Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Kompaktni zum objektiv 100-400 mm visokih performansi idealan za osobe koje fotografišu sport, akciju i divlje životinje. Stabilizator slike sa 4 koraka i optika visokog kvaliteta daju izvanrednu oštrinu.

Prednosti

  • Svestrani, prenosivi supertelefoto objektiv
  • Izvanredan kvalitet slike u čitavom kadru
  • Sprečite efekte podrhtavanja fotoaparata pomoću stabilizatora slike sa 4 koraka
  • Prilagodite odziv kontrole zuma različitim situacijama
  • Brzo, skoro nečujno fokusiranje
  • Pouzdano snimajte u nezgodnim vremenskim uslovima

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Svestrane supertelefoto performanse


EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM idealan je za fotografe koji putuju sa malo opreme i žele da ponesu samo jedan telefoto objektiv. Odličan izbor za fotografisanje sportske akcije i divljih životinja - opseg zuma 100-400 mm zaista vas približava udaljenim subjektima i omogućava vam da brzo reagujete u dinamičnoj situaciji. Kada se koristi na fotoaparatima sa APS-C senzorom, EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM pruža uglove gledanja ekvivalentne opsegu 160-640 mm na fotoaparatu punog formata.

Oštri rezultati bez obzira na svetlo


EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM daje oštre slike visokog kontrasta zahvaljujući fluoritnim elementima i elementima ultraniske disperzije (Super UD) koji sprečavaju pojavu nepravilnosti i izobličenja. Stabilizator slike sa tri režima štiti od zamućenja izazvanog podrhtavanjem fotoaparata i omogućava snimanje iz ruke, sa brzinama zatvarača do četiri koraka sporijim od uobičajenih.

Ne plašite se odbleska


Snimajte prema svetlu i budite sigurni da vas višeslojni Air Sphere Coating (ASC) kompanije Canon štiti od odblesaka, pojave duhova i umanjenog kontrasta. ASC koristi višeslojni premaz radi smanjivanja refleksije, a to obuhvata sloj nanovazdušnih sfera na površini objektiva za postepenije usporavanje svetla koje ulazi u objektiv. Time se sprečava interna refleksija, koja negativno utiče na kvalitet slike.

Ergonomsko rukovanje


Različiti fotografi rade na različite načine. Koristite prsten za podešavanje osetljivosti zuma da biste podesili količinu otpora prilikom korišćenja zuma na objektivu: lagani dodir je idealan kada radite brzo u dinamičnoj situaciji. Sa druge strane, možda bi trebalo da mehanizam za zum učinite krućim ili da ga zaključate kada ne želite slučajne promene žižne daljine.

Brzi fokus kada to poželite


Uživajte u brzom automatskom fokusu sa ultrazvučnim motorom koji precizno i skoro nečujno postiže fokus. Potpuno ručna kontrola fokusa omogućava precizno podešavanje bez sklanjanja fotoaparata sa oka. EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM može da fokusira do razdaljine 0,98 m, što vam omogućava da reagujete na neočekivano približavanje subjekata.

Zaštita od prirodnih elemenata


Nastavite da snimate čak i u nezgodnim vremenskim uslovima. Kao objektiv iz serije L, EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM ima hermetičku zaštitu od prašine i vlage, pa možete da nastavite da snimate čak i kada se vremenski uslovi pogoršaju. Fluoritni premaz na prednjem elementu objektiva odbija prljavštinu i olakšava čišćenje objektiva.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Related Products

Telefoto objektivi

Opremljeni su većim žižnim daljinama i omogućavaju vam da se približite subjektu bez potrebe za remećenjem scene.