Multiple recording formats with high frame rates
alt text goes here

Više formata za snimanje, uz velike brzine u kadrovima

Snimajte RAW datoteke sa velikom brzinom u kadrovima pomoću opcionog snimača CODEX CDX-36150, odnosno snimajte interno u formatu ProRes ili XF-AVC, za brži radni proces.

4.5K RAW snimanje

4.5K RAW snimanje uz opcioni priključni snimač CODEX CDX-36150 omogućava 4K 10/12-bitno RAW do 120p, 2K RAW do 240p ili 4K ProRes do 60p. Dostupan je sa opcijom V-lock ili Gold Mount, za kompatibilnost sa postojećim sistemima baterija.

4.5K RAW recording

Interno ProRes ili XF-AVC snimanje

Interno snima 4K/UHD na CFast 2.0™ kartice u formatu ProRes ili XF-AVC koji omogućavaju ubacivanje u profesionalne NLE sisteme bez potrebe za međukodiranjem, čime se štedi vreme i novac za produkciju.

Internal ProRes or XF-AVC recording
High frame rates

Velike brzine smenjivanja kadrova

C700 ima opcije za veliku brzinu u kadrovima, uz 4K RAW do 4K/120p i 4.5K/100p. Tu je i Full HD/2K do 120p ili 2K (isecanje)/240p.

Snimanje pomoćnih datoteka i funkcija automatske promene memorije

SD kartica omogućava snimanje 8-bitne 4:2:0 pomoćne datoteke u formatu XF-AVC, za trenutno uređivanje. Na SD karticu takođe možete da snimate fotografije, metapodatke, menije i druge informacije.

Dva ležišta za CFast kartice omogućavaju istovremeno snimanje sa pravljenjem rezervne kopije ili internu automatsku promenu memorije.

Proxy file and relay recording

Istražite druge prednosti