PowerShot_G16

Kako da se prijavite


Pretraga radnih mesta

Očekujte izvanredne stvari od karijere u kompaniji Canon.

Znamo da prijavljivanje za posao može da bude skok u nepoznato, pa smo pojednostavili proces regrutacije kako bismo ga učinili što jednostavnijim. Samo nekoliko ključnih koraka deli vas od sveta izvanrednih prilika... Ova infografika pokazuje vam način funkcionisanja procesa.

Search_01

Pretraživanje

Pregledajte našu stranicu da biste pronašli ulogu koja vam savršeno odgovara.


Pretraga radnih mesta

icon
Apply_02

Prijavite se

Pošaljite prijavu, a mi ćemo vam poslati potvrdu u roku od 24 sata.

Prijavite se sada

icon
Interviews_03

Intervjui

Obaveštavaćemo vas o statusu prijave. Ako budete pozvani na intervju, cilj nam je da ne prolazite više od 2 runde selekcije, što obično uključuje prezentaciju i eventualno tehnički test.

icon
Feedback_04

Povratne informacije

Obično ćete dobiti povratne informacije od nas (a nadamo se i usmenu ponudu) u roku od 48 sati nakon završnog intervjua.

icon
Offer_05

Ponuda

E-poštom ili poštom ćete dobiti pisanu ponudu, paket dobrodošlice i kompletne detalje o organizacionoj socijalizaciji u roku od 3–5 dana.

icon
Onboarding_06

Organizaciona socijalizacija

Cilj nam je da održavamo kontakt dok vi čekate da počnete. Ako imate bilo kakva pitanja, obavestite nas o tome, a mi ćemo dati sve od sebe kako bismo vam garantovali što opušteniji doživljaj. Uzbuđeni smo što ćete nam se pridružiti.

icon
Saveti za prijavljivanje i intervju

Saveti za prijavljivanje i intervju

Najčešća pitanja

P. Šta se dešava sa mojom prijavom?

O. Trebalo bi da e-poštom dobijete potvrdu čim primimo vašu prijavu. Naše kolege koje se bave regrutacijom kontaktiraće sa vama u ključnim fazama tokom procesa radi organizovanja intervjua i praćenja toka. Da biste saznali više, kontaktirajte osobu iz kompanije Canon koja se bavi regrutacijom.

P. Da li sponzorišete vize ili preseljenje?

O. Ne. Pokušavamo interno da promovišemo gde god je to moguće ili da regrutujemo lokalno. Proverite da li imate relevantnu vizu, dozvole ili prava za rad u zemlji za koju se prijavljujete pošto će naše kolege koje se bave regrutacijom tražiti dokaz o ovome.

P. Kako da ostanem u toku sa budućim prilikama u kompaniji Canon?

O. Registrujte se ovde i mi ćemo vas obaveštavati o budućim prilikama u kompaniji Canon širom regiona EMEA.

P. Gde mogu da pronađem internacionalne pozicije u kompaniji Canon, izvan regiona EMEA

O. Ova stranica pruža informacije i prilike za karijeru u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi. Više informacija o karijerama, proizvodima i uslugama podrške izvan regiona EMEA potražite na zvaničnoj stranici kompanije Canon za vašu zemlju/region – možete da je pronađete ovde.

P. Gde mogu da pronađem informacije o platama i prednostima?

O. Kompanija Canon ima smernice za nagrađivanje prilagođene lokalnim tržištima širom regiona EMEA. Osoba koja se bavi regrutacijom u vašoj zemlji ili kontakti iz odeljenja ljudskih resursa mogu da vam objasne te detalje tokom procesa prijavljivanja.

fullbleed

Pretraga radnih mesta

Dođite i pogledajte gde se vi uklapate


Pogledajte naše uloge