A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. Canon printer paper and Creative Park templates and designs are arranged on the table.

ŠTAMPANJE I RUKOTVORINE

Pet stvari koje treba da znate o aplikaciji Creative Park

Aplikacija Creative Park će vam pružiti sate zabave i inspiracije, bez obzira na vaš uzrast ili veštinu pravljenja rukotvorina. Uz široku ponudu projekata za pravljenje rukotvorina, uključujući zabavne načine za personalizovanje stvari, modele za pravljenje, pa čak i igre u kojima možete da uživate, pronaći ćete nešto što možete da napravite u udobnosti doma, samostalno ili sa porodicom i prijateljima. Aplikacija Creative Park predstavlja jednostavan način za pristup inspirativnim idejama i za njihovo štampanje direktno sa mobilnog telefona. Dostupna je za iOS i Android, na raznim jezicima. Da biste započeli, samo preuzmite aplikaciju sa portala App Store ili Google Play. Evo naših pet omiljenih stvari koje možda ne znate o aplikaciji Creative Park, kao i nekoliko saveta za početak.

1. Besplatna je i jednostavna za korišćenje

 A personalised card on the paper tray of a Canon printer.
Aplikacija Creative Park je potpuno besplatna za korišćenje – treba vam samo Canon ID i podržani Canon štampač .

Aplikacija Creative Park je potpuno besplatna! Samo je preuzmite na pametni uređaj. Kada je prvi put pokrenete, aplikacija bi trebalo da vas automatski uputi na veb stranicu na kojoj ćete obaviti intuitivni proces registracije za Canon ID, odnosno možete da se registrujete (ili da se prijavite ako već imate Canon ID) tako što ćete izabrati gornju desnu karticu menija i dodirnuti Potvrdi/Kreiraj Canon ID.
Da biste štampali iz aplikacije Creative Park, biće potrebno da povežete kompatibilni Canon PIXMA inkdžet štampač – pogledajte listu podržanih modela štampača*. Da biste povezali štampač, izaberite desnu karticu menija, pa „Add Printer“ (Dodaj štampač) pod „Settings“ (Postavke).

2. Lako možete da pronađete inspiraciju

Srodni članci
A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

ŠTAMPANJE I RUKOTVORINE

Otkrijte stotine besplatnih, zabavnih projekata za pravljenje rukotvorina od papira

Od lutkarskih predstava do društvenih igara, od pomagala za učenje do praktičnih lavirinata, koristite asortiman rukotvorina od papira iz usluge Creative Park da biste angažovali i zabavili decu.

A tablet displaying the Creative Park app sits on botanical themed paper, next to custom invitations and colourful bunting.

ŠTAMPANJE I RUKOTVORINE

Odštampajte materijal za zabavu pomoću aplikacije Creative Park

Oživite planove za zabavu uz dekoracije i rekvizite koje možete da odštampate kod kuće pomoću aplikacije Creative Park.

A smartphone displaying the Creative Park app surrounded by Canon printer paper, Creative Park designs and crafting tools.
Bez obzira na to da li želite da napravite dekoracije za zabavu, personalizovane čestitke ili igre za celu porodicu, Creative Park ima projekat za vas.

Creative Park obuhvata sve, od papirnih rukotvorina i prilagodljivih dizajnerskih rešenja za čestitke do ukrasa za zabave i 3D modela. Koju god aktivnost pravljenja rukotvorina ili tematski šablon želite da pronađete, navigacija kroz aplikaciju Creative Park je jednostavna. Glavni meni na početnoj stranici podeljen je na četiri glavna odeljka – „Top“ (Glavno), „Featured“ (Istaknuto), „Category“ (Kategorija) i „New“ (Novo). Sezonske teme koje su trenutno u trendu promovišu se u odeljku „Featured“ (Istaknuto), a ažuriranja se uvek prikazuju u odeljku „New“ (Novo). Ako tražite nešto specifično, odeljak „Category“ (Kategorija) grupiše sve šablone i potkategorije, kojima možete da pristupite pomoću nekoliko dodira. Sačuvajte bilo koji šablon tako što ćete dodirnuti zvezdicu da biste ga dodali u „Favourites“ (Omiljeno).

3. Dostupan je širok asortiman rukotvorina

A Creative Park template emerging from a Canon printer.
Svet vam je nadohvat ruke uz širok asortiman projekata za pravljenje rukotvorina u usluzi Creative Park, uključujući 3D modele i još mnogo toga.

Odštampajte i napravite origami porodicu pingvina, prilagodite elegantni flamingo komplet za pisma ili čak odštampajte otisak za nanošenje peglom sa motivom kaktusa, za jedinstvenu majicu. Pregledajte aplikaciju Creative Park i pronaći ćete dovoljno materijala za sate zabave. Za sve aktivnosti pravljenja rukotvorina, kao što je pravljenje origami lutke, preporučujemo papir MP-101 kompanije Canon, oštre makaze i snažan lepak za papir. Za decu i roditelje, tu je odeljak „Kids“ (Deca), kojem možete da pristupite iz menija „Category“ (Kategorija), a obuhvata aktivnosti od grafikona sa nalepnicama i postera sa brojevima i slovima do štampanje i pravljenja 3D vozila, životinja i hrane. Mogućnosti su neograničene uz aplikaciju Creative Park, pa možete da pronađete inspiraciju bez obzira na uzrast i interesovanja.

4. Možete da prilagodite skoro sve

A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. A personalised card is on the table.
Pravite personalizovane čestitke i poklone jednostavnim dodavanjem teksta i slika sa pametnog uređaja.

Jedna od prednosti aplikacije Creative Park je mogućnost prilagođavanja skoro svih šablona da biste ih učinili jedinstvenim. Kada otvorite željeni šablon, dodirnite karticu „Edit“ (Uređivanje) i započeće preuzimanje. Nakon preuzimanja možete da dodate svoj tekst ili slike sa pametnog uređaja tako što ćete dodirnuti kartice +. Zatim nastavite da prilagođavate šablon dok ne budete zadovoljni. Takođe možete da zumirate šablon i da koristite alatku sa šakom za laku navigaciju.

5. Ne morate da izlazite iz aplikacije

A personalised card created with the Creative Park app next to a Canon printer.
Prilagodite dizajnerska rešenja, dodajte tekst i slike i štampajte direktno sa pametnog uređaja na kompatibilnom Canon štampaču – sve to lako možete da obavite iz aplikacije Creative Park.

Aplikacija Creative Park nije samo intuitivna i laka za navigaciju, već vam omogućava i da dodajete slike i dizajnerska rešenja direktno sa pametnog uređaja. Kada budete zadovoljni dizajnom, samo dodirnite „Print“ (Odštampaj) direktno u aplikaciji i ostatak prepustite Canon PIXMA štampaču. Ako želite naknadno da se vratite šablonu i dodatno ga izmenite, samo dodirnite „Save“ (Sačuvaj) i šablon će biti sačuvan u meniju „Your Items“ (Vaše stavke).

Sada znate kako funkcioniše aplikacija Creative Park, pa ništa ne može da vam stane na put. Priključite se, pokažite kreativnost i odmah počnite da pravite rukotvorine uz tabak papira i Canon inkdžet štampač. Preuzmite aplikaciju i započnite već danas.

Napisala Kler Gilo

*Ako vaš štampač nije podržan, pogledajte veb stranicu Creative Park.

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Srodni članci

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve savete i tehnike