BRZINA

Snimajte brzo i tiho: 20 kadrova u sekundi1 u tišini.

Zabeležite teško uhvatljivi, neponovljivi trenutak

Zabeležite teško uhvatljivi, neponovljivi trenutak i pretvorite ga u zadivljujuću sliku koja će trajati ceo život. Koristite EOS R6 za uzastopno snimanje bez zvuka zatvarača zadivljujućom brzinom od 20 kadrova u sekundi1 ili 12 kadrova sa mehaničkim zatvaračem, uz rafale do 240 RAW datoteka ili 1000+ JPEG datoteka, uz istovremeni AE i AF sa praćenjem.

EOS R6, brzina, automatski fokus, vožnja kajaka kroz brzake, na talasu

Savršeno kadrirano na vrhu talasa zahvaljujući tihom elektronskom zatvaraču koji pruža 20 kadrova u sekundi. i dinamičnom manipulisanju koje uklapa brzinu subjekta sa vašom kreativnošću.

© Samo Vidic / Canon ambasador

Precizni automatski fokus na modelu EOS R6 prati kajakaša koji se spušta niz rečne brzake

Samo Vidic, Canon ambasador, precizno beleži trenutak sa kajakašem zahvaljujući brzini od 20 kadrova u sekundi i automatskom fokusu sa praćenjem.

© Samo Vidic / Canon ambasador

EOS R6, 20 kadrova u sekundu, savršen trenutak kada je baletan u vazduhu

Savršen trenutak zabeležen brzinom od 20 kadrova u sekundi.

© Javier Cortes / Canon ambasador

„Mogućnost korišćenja brzina do 20 kadrova u sekundi olakšalo je beleženje odlučujućeg trenutka.“

Bez obzira na to da li snimate plesača na vrhuncu skoka ili pticu grabljivicu dok hvata plen, tako neverovatne brzine u kadrovima pružaju veći izbor slika, kao i veću šansu da zabeležite savršen trenutak. Kada vam zatreba, tu je i mehanički zatvarač od 12 kadrova u sekundi1.

EOS R6 automatski fokus u akciji

Komande tamo gde su vam potrebne

EOS R6 nije samo brz unutra; dizajniran je tako da bude brz i dinamičan i spolja. Komande su pozicionirane baš tamo gde ih očekujete, dok vam ergonomske karakteristike poput AF džojstika i zadnjih kontrolnih točkića omogućavaju da instinktivno menjate postavke uz zadržavanje pogleda na subjektu.

Tehnologija protiv treperenja


Tu je i naša renomirana tehnologija protiv treperenja koja eliminiše promene ekspozicije pod treperećim veštačkim svetlom tako što tempira pravljenje svakog snimka pri najvećoj osvetljenosti.

EOS R6 automatski fokus prati i identifikuje subjekat u pokretu, LCD ekran osetljiv na dodir

Usredsredite se na ono što je najvažnije

Zahvaljujući naprednom Dual Pixel CMOS AF II automatskom fokusu, EOS R6 identifikuje i prati pokretne subjekte kao nijedan fotoaparat bez ogledala do sada.

Torba sa opremom Vande Martin

Ključna oprema koju profesionalci koriste za snimanje fotografija

Fotograf, Vanda Martin, Canon ambasador, EOS R6, Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Fotoaparati

EOS R6

Šta god da snimate i kako god da snimate, EOS R6 vam omogućava da pokažete kreativnost na načine za koje niste verovali da su mogući.

Saznajte više

Objektivi

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Jedan od modela iz Canon tria osnovnih profesionalnih RF zum objektiva – ovaj objektiv može da se pohvali velikim otvorom blende i stabilizacijom slike, uz Nano USM motor za tiho fokusiranje.

Saznajte više

Srodni članci

Istražite ove članke da biste otkrili kako Canon EOS R6 pruža izvanredne performanse u toliko oblasti.

 • VIDEO HIBRID

  Jedan fotoaparat za fotografije i video

  Pored fotografija vrhunskog kvaliteta, EOS R6 snima izvanredan video.

 • KVALITET SLIKE I STABILIZACIJA

  Odličan kvalitet slike, u ne tako idealnim uslovima

  Srce modela EOS R6 čine tehnologije koje deli sa našim vrhunskim fotoaparatom EOS-1D X Mark lll.

 • AUTOMATSKI FOKUS

  Usredsredite se na ono što je najvažnije

  Zahvaljujući naprednom Dual Pixel CMOS AF II automatskom fokusu, EOS R6 identifikuje i prati pokretne subjekte kao nijedan fotoaparat bez ogledala do sada.

 • RUKOVANJE I POVEZIVANJE

  Dizajnirano od strane kompanije Canon, za vas

  Aspekti dizajna modela EOS R6 pružiće vam ohrabrujuće poznat doživljaj od prvog trenutka.

  1. Brzina snimanja može da se razlikuje u zavisnosti od tipa baterije, korišćenja rukohvata sa baterijom ili Wi-Fi veze, kao i od radne temperature. Dodatne detalje potražite u specifikacijama.

   Do približno 20 kadrova u sekundi uz AF/AE praćenje 
   Odnosi se na neke RF/EF objektive sa potpuno otvorenom blendom. Listu kompatibilnih objektiva potražite na zvaničnoj veb stranici kompanije Canon. Brzina uzastopnog snimanja razlikuje se u zavisnosti od brzine zatvarača, postavke blende, stanja blende tokom uzastopnog snimanja, uslova subjekta, osvetljenosti (naročito u uslovima slabog osvetljenja) i tipa objektiva.
   Do približno 12 kadrova u sekundi uz AF/AE praćenje*
   Kada se koriste RF objektivi i neki EF objektivi. Listu kompatibilnih objektiva potražite na zvaničnoj veb stranici kompanije Canon. Brzina uzastopnog snimanja razlikuje se u do 3 faze, u zavisnosti od tipa baterije, preostale napunjenosti baterije, broja baterija, objektiva koji se koristi, temperature, postavke ugrađene Wi-Fi funkcije (uklj./isklj.) i od toga da li koristite rukohvat sa baterijom, DC strujni adapter ili USB adapter za napajanje. Pored gornjih faktora, maksimalna brzina uzastopnog snimanja može da se smanji usled brzine zatvarača, blende, korišćenja blica, obrade radi smanjivanja treperenja, uslova subjekta, osvetljenosti (naročito na tamnom mestu).