The Full Frame Advantage
alt text goes here

Prednost punog formata

Zahvaljujući CMOS senzoru punog formata od 26,2 MP i DIGIC 7 procesoru slike, model EOS 6D Mark II je u potpunosti napravljen tako da pruža profesionalne rezultate

Dinamički opseg

Nanoviji CMOS senzor u modelu EOS 6D Mark II pruža širok dinamički opseg, čime se održavaju detalji u istaknutim delovima i senkama, za autentičan doživljaj. Izdašna širina ekspozicije omogućava vam da na bolji način iskoristite datoteke u post-produkciji.

Nizak nivo šuma u uslovima slabog osvetljenja

Slike snimljene u uslovima slabog osvetljenja imaju nizak nivo šuma i visok nivo jasnoće – radite sa maksimalnom osetljivošću od ISO 40.000 (proširivo je do ISO 102.400). CMOS senzor modela EOS 6D Mark II beleži maksimalnu moguću količinu svetla, a DIGIC 7 procesor maksimalno smanjuje pojavu grešaka poput digitalnog šuma.

Novi nivo obrade slike

Ugrađena korekcija aberacija sa objektiva poboljšava optičke performanse kompenzovanjem faktora poput difrakcije i hromatskih aberacija. Rezultat je slika koja je vizuelno superiornija direktno iz fotoaparata.

Next level image processing
Powerful portraits

Upečatljivi portreti

Model EOS 6D Mark II punog formata daje svojstveno manju dubinu polja od fotoaparata sa manjim senzorima, što ga čini odličnom alatkom za profesionalno snimanje portreta. Izolujte izuzetno jasan subjekat u odnosu na umekšanu pozadinu i isprobajte snimanje pomoću jedinstvenih objektiva sa širokim otvorom blende, kao što je EF 85mm f/1.2L II USM, za efekte veoma plitkog fokusa.