Savršeno odštampane verne boje

Ono što vidite kroz objektiv oživljava na strani zahvaljujući novom sistemu sa mastilom u 8 odvojenih boja na modelu Canon PIXMA PRO-200 i izvanrednoj reprodukciji svaki put.

Smelo i raznobojno

Fotograf hrane iz Londona Natasha Alipour-Faridani pravi veoma upečatljive slike. Prepune su prelivajućih, očaravajućih boja i preplavljene svetlom, pa je jasno da kontrast i zasićenost predstavljaju ključne elemente njene fotografske veštine. Bez obzira na subjekat, pozadinu ili konfiguraciju osvetljenja, važno je da znate da će se ono što zabeležite kroz objektiv, pa uredite u digitalnoj mračnoj sobi, preneti u vaš rad kada ga odštampate. Neki štampači zaista mogu da iznevere fotografe jer ne mogu da živopisnost upečatljivih nijansi plave, bogatih nijansi crne i upadljivih nijansi crvene. Ali Canon PIXMA PRO-200 ima „keca“ u rukavu.

Fotograf pregleda živopisne otiske u boji različitih veličina sa štampača PIXMA PRO-200

Magija broja osam

Ovom štampaču su važne boje. Njegov superiorni sistem sa mastilom u 8 odvojenih boja pruža proširenu gamu boja, što daje fotografije visokog kvaliteta bogate spektrom tonova i nijansi. Sivo i svetlosivo mastilo takođe izuzetno olakšava monohromatsko štampanje. Alipour-Faridani je impresionirana izvanrednom reprodukcijom modela na modelu Canon PIXMA PRO-200 od kada je počela da ga koristi. „Sjajno je videti kako obrađuje moje radove“, kaže ona, „a pružio mi je osećaj da mogu još malo da pomerim granicu i da budem još smelija sa bojama.“

„Sistem sa mastilom u osam odvojenih boja zaista održava živopisnost boja.“

Fotograf pregleda razne fotografije visokog kvaliteta sa štampača PIXMA PRO-200 sa spektrom tonova i nijansi

Srodni članci

  • PIXMA PRO-200

    Svestrano štampanje na jednostavan način

    Ovo malo, kompaktno rešenje pruža ozbiljne opcije za štampanje i dolazi sa veoma jednostavnim softverom, pa imate više prostora na stolu i više prilika da pokažete kreativnost.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – štampanje bez margina na velikim formatima

    Iskusite štampanje velikih fotografija bez margina uz Canon PIXMA PRO-200. Saznajte o njegovim funkcijama, kao što je panoramsko štampanje i svestrano manipulisanje medijima.