Hero 4k Lifestyle Music Promo

Pređite na bioskopski 4K

Kristalna jasnoća

Snimajte filmske trenutke zahvaljujući snazi neverovatnog senzora u modelu EOS 5D Mark IV i dodajte detalje i dodatnu prefinjenost svakoj sceni. Uz opcije za snimanje u visokoj 4K1 rezoluciji, kao i Full HD sa opcijama za brzinu smenjivanja kadrova, uključujući usporenih 60p, svet DSLR snimanja filmova upravo je postao bolji.

Capture the moment

Zabeležite trenutak

Pogledajte video

Izdvojite savršenu
fotografiju iz svakog kadra

U pitanju je funkcija preuzeta sa modela EOS-1D X Mark II, a korisnicima modela EOS 5D Mark IV omogućava da snimaju 4K filmove i da sačuvaju bilo koji kadar u obliku prelepo detaljne fotografije od 8,8 megapiksela direktno na memorijsku karticu kao JPEG datoteku.

4K Screengrab Music Promo

Velika brzina smenjivanja kadrova

Veće brzine smenjivanja kadrova donose nove i uzbudljive prilike da publiku uvučete u trenutak. Snimanje video zapisa pri neverovatnih 120 kadrova u sekundi omogućava vam da beležite čak i najbrže subjekte uz izvanredan nivo detalja.

Shooting high frame rate with EOS 5D Mark IV

Video zapis sa velikom brzinom smenjivanja kadrova

Pogledajte video

Fokusirajte poput profesionalca

EOS 5D Mark IV koristi Dual Pixel CMOS AF, što je jedna od glavnih nadogradnji u odnosu na model EOS 5D Mark III. Omogućava glatke i precizne prelaze sa približavanjem fokusa u bilo kojoj rezoluciji, od 4K do Full HD. Samo na LCD ekranu dodirnite tačke između kojih želite da fokusirate, pa fotoaparatu prepustite ostatak posla.

Shooting movies professionally with EOS 5D Mark IV

Canon Log Gamma

Dodajte Canon Log na EOS 5D Mark IV, za širok dinamički opseg, izdašnu širinu ekspozicije i ogromnu slobodu u post-produkciji.

Saznajte više

EOS 5D Mark IV

Očuvajte svaki detalj pomoću HDR filma

Prelaženjem između normalnih i podeksponiranih kadrova, režim za HDR filmove može da komprimuje najsvetlije delove scene i da održi više detalja u istaknutim delovima – time se dobijaju filmovi sa širokim dinamičkim opsegom.

Shooting high dynamic range movies with 5D Mark IV

HDR to omogućava

Pogledajte video

Usporite i snimite neverovatno

Funkcije za snimanje pomoću tajmera na modelu EOS 5D Mark IV omogućavaju snimanje događaja sa ubrzanim protokom vremena uz izvanrednu jasnoću. Snimite do 3.600 fotografija za dinamičan i jedinstven Full HD film sa vremenom reprodukcije od približno 2 minuta.

Shooting timelapse on beach with EOS 5D Mark IV

Snimajte video sa ubrzanim protokom vremena

Pogledajte video

Mikrofon
i slušalice,
HDMI izlaz

Priključci za mikrofon i slušalice omogućavaju vam da snimite savršenu zvučnu podlogu za filmove i da pratite zvuk kako biste postigli savršen nivo. HDMI veza pruža pun audio i nekomprimovani Full HD izlaz na spoljne snimače i video monitore.

Shooting HDMI out with EOS 5D Mark IV

Direkcioni stereo
mikrofon DM-E1

Povežite spoljni mikrofon DM-E1 na EOS 5D Mark IV, snimite savršenu zvučnu podlogu za filmove i pratite zvuk kako biste postigli savršen nivo. HDMI veza pruža pun audio i nekomprimovani Full HD izlaz na spoljne snimače i video monitore.

Saznajte više

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Fusnote

Istražite druge prednosti