How to print yourself a happy Halloween

RUKOTVORINE ZA NOĆ VEŠTICA

Kako da lepo proslavite Noć veštica pomoću štampe

Otkrijte uzbudljivo jednostavne mogućnosti „uradi sam“ dekoracija, kostima i još mnogo toga za ovu Noć veštica. Treba vam samo kreativno nadahnuće, papir i PIXMA štampač. Samo odaberite nešto za šta imate inspiraciju da napravite, preuzmite šablon, odštampajte na preporučenom papiru i pratite uputstva, za spektakularnu Noć veštica!

Ukrasite dom za Noć veštica

Decorate your home for Halloween
Zabavni i strašni ukrasi za Noć veštica.

Proširite malo sezonske jezive radosti pomoću ovih zabavnih i jednostavnih ideja za rukotvorine: baner Srećna noć veštica, lampa-bundeva od papira i čestitke za Noć veštica.

Get Inspired Halloween
Dodajte svoje slike i prilagođene kopije kreacijama iz aplikacije Creative Park.

Deca će takođe uživati u pravljenju sopstvenih vreća za Noć veštica, koje su idealne za sakupljanje slatkiša. Istražite još mnogo tematskih mogućnosti za štampanje za celu porodicu na veb stranici Creative Park ili u aplikaciji*.

Napravite kostim za Noć veštica (strašna maska za lice i majica)

Get Inspired Halloween mask DYI
Izuzetno je jednostavno.

Ne možete da ne uživate u samostalnom pravljenju kostima. Prvo, maske za lice. Kada imate Canon mat foto-papir MP-101 ili papir Plus Glossy II, preuzmite šablon za masku za lice u obliku bundeve – ili sa likom Frankenštajna i veštice za hrabre – i odštampajte ga. Nakon što je isečete – uključujući oči – zakačite gumene trake sa obe strane pomoću rupa, lepka ili selotejpa.

Get Inspired Halloween CNT

Da li ste spremni da sejete strah pomoću majice? Potrebno je samo pet zabavnih koraka. Nabavite papir za nanošenje otisaka peglom na tamne tkanine, dizajnersko rešenje, crnu majicu koja sadrži bar 50% pamuka i peglu, pa pratite ovaj vodič sa uputstvima.

Napravite ukrase za nokte za Noć veštica

Creative Halloween nail stickers.
Kreativne nalepnice za nokte za Noć veštica.

Usudite se da se za ovu Noć veštica obučete drugačije i uživajte u zadovoljstvu koje donosi odgovaranje na komplimente sa „Napravio/la sam ga sam/a.“ Ako imate štampač PIXMA serije TS8350 i sliku ili dizajnersko rešenje koje vam se baš sviđa, lako možete da napravite ukras za nokte.

Trebaju vam naše nalepnice za nokte na kojima može da se štampa i aplikacija Nail Sticker Creator for Canon za Android ili iOS. Odaberite jezivo dizajnersko rešenje u njoj ili ga kreirajte sami, pa odštampajte i nanesite nalepnice na nokte.

Get Inspired Halloween CNT

Oslobodite kreativnost za ovu Noć veštica.

*Štampači kompatibilni sa aplikacijom Creative Park.

Srodni članci
Tis the season to be creative - six things you can make yourself this Christmas using your printer

RUKOTVORINE POMOĆU ŠTAMPAČA

Sezona je pokazivanja kreativnosti – šest stvari koje ove božićne sezone možete da napravite sami pomoću štampača.

Pokažite kreativnost i sami pravite božićne poklone, dekoracije i igre za ovogodišnju prazničnu sezonu. Sve šablone možete besplatno da preuzmete i odštampate.

Printer fun for everyone

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Zabava sa štampačem za sve

Šest načina na koje PIXMA štampač može da osveži vaš dom, vaše porodične aktivnosti i uređaje.

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Srodni članci

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve savete i tehnike