Širokougaoni zum serije L

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

Miljenik mnogih, ova nova verzija klasičnog širokougaonog zum objektiva pruža zadivljujuću oštrinu u čitavom opsegu zuma.

Odličan objektiv za

Vrhunski kvalitet slike

Sočiva od oblikovanog stakla (Gmo) velikog prečnika sa dve površine i izuzetno niska disperzija doprinose značajnom smanjenju izobličenja slike i umanjivanju hromatskih aberacija. Tu su Advanced Air Sphere premaz i premaz sa strukturom podtalasne dužine koji sprečavaju pojavu senki i odbleska, pa sa pouzdanjem možete da snimate u okruženjima sa nezgodnim osvetljenjem.

Canon Camera

Svestrani opseg širokougaonih žižnih daljina

EF 16-35mm f/2.8L III USM ima zum 16–35 mm koji obuhvata opseg širokougaonih žižnih daljina.

Veliki konstantni otvor blende

Veliki otvor blende f/2,8 omogućava vam da na najbolji način iskoristite dostupno svetlo, dok kružna membrana otvora blende sa 9 krilaca doprinosi postizanju zadivljujuće dubine polja.

Izdržljiva konstrukcija serije L

Robusna i izdržljiva konstrukcija objektiva EF 16-35mm f/2.8L III USM otporna na vremenske uslove pomaže mu da izdrži opasnosti profesionalne upotrebe.

Napredni automatski fokus

EF 16-35mm f/2.8L III USM ima prstenasti ultrazvučni motor i procesor visokih performansi koji zajedno rade kako bi obezbedili brže fokusiranje.

Canon Camera

Da li da obavim nadogradnju?

EF 16-35mm f/2.8L III USM zamenjuje EF 16-35mm f/2.8L II USM i cilj je da definiše nove standarde kvaliteta slike za ultraširokougaone zum objektive.
Canon Camera

Optički sistem

Optika novog dizajna daje zadivljujuću oštrinu u čitavom kadru. Redizajnirani mehanizam za zumiranje sa 5 grupa koji poboljšava nivo otpornosti na vibracije i udarce.

Canon Camera

Premazi objektiva

Premaz podtalasne dužine i Air Sphere premaz doprinose sprečavanju uticaja senki i odbleska na slike.

Otvor blende sa 9 krilaca

U poređenju sa kružnim otvorom blende sa 7 krilaca kod modela EF 16-35mm f/2.8L II USM, EF 16-35mm f/2.8L III USM ima kružnu membranu otvora blende sa 9 krilaca koja omogućava postizanje prelepo umekšanog zamućivanja pozadine.

Canon Camera

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.

Dodatna oprema

Slični proizvodi