma važno drugo mišljenje.

Vidite nešto što vam se sviđa? Napravite snimak slatkih cipela i kreirajte ličnu listu želja kojoj možete da se vratite sami ili sa prijateljima uvek kada dođe vreme da se počastite, odnosno da je delite sa voljenim osobama ako želite da nagovestite šta biste voleli da dobijete za rođendan.

Napisali: Kler Prajs i Petar Volinski

  1. Odricanje odgovornosti: Zahteva da uređaj bude povezan sa Canon Zoemini 2 i Canon Zoemini S2 pomoću Bluetooth® veze, kao i aplikaciju Canon Mini Print, koja je besplatno dostupna u prodavnicama App Store i Google Play. Kompatibilno je sa mobilnim uređajima koji koriste iOS 9.0 ili noviji, odnosno Android uređajima koji koriste Android 4.4 ili noviji.

Slični proizvodi

Srodni članci