VEĆA POVEZANOST

Superpovezani fotoaparat

EOS kvalitet i praktičnost smartfona – savršena kombinacija za sve one koji žele da snimaju sadržaj za društvene mreže, da ga uređuju u pokretu ili da daljinski upravljaju fotoaparatom. Bilo da ste bloger, influenser ili jednostavno volite da delite slike sa porodicom i prijateljima, nikada nije bilo lakše da svoj kreativni materijal prebacite onlajn.
Canon EOS R10 – prednost – veća povezanost

Deljenje slika na jednostavan način

Naša aplikacija Canon Camera Connect je brza i laka za korišćenje, pa možete da nastavite da se bavite pokazivanjem kreativnosti. Kada se povežu, pametni uređaj i EOS R10 održavaju „uvek uključenu“ Bluetooth® vezu male potrošnje energije, kako bi Wi-Fi® na 2,4 GHz mogao da se aktivira brzo i jednostavno kada je potrebno preneti slike. To može da se desi automatski dok snimate1 ili nakon toga dok pregledate memorijsku karticu fotoaparata sa telefona i birate slike dok ste u pokretu.

Nakon prenosa na telefon, slike možete da uređujete pomoću omiljenih aplikacija (kao što je Canon DPP Express za iOS2), da ih otpremate na društvene mreže ili da ih šaljete prijateljima i članovima porodice pomoću aplikacije za razmenu poruka. To je odlična opcija kada putujete i želite da podelite svoje avanture sa prijateljima i porodicom kod kuće ili sa pratiocima onlajn.

Ako snimate za društvene mreže, isprobajte podršku za vertikalne video zapise na modelu EOS R10, koja omogućava snimanje uspravnog materijala pogodnog za priče, klipove i ekrane smartfona.

Canon povezivanje – aplikacija Camera Connect

Vaš sadržaj, vaš informatički oblak

Naš portal image.canon omogućava vam da otpremate fotografije i video zapise u onlajn skladište u informatičkom oblaku – direktno sa fotoaparata pomoću ugrađene Wi-Fi® funkcije ili pomoću povezanog smartfona – bez potrebe za računarom. Odatle sadržaj možete da prebacite u dugoročno skladište (podrazumevano ćete dobiti 10 GB) ili na drugu platformu za skladištenje u informatičkom oblaku, kao što je Adobe Creative Cloud ili Google Drive3. Datoteke možete i automatski da preuzmete na kućni PC ili Mac računar kako bi materijal bio spreman za uređivanje kada sednete za sto.

Vaš sadržaj, vaš informatički oblak

Uživo za 3, 2, 1…

Vlogeri i kreatori sadržaja mogu da koriste EOS R10 za strimovanje uživo video zapisa profesionalnog izgleda direktno pratiocima na YouTube-u4. Kvalitet slike i zvuka je odličan – prava stvar za prebacivanje kanala na novi nivo tako što ćete proširiti publiku.

Canon EOS R10 – vlogovanje

Samo povežite fotoaparat na Wi-Fi® mrežu5 i moći ćete da strimujete direktno na YouTube kanal – nije potreban računar. Ekran sa promenljivim uglom izlazi iz tela fotoaparata i može da se rotira da bi bio okrenut prema vama – idealno rešenje kada snimate sebe.

 1. Automatski prenos slika prilikom pokretanja fotoaparata podržan je kada je omogućeno automatsko slanje. Automatsko otpremanje se ne dešava nakon svake slike, već prilikom isključivanja i uključivanja fotoaparata.
 2. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone i Lightning su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Apple Inc, registrovani u SAD i drugim zemljama. tvOS je zaštićeni trgovački znak kompanije Apple Inc.
 3. Google Drive, Google Photos, Google One i YouTube su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Google LLC
  Adobe i Creative Cloud su registrovani zaštićeni trgovački znakovi ili zaštićeni trgovački znakovi kompanije Adobe u Sjedinjenim Američkim Državama i u drugim zemljama
 4. Usluga strimovanja uživo na fotoaparatu podržava samo strimovanje uživo na YouTube. Pre korišćenja usluge strimovanja uživo, potrebno je da se registrujete na image.canon. Najnovije zahteve proverite na portalu YouTube. Strimovanje uživo na YouTube može da se promeni, prekine ili okonča bez obaveštenja. Kompanija Canon ne snosi odgovornost ni za kakve usluge koje pružaju treće strane, što obuhvata i strimovanje uživo na YouTube.
 5. Upotreba Wi-Fi® funkcije može da bude ograničena u nekim zemljama ili regionima.

Srodni članci

 • PREDNOST

  Doživite novu vrstu automatskog fokusa

  Koristili smo tehnologiju veštačke inteligencije sa temeljnim učenjem i hiljade realnih slika kako bismo naučili Canon EOS R10 da prepoznaje ljude, životinje i vozila – da ih održava u oštrom i preciznom fokusu dok prolaze kroz kadar.

 • PREDNOST

  Snimanje trenutaka u deliću sekunde

  Život se odvija prilično brzo, pa će vam biti potreban fotoaparat sa velikom brzinom kako biste zabeležili neponovljive trenutke

 • PREDNOST

  Vidite. Snimite.

  Bez obzira da li prelazite sa smartfona ili sa DSLR fotoaparata, Canon EOS R10 vam omogućava da brzo počnete da radite, uz kreativno snimanje na načine koji vam do sada nisu bili dostupni.

 • PREDNOST

  Priča je vaša, ispričajte je na svoj način

  Snimajte neverovatne video zapise pomoću istog fotoaparata koji koristite za izvanredne fotografije. EOS R10 je izuzetno sposoban kreator sadržaja, što vam omogućava da ispričate priču pomoću statičnih ili pokretnih slika.

 • BILTEN

  Pronađite inspiraciju, registrujte se

  Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.