Canon Log for EOS 5D Mark IV
alt text goes here

Canon Log za EOS 5D Mark IV

Vrhunski video napravljen za lako doterivanje boja. Uz dodatni dinamički opseg i niske nivoe šuma.

Šta je Canon Log?

Logaritamska kriva tonova daje materijal sa izuzetno širokim dinamičkim opsegom i izdašnom širinom ekspozicije, za lako doterivanje boja.

Proširite dinamički opseg, za maksimalnu fleksibilnost

Očuvajte detalje u tamnim senkama i svetlim istaknutim delovima. Canon Log pruža 12 koraka dinamičkog opsega pri ISO 400, za prirodne rezultate u situacijama sa visokim kontrastom.

Extend dynamic range for maximum flexibility

Materijal koji oživljava u post-produkciji

Canon Log materijal se snima na način koji olakšava doterivanje boja. Količina šuma se smanjuje, naročito u oblastima sa senkama i kada se poveća zasićenost. Boje izgledaju prirodno, uz realistične nijanse kože.

Footage that comes alive in post-production

Kontinuitet između kamera

Canon Log materijal sličan je video materijalu snimljenom pomoću Cinema EOS kamera, kao što je EOS C300 Mark II, što EOS 5D Mark IV čini odličnom pomoćnom kamerom. Takođe je lakše uklapanje sa log materijalom sa kamera koje nije proizvela kompanija Canon.

Continuity between cameras
Make the grade

Doterajte

Koristite Canon Log kada snimate sa više kamera, za besprekorno uklapanje materijala.

Pogledajte video

Canon Log i 4K – savršeno partnerstvo

EOS 5D Mark IV vam omogućava da koristite Canon Log, zajedno sa drugim kreativnim funkcijama za snimanje filmova, kao što su Dual Pixel CMOS AF, velike brzine u kadrovima (do 120p) i zadivljujuća 4K rezolucija.

Canon Log and 4K – the perfect partnership

View Assist

Snimajte uz Canon Log i koristite View Assist da biste na LCD ekranu kamere pregledali kako materijal može da izgleda nakon naknadne obrade.

View Assist

Napomene u vezi sa snimanjem uz Canon Log pomoću modela EOS 5D Mark IV

Kada snimate uz Canon Log, sledeće funkcije neće raditi tokom snimanja filmova: stil slike, Auto Lighting Optimizer, Highlight Tone Priority, filmovi sa ubrzanim protokom vremena i HDR filmovi. 


Kada snimate uz Canon Log, postizanje fokusa uz AF na subjektu u uslovima slabog osvetljenja ili niskog kontrasta može da postane teže nego pri normalnom snimanju. 

Kada snimate uz Canon Log, u filmovima može da dođe do pojave horizontalnog šuma u obliku pruga, u zavisnosti od subjekta ili uslova snimanja. Preporučuje se da snimite nekoliko probnih filmova i da proverite pre stvarnog snimanja. Imajte u vidu da šum može da postane primetniji, naročito ako primenite snažan kontrast tokom doterivanja boja snimljenog filma. 

Kada snimate uz Canon Log, gradacija boja neba ili belih zidova možda se neće pravilno reprodukovati. Može da dođe do pojave nepravilnih boja, nepravilne ekspozicije ili šuma. 


Filmove možete da snimate uz računar na kojem je instaliran EOS Utility. Međutim, EOS Utility ne može da se koristi za podešavanje funkcije Canon Log. Canon Log podesite na fotoaparatu.

Da li ste spremni za nadogradnju na Canon Log?

Canon Log možete da dodate na EOS 5D Mark IV u lokalnom servisnom centru kompanije Canon, a ta usluga se naplaćuje.

Saznajte kako

Sličan sadržaj