Stay connected

Ostanite povezani

Besprekorna
integracija

Koristite ugrađene funkcije Wi-Fi i NFC na modelu EOS 5D Mark IV da biste uspostavili vezu sa smartfonom, tabletom ili prenosivim računarom, kao i direktno sa odabranim uslugama za deljenje slika. Idealno je za slanje slika klijentima i objavljivanje na društvenim mrežama. FTP/FTPS podrška odlična je za one koji snimaju u prostorima pokrivenim Wi-Fi mrežom i situacijama koje zahtevaju dodatnu bezbednost.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Povežite i
daljinski snimajte

Modelom EOS 5D Mark IV možete bežično da upravljate sa pametnog uređaja sa aplikacijom Canon Camera Connect (iOS ili Android). Istražite nove perspektive iz teško dostupnih uglova i daljinski upravljajte funkcijama kao što je Touch Focus – odlično rešenje za nekoga ko koristi približavanje fokusa na filmskom projektu.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Isecajte i menjajte veličinu

Funkcija isecanja i menjanja veličine tokom reprodukcije na modelu EOS 5D Mark IV omogućava korisnicima da nakon snimanja doteraju kompoziciju i da lako menjaju veličinu slika radi trenutnog deljenja putem ugrađene Wi-Fi funkcije. Baš kao kod modela EOS-1D X Mark II, fotografi mogu da isecaju slike na format za objavljivanje i da ih brzo šalju urednicima i foto-redakcijama.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Povećajte
Wi-Fi domet

Jedinica WFT-E7 povećava bežičnu fleksibilnost fotoaparata time što fotografima nudi mogućnost da bežično prenose slike sa fotoaparata na računar sa veće razdaljine, uz poboljšane funkcije daljinskog snimanja i medijskog servera.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

U dodiru sa svetom

Ugrađeni GPS geografski označava svaku sliku vašom lokacijom i održava tačnost ugrađenog sata u modelu EOS 5D Mark IV. Takođe je energetski efikasniji, pa možete da snimate duže. GPS podaci vam pomažu prilikom katalogizacije slika i omogućavaju vam da pratite svoje kretanje kako biste ponovo pronašli određene lokacije za snimanje.

Ne dozvolite da se podaci izgube

Foto-reporteri zavise od beleženja svakog detalja, a to uključuje i ključne pisane informacije. Otpremajte šablone sa metapodacima na EOS 5D Mark IV koji sadrže lične informacije, kao i detalje o snimanju. Za svaku snimljenu sliku ove informacije će biti ugrađene u polja sa IPTC metapodacima.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Brz i pouzdan
prenos podataka

USB 3.0 veza omogućava brz prenos datoteka na PC i Mac računare – idealno rešenje za povezano snimanje u studiju.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Fleksibilne
opcije snimanja

EOS 5D Mark IV ima ležišta za SD i CF kartice sa podrškom za brze UDMA 7 kartice i brzinu upisivanja do 167 MB u sekundi.

EOS 5D Mark IV dual card slots

Istražite druge prednosti