Canon Camera
Novo

Kompaktni digitalni

Canon PowerShot PX

Automatski dokumentujte važne trenutke u svom životu. Ovaj pametni kompaktni fotoaparat inteligentno kadrira i snima fotografije i video zapise, što vam omogućava da uživate u trenutku.

Pogledajte PowerShot PX u akciji

Eimear koristi PowerShot PX sa svojom mladom porodicom. Pogledajte kako ovaj fotoaparat snima fotografije i video zapise i omogućava da Eimear bude deo akcije.
Canon Camera

TEHNOLOGIJA

Predstavljamo vašeg ličnog fotografa

Poverite modelu PowerShot PX da zabeleži ljude i trenutke u vašem životu, uz automatsko kadriranje fotografija i video zapisa pomoću objektiva sa švenkovanjem i naginjanjem, dok vi nastavite da uživate u trenutku.

Canon Camera

Svi na snimku – uključujući vas

Jednostavan i prenosiv dizajn

PowerShot PX može da ide bilo gde zahvaljujući USB-C punjenju i ugrađenoj Wi-Fi funkciji koja se povezuje sa pametnim uređajem. Želite veću kontrolu? Samo pitajte – takođe se aktivira glasom. Samo recite, „Hello Pixie, take a picture“, i to je sve, bez upotrebe ruku! Četiri glasovne komande pokrivaju korisne funkcije poput snimanja video zapisa i pronalaženja drugih osoba za snimanje.****

Canon PowerShot PX

Osmesi. Smeh. Svi izrazi voljenih osoba.

Najbolje fotografije nisu uvek namešteni osmesi, iako su uvek popularne. PowerShot PX beleži ogroman opseg izgleda i dragocenih reakcija koje inače možda ne biste snimili.
Canon PowerShot PX

APLIKACIJA

Veoma jednostavno funkcioniše sa aplikacijom za smartfon.

Prepustite aplikaciji Connect za kameru Mini PTZ da preporuči najbolje slike i video zapise. Teži deo posla obavlja umesto vas, sortirajući one odlične i ne tako sjajne, kako vi ne biste morali.
Canon PowerShot PX
Canon Camera

KUPITE ODMAH

Kada budete spremni

PowerShot PX je dostupan u našoj veb prodavnici. Ako želite dodatno da istražujete, naručite i otkrijete Canon razliku, samo pratite donju vezu.

FUNKCIJA

Koristite ga kao bežičnu veb kameru

PowerShot PX takođe radi odlično kao veb kamera uz Wireless Webcam Utility za kameru Mini PTZ i pruža vam dodatnu jednostavnost i upotrebljivost.


*Dostupno je samo za računare sa sistemom Windows 10

Canon Camera

Specifikacije

 • Zum objektiv sa švenkovanjem i naginjanjem

  Zum objektiv 19–57 mm (ekvivalentno) sa horizontalnim švenkovanjem u 340˚ i naginjanjem pod uglom od 110˚ prati akciju i daje odlične fotografije i video zapise

 • Snimajte fotografije od 11,7 MP i 60p Full HD video

  Za odličan kvalitet sadržaja koji ćete godinama čuvati

 • Ugrađena Wi-Fi funkcija

  Povezivanje sa bilo kojom kućnom Wi-Fi mrežom i pametnim uređajima

 • USB-C punjenje

  Za jednostavno punjenje gde god da se nalazite

 • Prepoznavanje subjekta

  Davanje prioriteta određenim licima

 • Glasovno aktiviranje

  Za one trenutke kada želite da kontrolišete tačno kada da snimate – idealno rešenje za grupne snimke

 • Povezan sa vašim digitalnim stilom života

  Wi-Fi i Bluetooth® olakšavaju povezivanje sa smartfonima i tabletima. Naša aplikacija prikazuje sve slike i video zapise, uz kategorizovanje

Notification Imagee
Canon PowerShot PX

Šta se nalazi u pakovanju

Lako počnite da koristite PowerShot PX. Verovatno već imate kompatibilni punjač***, pa nam pomozite da doprinesemo zaštiti životne sredine.

 • PowerShot PX

 • Kabl za povezivanje

 • Korisnički priručnik

  *Uključen u komplet Essentials (nije dostupan u svim regionima): Punjač za napajanje i punjenje i mikro SD kartica kapaciteta 16 GB.

Srodni članci

Pročitajte priču o tome kako vam PowerShot PX pomaže da zabeležite mnogo slika i video zapisa, dok cela porodica zajedno uživa.

 • Canon PowerShot PX

  ČLANAK

  Dan sa Eimear

  Pogledajte kako se Eimear slaže sa simpatičnim PowerShot fotoaparatom, uz beleženje mnoštva neočekivanih trenutaka.

 • Slični proizvodi

  1. * Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su registrovani zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Inc. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija.
  2. ** Zahteva da pametni uređaj ima Bluetooth verziju 4.0 (ili noviju). Takođe zahteva da pametni uređaj koristi operativni sistem iOS 8.4 (ili noviji) ili Android 5.0 (ili noviji).
  3. *** Zahteva USB tip C sa najmanje 5 V / 1,5 A za punjenje, 9 V / 2 A za neprekidno napajanje tokom snimanja.
  4. **** Glasovno aktiviranje nije dostupno na svim jezicima. 4 glasovne komande su uključene sa određenim formulacijama.