CANON APLIKACIJE ZA FOTOAPARATE I ŠTAMPAČE

CANON
CAMERA CONNECT v3

Povežite fotoaparat kompanije Canon sa smartfonom ili tabletom i postignite više nego ikada pre.

Povežite. Upravljajte. Kreirajte.

Povežite fotoaparat i upravljajte njim sa kompatibilnog smartfona ili tableta pomoću aplikacije koja pruža funkcije i osnovne informacije za unapređivanje kreativne vizije.

Jedna aplikacija, mnoštvo prednosti

Od najnovijih verzija firmvera do preuzimanja fotografija, daljinskog snimanja i drugih funkcija, učinite aplikaciju Canon Camera Connect v3 delom kreativnog radnog procesa.

Najnovije ispravke

 • PRIKAZ STATUSA FOTOAPARATA

  Dodirnite i izaberite

  Personalizujte aplikaciju pomoću slike i nadimka fotoaparata i prevucite nalevo ili nadesno da biste dodali još.

 • OBLAST FUNKCIJSKOG DUGMETA

  Kontrola i preuzimanje

  Povežite sa pametnim uređajem i birajte fotografije ili video zapise koje želite da prebacite sa fotoaparata. Zatim ih bez muke delite putem društvenih mreža ili e-pošte sa klijentima.

 • APLIKACIJE I FIRMVER

  Lako pristupajte aplikacijama

  Prečice do omiljenih aplikacija i održavanje savršenog funkcionisanja fotoaparata i objektiva uz najnovije verzije firmvera koje često otključavaju nove funkcije.

Aplikacija koja vam pruža više

Pogledajte kratak video koji jasno objašnjava zašto je Canon Camera Connect osnovna aplikacija za vaš Canon fotoaparat.

Glavne prednosti

 • KADRIRAJTE I PROMENITE

  Doterivanje i podešavanje

  Udobno kadrirajte snimke i menjajte postavke fotoaparata i vrednosti ekspozicije sa telefona.

 • DELITE U POKRETU

  Preuzmite i delite

  Povežite sa pametnim uređajem i birajte fotografije ili video zapise koje želite da prebacite sa fotoaparata. Zatim ih bez muke delite putem društvenih mreža ili e-pošte sa klijentima.

 • TRENUTNA AŽURIRANJA

  Ostanite u prednosti uz ažuriranja firmvera

  Održavajte savršeno funkcionisanje fotoaparata i objektiva uz najnovije verzije firmvera koje često otključavaju nove funkcije. Ažurirajte firmver pomoću smartfona u pokretu ili daljinski, bez potrebe za računarom.

 • BLUETOOTH DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Daljinski fotografišite i snimajte

  Isključite sebe sa snimka i daljinski upravljajte fotoaparatom pomoću jednostavne funkcije Bluetooth daljinskog upravljača.

 • INFORMACIJE O LOKACIJI

  Geografski označavajte fotografije

  Ako vaš fotoaparat nema ugrađenu GPS funkciju, upotrebite podatke o pozicioniranju telefona i dodajte informacije o lokaciji slikama radi naknadnog pametnog katalogiranja i označavanja.

 • PREGLEDANJE I OZNAČAVANJE

  Pregledajte snimke u pokretu

  Povežite fotoaparat dok je u torbi i pregledajte slike na telefonu. Označite najbolje slike pomoću telefona ili izbrišite one koje vam se ne sviđaju, što ubrzava preuzimanje i uređivanje kada dođete kući.

 • Canon Camera

  DALJINSKO UPRAVLJANJE FOTOAPARATOM

  Daljinski fotografišite i snimajte

  Za stidljive divlje životinje, pejzaže sa dugačkom ekspozicijom, izazovni selfi, pa čak i vlogovanje, funkcija daljinskog upravljanja dodaje nove kreativne opcije za fotografije i video zapise. Gledajte prikaz uživo na uređaju i gledajte sa razdaljine, uz mogućnost podešavanja mnogih postavki fotoaparata. Takođe, u studijskim okruženjima možete daljinski da upravljate blicevima pomoću Speedlite odašiljača ST-E10. Ako želite još duže ekspozicije u režimu otvorene blende, sprečite podrhtavanje fotoaparata tako što ćete zatvaračem upravljati pomoću aplikacije.

  PREUZMI

  Preuzmite, ocenite i podelite

  Povežite pametni uređaj i izaberite slike ili automatski prebacite sve slike na njega. Možete da izaberete da otvarate slike u drugim Canon aplikacijama, kao što je Digital Photo Professional Express za uređivanje ili Canon Print za štampanje. Takođe je lako prebacivati video zapise sa fotoaparata, bez kablova i bez muke radi unapređivanja radnog procesa; veličina filmova se menja radi lakšeg deljenja u pokretu. Kada ga uparite sa smartfonom, možete da pregledate slike sa fotoaparata na ekranu smartfona – čak i ako je fotoaparat isključen. Slike možete da prebacite na smartfon u originalnoj veličini ili u izmenjenoj veličini, kako biste ih odmah delili u fidovima na društvenim mrežama.

  Canon Camera
  Canon Camera

  GEOGRAFSKO OZNAČAVANJE

  Precizne informacije o lokaciji

  Povezivanjem smartfona sa aplikacijom Canon Camera Connect otključavate GPS funkciju telefona, pa ako je vaš Canon fotoaparat nema, svakako možete da mapirate i da pratite putovanje, gde god da se nalazite. Možete čak i jednostavno da podesite sat na fotoaparatu kada putujete u različite vremenske zone!

  AŽURIRANJA FIRMVERA

  Održavajte fotoaparat ažurnim

  Budite sigurni da imate najnoviji firmver za fotoaparat i objektive tako što ćete primati obaveštenja o novim ažuriranjima direktno u aplikaciji. Preuzmite i instalirajte novi firmver fotoaparata preko telefona, bez potrebe za računarom ili uklanjanjem kartica. To vam omogućava da budete sigurni da je vaš fotoaparat ažuriran najnovijim firmverom gde god da se nalazite, uz sigurnost da imate sve najnovije funkcije.

  Canon Camera

  Preuzmite Canon Camera Connect v3

  Aplikaciju Camera Connect možete besplatno da preuzmete sa uređaja. Samo posetite App Store ili Google Play i obavite pretragu pomoću ključnih reči ƒ„Canon Camera Connect“.

  Za punu kompatibilnost pogledajte odgovarajuću stranicu aplikacije.

  Informacije o kompatibilnosti

  Pomoću aplikacije Canon Camera Connect korisnici će moći da ažuriraju firmver na svojim Canon fotoaparatima. Ova funkcija će raditi samo sa ažuriranjima firmvera za EOS-1D X Mark III EOS R5, EOS R6, EOS R3, PowerShot Zoom i proizvode predstavljene 2022. ili kasnije.

  Podrška

  Tražite ovaj softver za proizvod kompanije Canon?

  Srodni članci