KREATIVNO ŠTAMPANJE

Asortiman Canon Zoemini: vaši vrhunski festivalski prijatelji

Pročitajte naše najbolje savete za uživanje u magiji festivala uz Canon Zoemini S2 i Canon Zoemini 2.
Dve žene u raskošnoj odeći snimaju selfi pomoću instant fotoaparata dok sede na ulazu u šator okićen šarenim ukrasima.

Od pevanja uz numere sa glavne bine i šumskih čarolija do katastrofa pri podizanju šatora i druženja sa celim podijumom kada počne „vaša numera“, festivali predstavljaju priliku za beg od svakodnevne rutine – bez obzira da li su to rokovi na fakultetu ili kancelarijski posao od 9 do 5.

Uz toliko toga što možete da vidite i uradite, pamćenje svih dobrih stvari nakon toga – čak i tokom – može da bude nezgodno, naročito posle nekoliko noći sa veoma malo sna. Tu na scenu stupa asortiman Canon Zoemini. Ovi instant fotoaparati i džepni štampači predstavljaju jednostavan i brz način za dokumentovanje festivalskih avantura. A, od nalepnica za flašu za vodu do otisaka selfija na licu mesta, odlični su i za dodatno poboljšavanje zabave dok ste na festivalu.

Ovo su naši najbolji saveti za korišćenje asortimana Canon Zoemini radi poboljšavanja festivalskog doživljaja.

1. Ponesite džepnog saputnika

Osoba u odeći u stilu sedamdesetih godina ubacuje Canon instant fotoaparat i štampač u džep narandžastih pantalona.

Kompaktan i prenosiv, asortiman Canon Zoemini instant fotoaparata i štampača predstavlja savršene festivalske prijatelje. Takođe ne zahtevaju mastilo, pa vam je potrebno samo pakovanje papira ZINK TM i spremni ste za štampanje.

Bez obzira na to da li koristite Canon Zoemini S2 sa fotoaparatom od 8 MP ili Canon Zoemini 2 uparen pomoću Bluetooth veze sa smartfonom, lagani i kompaktni format asortimana Canon Zoemini omogućavaju vam da lako snimate, štampate i delite fotografije.

Canon Zoemini S2 ima težinu od samo 188 g i lako može da stane u džep ili mali ranac, radi pravljenja uspomena dok ste u pokretu. Možete da ubacite do 10 listova istovremeno, baterija traje približno 25 snimaka, a tu je i ležište za microSD karticu kada vam ponestane papira.

Podjednako mali Canon Zoemini 2 ima ugrađenu bateriju koja može potpuno da se napuni pomoću prenosive baterije za samo 50 minuta putem USB-C veze. Takođe može da štampa tokom punjenja.

2. Personalizujte prostor

Dve žene stoje u šatoru. Jedna od njih lepi fotografije na raznobojne ukrase, a druga drži instant fotoaparat i štampač.

Dekorišite ukrase pomoću samolepljivih otisaka sa Canon Zoemini 2 ili Canon Zoemini S2 da biste personalizovali prostor – takođe može da vam olakša da pronađete svoj šator posle celodnevne zabave.

Ruke koje lepe kružnu foto-nalepnicu na svetloplavu flašu za vodu.

Kružne nalepnice odlične su za obeležavanje festivalskih potrepština, uključujući flaše za vodu, gumene čizme i sklopive stolice. Poleđina nalepnica može da se reciklira, pa ne zaboravite da čuvate sve otpatke i da ih pravilno odložite.

Najbolje stvari na festivalu nisu uvek na glavnoj bini, već se često dešavaju sa najbližim prijateljima u kampu. Zašto ne biste dokumentovali zabavne pokušaje vašeg prijatelja da podigne stari porodični šator? Možete da pokažete kreativnost i da okačite fotografije između šatora da biste obeležili svoju teritoriju ili da zalepite otiske dimenzija 2 x 3 inča na ukrase pored ulaza.

Možete da dodajete okvire i filtere u aplikaciji Canon Mini Print ili da dekorišete omiljene snimke pomoću crteža i pisanja – a samolepljiva poleđina omogućavaju veoma lako postavljanje.

Canon Zoemini S2 i Canon Zoemini 2 mogu da štampaju na unapred sečenom kružnom papiru za nalepnice Canon ZINK od 1,3", pa takođe možete da ukrašavate flaše za vodu za višekratnu upotrebu i druge festivalske potrepštine kružnim selfijima vas i vaših prijatelja. To je odličan način da zapamtite šta pripada kome.

3. Slavite modu festivala

Dva Canon instant fotoaparata i štampača na ćebetu pored mini otisaka, naočara za sunce, traka za kosu i jakne sa šljokicama.

Kada je u pitanju festivalska moda – što razuzdanije, to bolje. Napravite izazov među prijateljima da biste zabeležili najbolje odevene ljubitelje zabave. Fotografišite i personalizujte fotografije na mobilnom uređaju, a zatim ih odštampajte na Canon Zoemini 2 kada se vratite u šator i odlučite koja odevna kombinacija je najbolja.

Ljubitelji zabave ulažu mnogo truda da bi usavršili izgled za festival – šareni šeširi, moderne naočare i neobične odevne kombinacije su deo zabave. Međutim, izbor odeće pre napuštanja kampa može da bude prilično nezgodan. Zašto ne biste tražili od prijatelja da napravi nekoliko fotografija različitih odevnih kombinacija kako biste ih odštampali pomoću Canon Zoemini 2 i videli šta najbolje funkcioniše?

Takođe možete da započnete projekat snimanja najboljih odevnih kombinacija koje vidite tokom dana, a zatim da prikazujete otiske na kreativne načine.

4. Zabeležite raspoloženje

Ruka drži smartfon koji prikazuje aplikaciju Canon Mini Print. Sa strane na stolu je Canon instant štampač i nekoliko mini otisaka.

Zabavite se istražujući lokaciju festivala kako biste pronašli najbolje pozadine za fotografije. Ako vremenske prilike razočaraju, fotografije svakako možete da učinite upečatljivim pomoću nalepnica, filtera, okvira i drugih dodataka u aplikaciji Canon Mini Print.

Vremenski period pre nego što sunce izađe i zađe, kada je svetlo najmekše i najtoplije, poznat je u fotografiji kao „zlatni sat“ – i to je sjajna prilika za snimanje fotografija atmosfere. Kada hodate između šatora i muzičkih bina, obratite pažnju na lokacije koje bi bile zanimljive za snimke, naročito kada svetlo počne da slabi.

Takođe možete da probate da eksperimentišete sa različitim režimima na Canon Zoemini S2, uključujući pejzaže bez blica, portrete sa automatskim blicem i selfije pomoću prstenastog svetla.

Canon Zoemini S2 štampa u rezoluciji 314 x 600 tpi, a Canon Zoemini 2 u 314 x 500 tpi, što bi trebalo da u najboljem svetlu prikaže vaše kreativne snimke i da garantuje zaista živopisne boje.

Ako je vreme bezlično i sivo, pokušajte da prebacite Canon Zoemini S2 sa živopisnih boja u crno-beli režim pomoću lako dostupnog dugmeta za filtere.

5. Budite kreativni sa selfijima

Dve žene leže na ćebetu i snimaju selfi pomoću Canon instant fotoaparata i štampača.

Snimite selfi pomoću ogledala i prstenastog svetla, pa proverite pozu pomoću prikaza uživo iz aplikacije Canon Mini Print.

Dve žene koje se smeju drže male foto-nalepnice. Jedna takođe drži Canon instant fotoaparat, a druga postavlja otiske na ukrase.

Onaj selfi vas i vašeg prijatelja dok pokušavate i ne uspevate da postavite šator? Možda se tada niste smejali, ali će izgledati smešno kada se budete podsećali.

Canon Zoemini S2 je napravljen za selfije, a lokacija festivala obiluje zabavnim pozadinama. Ubedite prijatelja da vam se pridruži na vašarskoj vožnji ili pronađite uzdignutu tačku za snimak vas i prijatelja sa šatorima i binama u pozadini. Tu je praktična traka za nošenje oko ručnog zgloba, koja vam omogućava da ga ne izgubite dok ste u pokretu.

6. Delite fotografije sa novim prijateljima

Ruke drže smartfon koji prikazuje aplikaciju Canon Mini Print, uz mini otiske rasute svuda okolo.

Oživite snimke pomoću kul opcija za stilizovanje u aplikaciji Canon Mini Print.

Posle nekoliko dana kampovanja jedni pored drugih, verovatno ste se sprijateljili sa nekim od posetilaca festivala. Zašto ne biste podelili svoj festivalski doživljaj i poklonili novim prijateljima opipljivu uspomenu na vreme koje ste proveli zajedno?

Canon Zoemini S2 štampa za manje od jednog minuta i ima LED indikator u više boja, pa tačno znate kada su otisci na putu.

Kada otvorite aplikaciju Canon Mini Print, nije vam dostupna samo galerija fotoaparata iz koje možete da birate fotografije – takođe možete da pristupate fotografijama sa Facebooka, Instagrama i Google Photos. Pored toga, funkcija fotoaparata u aplikaciji vam omogućava da menjate kontrast, balans boja i zasićenost u realnom vremenu.

7. Nikada ne zaboravite trenutak

Kolaž fotografija sa festivala koje izlaze iz Canon instant fotoaparata i štampača pored asortimana otisaka i malog preklopnog spomenara.

Zašto ne biste napravili spomenar sa uspomenama sa festivala za deljenje sa prijateljima?

Vaše uspomene na žurke mogu brzo da izblede, ali možete da održite duh festivala živim tako što ćete napraviti specijalni spomenar kojem ćete se vraćati godinama – ili da biste ga dali nekom od prijatelja sa festivala.

AplikacijaCanon Mini Print sadrži pametnu alatku za kolaže, za kombinovanje omiljenih slika. Možete da izaberete između dva i osam snimaka, a zatim da koristite aplikaciju da biste promenili raspored. Tu je i funkcija uklapanja za pravljenje lepljivog postera od četiri ili devet manjih snimaka.

Dakle, sledeći put kada se budete pakovali za vikend festivalske zabave, ne zaboravite da ubacite Canon Zoemini S2 ili Canon Zoemini 2 u ranac. Pored šatora i kreme za sunčanje, oni su novi obavezni festivalski rekviziti.Napisao Džek Fites

Slični proizvodi

Srodni članci