image.canon 1.5.0

CANON APLIKACIJE ZA FOTOAPARATE I ŠTAMPAČE

IMAGE.CANON

Uživajte u veoma jednostavnom prebacivanju slika i filmova na uređaje i u veb usluge, uz besplatno skladište u informatičkom oblaku, automatski sa fotoaparata kompanije Canon1.

Veoma jednostavno prebacivanje medija i besplatno skladište

Automatski uspostavite vezu sa Canon fotoaparata1 na informatički oblak, gde se sve fotografije i filmovi, uključujući RAW datoteke i 4K, bezbedno čuvaju 30 dana2 i automatski prebacuju na uređaje i u veb usluge. Uz to, uživajte u dugoročnom čuvanju biblioteke u formatu za društvene mreže i 10 GB4 prostora za najvažnije originale.

Više od prostora za skladištenje

image.canon neprimetno čuva fotografije i filmove i postavlja ih na mesta na kojima želite da budu – da biste lakše ispričali svoje priče prijateljima, porodici ili široj publici.

Najnovije funkcije

Neprestano dodajemo nove funkcije da bismo vaše slike i video zapise čuvali tamo gde su vam potrebni, radi jednostavne integracije sa mnoštvom radnih procesa, uključujući sve naloge za Google fotografije.

 • Podrška za Frame.io

  Automatski prebacujte fotografije i filmove snimljene pomoću fotoaparata u softver za nelinearno uređivanje, kao što je Adobe Premiere Pro, pomoću Frame.io.

 • Podrška za Adobe Photoshop Lightroom filmove

  Prenosite kratke video zapise u Lightroom zajedno sa fotografijama.

 • Pruža podršku za Adobe Lightroom korporativne korisnike

  Koristite poslovni Lightroom nalog za besprekornu integraciju sa image.canon.

Image.canon povezuje Canon fotoaparat1 sa vašim svetom.

Pogledajte kako image.canon može da promeni način na koji čuvate, obrađujete i delite fotografije. Bez kablova, nezgodnih upravljačkih programa ili čitača kartica. Samo vi i fotoaparat.

image.canon čuvanje i deljenje

Veoma jednostavno otpremanje u informatički oblak predstavlja samo početak vašeg pripovedačkog putovanja.

 • Veoma jednostavno otpremanje

  Sa fotoaparata u informatički oblak, automatski.1

 • Neograničen prostor za čuvanje 30 dana

  Čuvajte sve do prebacivanja u dugoročno skladište.

 • Automatsko preuzimanje

  Automatsko preuzimanje slika radi lokalne obrade.

 • Automatsko prosleđivanje slika

  Prosledite na Adobe, Frame.io, Flickr ili Google platformu.

 • Obrada slika u informatičkom oblaku

  Ova snažna alatka će poboljšati kvalitet slike.3

 • Dugoročno skladište

  Do 10 GB prostora na neodređeno vreme.

 • An LCD screen of a Canon camera showing transfer of images to image.canon.

  Automatsko prebacivanje

  Canon fotoaparati sa podrškom za Wi-Fi1 predstavljeni od 2020. omogućavaju vam da uživate u automatskom prebacivanju u pozadini direktno na image.canon, uz vezu sa internetom.

  U srcu interneta

  image.canon predstavlja više od skladišta. Smešta vaše slike, koje se automatski ili ručno šalju sa Canon fotoaparata sa podrškom za Wi-Fi1, na centralizovanu lokaciju radi veoma jednostavne dalje distribucije.

  A man is sitting at the desk with a laptop showing image.canon with pictures on the screen. Below there is a smartphone with the same images on the screen. In the background there is a Canon camera and in foreground Canon SELPHY QX10 compact printer.
  Image.canon app is shown on a smartphone. Next to it a man is tapping the option on the Canon camera LCD.

  Brze veze

  Bez obzira na to da li vam je potrebno povezano skladište u informatičkom oblaku za porodične fotke ili za profesionalni radni proces, image.canon omogućava brzo prebacivanje u omiljene veb usluge i na računar.

  Besplatno skladište

  Čuvajte sve medije, uključujući RAW slike i 4K filmove, 30 dana2 – sasvim dovoljno vremena za preuzimanje na uređaje i prebacivanje u omiljene usluge. Slike u formatu za društvene mreže kreiraju se i čuvaju u vašoj biblioteci. Uživajte u 10 GB dugoročnog skladišta za najvažnije medije.4

  Seascape image on a smartphone shown on image.canon app. Canon camera is seen in the background.
  Muškarac drži smartfon u jednoj ruci, a fotoaparat kompanije Canon u drugoj i gleda u LCD ekran fotoaparata.

  Praktično, jednostavno i intuitivno

  Jednostavno i intuitivno; image.canon je zasnovan na praktičnosti. Lako sortirajte slike onako kako želite i uživajte u veoma jednostavnom direktnom deljenju pomoću društvenih mreža ili e-pošte.

  Kompatibilnost sa Canon fotoaparatima

  Ovde otkrijte kompletnu listu Canon fotoaparata koje možete da povežete sa uslugom image.canon.
  Saznajte više

  Pretplatničke usluge

  Saznajte više o pretplatničkim uslugama kompanije Canon za obradu slika u oblaku pomoću tehnologije neuronske mreže. Obrađujte RAW slike u višem kvalitetu zahvaljujući tehnologiji učenja u usluzi image.canon. Takođe obrađujte RAW slike u informatičkom oblaku, baš kao da ih obrađujete u fotoaparatu.3
  Saznajte više

  Podrška

  Tražite ovaj softver za proizvod kompanije Canon?
  Saznajte više

  Srodni proizvodi

  Google Drive, Google Photos, Google One i YouTube su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Google LLC. Adobe, Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Frame.io i logotipi tih usluga su registrovani zaštićeni trgovački znakovi ili zaštićeni trgovački znakovi kompanije Adobe u Sjedinjenim Američkim Državama i/ili u drugim zemljama. Wi-Fi® j registrovani zaštićeni trgovački znak kompanije Wi-Fi Alliance. Ostali spomenuti nazivi kompanija, proizvoda i usluga predstavljaju zaštićene trgovačke znakove ili registrovane zaštićene trgovačke znakove odgovarajućih vlasnika.
  1. Ne podržavaju svi fotoaparati automatsko prebacivanje u pozadini. Drugi kompatibilni Canon fotoaparati sa podrškom za Wi-Fi omogućavaju lako ručno prebacivanje direktno na image.canon. Kompletnu listu kompatibilnih fotoaparata potražite na https://image.canon/st/en/connectable-models.html. Kompatibilni fotoaparati moraju da budu povezani na internet preko Wi-Fi veze.
  2. Originalne slike se brišu nakon 30 dana, osim ako ih prebacite u dugoročno skladište
  3. Ova funkcija se plaća i dostupna je samo za određene fotoaparate kompanije Canon.
  4. Ako ovu uslugu ne budete koristili 1 godinu, sve slike će biti izbrisane bez obzira na datum isteka.