Objektivi za EOS M

Canon Mount Adapter EF-EOS M

Montirajte bilo koji EF objektiv na EOS M bez gubitka kvaliteta ili brzine, zahvaljujući ovom laganom adapteru za montiranje.

Prednosti

 • Mali, lagani EF-M adapter za montiranje za model EOS M

 • Kompatibilnost sa kompletnim asortimanom

 • Uklonjivi sistem za montažu stativa

Detaljne karakteristike

 • Mali i lagani EF-M adapter za montiranje

  Mali i lagan kako bi se uklopio sa modelom EOS M, adapter za montiranje EF-EOS M lako možete da ponesete sa sobom gde god da krenete. Omogućava vam da koristite EF-M sistem za montažu na modelu EOS M kako biste montirali bilo koji objektiv za EOS sistem iz širokog asortimana kompanije Canon – vaša veza sa svetom kreativnih mogućnosti.

 • Kompatibilnost sa kompletnim asortimanom EF i EF-S objektiva kompanije Canon

  Proširite EOS M sistem i istražite svoju kreativnost. Adapter za montiranje EF-EOS M pruža pun pristup kompletnom spektru EF i EF-S objektiva kompanije Canon, pa možete da koristite postojeće objektive i da isprobavate nove, kako biste dobili snimke kakve želite. Široki asortiman obuhvata objektive sa fiksnim fokusom i zum objektive koji pokrivaju opseg žižne daljine od 8 do 800 mm – to znači da možete da snimate sve, od zapanjujućih širokih pejzaža do prelepih ekstremnih telefoto snimaka udaljenih divljih životinja. Možete i da eksperimentišete sa specijalnim objektivima poput onih za makro snimanje, koji vam omogućavaju da snimate sa izuzetno male razdaljine i da zabeležite skrivene detalje svakodnevnog života ili onih za efekat ribljeg oka, koji vam omogućavaju da kreirate jedinstvene fotografske efekte.

 • Uklonjivi sistem za montažu stativa

  Kako bi obezbedio savršen balans fotoaparata tokom snimanja i prelepe slike sa smanjenom količinom zamućenja, adapter za montiranje EF-EOS M poseduje uklonjivi sistem za montažu stativa koji vam omogućava da upotrebite stativ prilikom snimanja sa teškim objektivima.