Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Snimite, stilizujte, odštampajte – pokažite kreativnost uz Canon Zoemini asortiman

Oslobodite kreativnost u pokretu pomoću instant fotoaparata i džepnog štampača

Fotke vredne deljenja nisu samo za sviđanja. Uz Canon Zoemini, Canon Zoemini S ili Canon Zoemini C, možete da snimate*, stilizujete i štampate gde god da se nalazite, pa ste spremni da razmenjujete, delite i pokazujete svoju kreativnu crtu.

Vaš novi najbolji prijatelj

Držite džepnog saputnika pri ruci – njegov tanki dizajn vam omogućava da ga samo ubacite u torbu ili džep da biste uvek bili spremni.

Izaberite neku od boja u trendu kako biste džepni štampač uklopili sa ličnim stilom – ostanite otmeni uz roze zlatni, beli ili crni Canon Zoemini ili Canon Zoemini S, odnosno pokažite smelost uz „Bumble Bee“ žuti, „Mint“ zeleni, „Seaside“ plavi ili „Bubble Gum“ roze Canon Zoemini C.

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

Kada izaberete savršen dodatak, vreme je da na najbolji mogući način iskoristite novi Canon Zoemini stil života – pogledajte sledeće ideje da biste probudili inspiraciju.

1. Snimite

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Svaki put napravite savršen snimak uz ogledalo za selfije na modelima Canon Zoemini S i Canon Zoemini C. Zauzmite pozu, napravite grimasu ili se slikajte sa prijateljem, za savršeno kadriranu, spontanu fotku. Želite da doterate osvetljenje? Postavite prstenasto svetlo na Canon Zoemini S da biste snimili selfi vredan deljenja.

Ako želite sjajnu grupnu fotografiju, isprobajte funkciju daljinskog okidanja u aplikaciji Canon Mini Print uz Canon Zoemini S. Namestite se, pa odštampajte rezultate kako bi svi prijatelji mogli da ih vide.

2. Personalizujte

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

Koristite aplikaciju Canon Mini Print** na Canon Zoemini i Canon Zoemini S da biste dodatno personalizovali fotke. Isprobajte različite okvire i filtere, za stilizovane otiske, odnosno dodajte zabavne efekte proširene stvarnosti, ilustracije ili škrabanje, za fotografiju koja će vam izmamiti osmeh na licu.

3. Sačuvajte

2 girls sticking printed pictures on a board.

Savršenih džepnih dimenzija, Canon Zoemini S i Canon Zoemini C su uvek pri ruci za pravljenje specijalnog snimka. Ponovo doživite trenutak pomoću samolepljive fotke dimenzija 2 x 3", idealne za ubacivanje u torbu ili novčanik, odnosno za lepljenje u dnevnik.

Učinite instant fotoaparat-štampač omiljenim saputnikom. Snimajte omiljena mesta i znamenitosti, pa ih zalepite zajedno sa drugim uspomenama, za šareni kolaž sa putovanja. Možete i da zapišete uspomene i beleške kako biste imali mini vremensku kapsulu kojoj možete da se vratite i da je podelite sa prijateljima.

Organizujete rođendansku zabavu? Napravite tablu za uspomene, pa neka svi počnu da snimaju i štampaju. Svaka uspomena može da se izloži kako bi joj se svi divili, nakon čega će ih slavljenik na kraju zabave poneti kući.

4. Stilizujte

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

Personalizujte stvari pomoću samolepljivih instant fotki. Skinite zaštitni sloj na poleđini najboljih selfija i grupnih snimaka da biste doterali zidove spavaće sobe, učinili ogledalo glamuroznijim ili personalizovali laptop, torbu i telefon.

Kao zabavan i kreativan projekat, napravite kolaž ili tablu sa slikama vas i vaših najboljih prijatelja, odnosno dodajte omiljene trenutke na niz vilinskih svetala, za glamurozan prikaz.

5. Označite

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Pretvorite obične nalepnice u jedinstvene oznake sa imenima, za božićne ili rođendanske poklone. Sakupite najbolje fotke prijatelja i stavljajte ih na poklone kao elegantne i upečatljive čestitke. Za specijalne prilike, koristite neobične snimke i selfije za deljenje kao biste ukrašavali i sami pravili čestitke, odnosno zalepite prilagođene snimke da biste dobili personalizovane pozivnice.

Fotke sa instant mini fotoaparata takođe mogu da vam pomognu da se organizujete. Sortirajte cipele i spakujte nakit ili odeću kojoj nije sezona. Da biste lakše zapamtili šta je u svakoj kutiji, samo snimite sadržaj i zalepite fotografiju sa spoljne strane. Rešeno!

6. Izrazite se fotografijom

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Imate nešto da kažete? Probajte da snimite i da odmah odštampate slatku fotografiju za personalizovanu poruku kako biste se zahvalili ili izjavili ljubav. Samo podesite veličinu otiska na 2 x 2” i snimite uspravnu sliku pomoću Canon Zoemini S ili Canon Zoemini C. Ostavite poruku sa znakom pažnje u obliku beleške, ilustracije ili škrabanja na dnu.

7. Postignite izgled

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Unapredite stil pomoću ličnog kataloga. Snimite selfi kada ste zadovoljni izgledom i zalepite ga na garderober da biste uvek znali šta da obučete. Eksperimentišite i sa kosom – isprobajte šik podignutu frizuru, retro izgled sa punim kovrdžama ili detaljnu pletenicu, pa napravite instant fotku rezultata koja će savršeno poslužiti kao savet za buduće pravljenje frizure. Takođe možete da razmenjujete i delite fotke sa prijateljima da biste dobili veoma važno drugo mišljenje.

8. Poželite

Vidite nešto što vam se sviđa? Napravite snimak slatkih cipela i kreirajte ličnu listu želja kojoj možete da se vratite sami ili sa prijateljima uvek kada dođe vreme da se počastite, odnosno da je delite sa voljenim osobama ako želite da nagovestite šta biste voleli da dobijete za rođendan.

*Canon Zoemini S i Canon Zoemini C imaju ugrađen fotoaparat

**Odricanje odgovornosti: Zahteva da uređaj bude povezan sa Canon Zoemini ili Canon Zoemini S pomoću Bluetooth® veze, kao i aplikaciju Canon Mini Print koja je besplatno dostupna u prodavnicama App Store i Google Play. Kompatibilno je sa mobilnim uređajima koji koriste iOS 9.0 ili noviji, odnosno Android uređajima koji koriste Android 4.4 ili noviji.

Napisala Kler Prajs

Srodni članci
Zoemini S2 print story

INSTANT FOTOAPARATI

Zabeležite ritam uz Canon Zoemini S2

Pretvorite trenutke u uspomene uz prenosivi Canon 2-u-1 mini foto-štampač.

Express your style with print

INSTANT ŠTAMPAČI

Izrazite svoj stil pomoću otiska

Saznajte kako modna blogerka Izi Manuel koristi Canon Zoemini S2 da oživljava slike.

A person writing in a scrapbook, the pages filled with photos and stickers.

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Izrazite se kreativnim vođenjem dnevnika

Vođenje dnevnika može da bude način da izrazite kreativnost, kao i da unapredite mentalno zdravlje.

Slični proizvodi

Srodni članci

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve savete i tehnike