Profesionalni ekrani

Canon DP-V1830

Zahvaljujući kompaktnom i laganom dizajnu za radna okruženja u studiju ili na setu, profesionalni monitor DP-V1830 pruža izvanredne performanse 4K HDR slike.

Specifikacije

 • 18” 4K HDR Display

  4K HDR ekran od 18 inča

  3840 x 2160 LCD ekran koji pruža punu osvetljenost ekrana od 1.000 cd/m²

 • Exceptional Image Quality

  Izuzetan kvalitet slike

  Pruža Dolby Vision i EBU TECH3320 standarde*

 • 18” 4K HDR Display

  Napredno HDR praćenje

  Praćenje talasnih oblika, lažne boje, provera opsega i mnoge druge opcije

 • Uncompromised Connectivity

  Beskompromisno povezivanje

  1 HDMI ulaz i 12G-SDI priključci (4 ulaza i 4 izlaza)

 • Dual/Quad Display and 8K Support

  Podrška za dvostruki/četvorostruki prikaz i 8K

  Za besprekorno praćenje više kamera i radne procese visoke rezolucije

 • Robust and Portable

  Robustan i prenosiv

  Kompaktno i lagano kućište od 7,5 kg

* Klasa 1A postignuta je za odnos kontrasta, maks. osvetljenost, nivo crne boje, uniformnost svetline i vreme kašnjenja.

PODRŠKA ZA PROIZVODE

Dostupna je ispravka

Novi firmver (v1.1) donosi potpuno nove funkcije, uključujući alatke za HDR nadzor, višestruki SDI/HDMI prikaz itd. Ugrađena SDI prebacivač sada je dostupan uz doplatu, za unapređene produkcije sa više kamera.

Alatke za HDR praćenje

DP-V1830 koristi nagrađivane napredne alatke za HDR praćenje kompanije Canon koje pomažu pri proceni HDR sadržaja i pružaju detaljne i precizne informacije o svakom aspektu prikazanog signala.

18” Display with Exceptional Brightness

Ekran od 18 inča sa izuzetnom osvetljenošću

DP-V1830 ima 18-inčni 4K UHD LCD ekran sa prikazom preko cele površine i ujednačenom osvetljenošću do 1.000 cd/m². Uz izuzetno nizak nivo crne boje od 0,001 cd/m², ovaj monitor daje besprekorne HDR performanse i preciznost.

Verna reprodukcija boja i detaljan HDR kvalitet slike

Napredni ekran i tehnologija lokalnog zatamnjivanja kompanije Canon pružaju vrhunsku osvetljenost, detaljne senke i širok spektar boja na celom ekranu. Produkcija izvanrednog HDR sadržaja, postizanje Dolby Vision sertifikata i Grade1A u standardima EBU TECH33201.

1 Klasa 1A postignuta je za odnos kontrasta, maks. osvetljenost, nivo crne boje, uniformnost svetline i vreme kašnjenja.

Faithful Colour Reproduction and Detailed HDR Image Quality
Simultaneous Dual/Quad Display and 8K Support

Podrška za simultani dvostruki/četvorostruki prikaz i 8K

DP-V1830 podržava istovremeno prikazivanje do 4K u dvostrukom ili četvorostrukom nizu, za konsolidovano nadgledanje više kamera. Ova funkcija podržava istovremeni prikaz SDI i HDMI signala, kao i pojedinačne profile slike ili korisničke referentne tabele za svaki ulaz*. Monitor takođe ima podršku za 8K signale, pa je spreman za buduće radne procese visoke rezolucije.

*Biće dostupno u firmveru od jula 2022.

Ugrađeni SDI prebacivač

DP-V1830 ima višefunkcionalni SDI izlaz* koji omogućava da uređaj funkcioniše kao 4-smerni prebacivač SDI ulaza, što produkcije sa više kamera čini efikasnijim. Ovaj ugrađeni prebacivač može da podrži mnoštvo primena za radni proces, kao što je slanje izlaznog signala na monitor direktora, spoljni snimač ili rešenje za strimovanje uživo.

*Potrebna je plaćena licenca, biće dostupna u firmveru od jula 2022.

Canon Camera
Lightweight and Portable Design

Lagan i prenosiv dizajn

Kompaktno kućište od 7,5 kg čini DP-V1830 idealnim za produkciju u pokretu. Opcije za DC ulaz, VESA instalaciju i instalaciju na nosač od 19" pružaju izuzetnu fleksibilnost.

Beskompromisno povezivanje za laku integraciju

DP-V1830 je opremljen 1 HDMI ulazom i 12G-SDI priključcima (4 ulaza i 4 izlaza) koji omogućavaju 4K60p 4:2:2 10-bitni ili 4K30p 4:4:4 12-bitni signal, idealan za veoma jednostavnu integraciju u više radnih procesa.

Canon Camera
Canon Camera

Daljinsko upravljanje / veza sa više ekrana*

Radi dodatne fleksibilnosti i praktične kontrole, DP-V1830 može da se poveže sa računarom, tabletom ili smartfonom (preko LAN veze) kako bi se omogućio veb korisnički interfejs za daljinsko upravljanje. Ovaj korisnički interfejs optimizovan za dodir omogućava prikazivanje slike uživo, detaljne informacije o signalu i direktnu kontrolu nad ulazima, alatkama za nadzor i postavkama. Pored toga, korisnici mogu da povežu više Canon ekrana istovremeno putem lokalne mreže radi podešavanja postavki slike ili prebacivanja ulaza u isto vreme.

*Biće dostupno u firmveru od jula 2022.

DP-V1830

Šta je u pakovanju?

 • Monitor DP-V1830

 • Vodič za podešavanje

 • Brošura sa upozorenjima

[PODRŠKA]

Želite li da vam se obrati predstavnik kompanije Canon?

Dodatnu podršku i savete potražite od naših namenskih stručnjaka kompanije Canon koji će kontaktirati sa vama i dati vam detaljne savete o tome kako ovaj monitor može da se koristi u produkciji.

Slični proizvodi